تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3016 از 3745 اولاول ... 201625162916296630063012301330143015301630173018301930203026306631163516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,151 به 30,160 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نت شما هم قطع بود تا چند دقیقه پیش؟؟
    اگه یه بلیت هاپیما بگیرم واسه فرانسه اونجا میزارن بریم بالای برج ایفل؟؟ اون نوکش منظورمه ها از اونجا خودمو پرت کنم راحت شم
    این حقیقت رو یادتون نره دوست خوبم که ما برای جنگ با امریکا آمده ایم نه برای آبادانی این جمله جدیدا گفته شده. هیچ وقت یادتون نره .

با این وضع اینترانت هم از سرمون زیاده ما رو چه به اینترنت !!
    حالا غصه نخورید تا صد سال اینده درست میشه!

2. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

شما از جهت وبگردی و دیدن ویدئو آنلاین یه کم به مشکل بر می خورید چون پکت لاست آسیاتک زیاده و پینگ پایداری نداره و قطعی ها اذیتتون می کنه.
    شما دقیقا فرق اینترنت آسیاتک در روز رو با زمانی که ساعت از 6 عصر میگذره متوجه میشید.
    از نظر اینکه دانلود کردن برای شما اولین و مهم ترین فاکتور هست باید بگم بله آسیاتک در حال حاضر برای شما
    بهترین گزینه هست.گرچه هیچ وقت نمی تونید به عدد 20 گیگ برسید چون آسیاتک تو تایم رایگان سرعت ها رو محدود می کنه حداقل تا 3 هفته پیش که من مشترک بودم می کرد.
    سرعت محدود شده هم معمولا 250 تا 300 کیلوبایت بود که در بهترین شرایط بتونید 7 تا 8 گیگ در یک شب دانلود کنید.
    این شرایط تهران بود که براتون گفتم.حالا تو شهر شما نمی دونم چه شرایطی برقرار هست.
    سوال دیگه ای بود در خدمتم.

اگه هر شب اینقدر دانلود داشته باشیم سرعت شب رو آسیاتک کم نمیکنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

واقعا آسیاتک بدترین ISP ای بود که دیدم. من فقط دو هفته مشترکش بودم که توی این دو هفته جونم به لبم رسید همش قطعی و پکت لاست، یه سایت خارجی درست باز نمیشد عملا اینترانت بود. پشتیبانی هم که فقط بلده بگه مشکل از مرکز مخابراتیه. هم موقع وصل شدن و هم موقع تخلیه هم کلی اذیت کرد نزدیک ۵ روز طول کشید تا وصل شه تخلیه هم که حدود ۱۰ روز اونم به زور ۱۹۵. الان اومدم شاتل بعد از دو هفته معنی اینترنت رو فهمیدم دو روزه هم وصل شد. آسیاتک فقط بدرد دانلود شبانه میخوره و از لحاظ شبانه تو ISP ها از همه بهتره( البته فقط از سایت هایی که دیتا سنترشون آسیاتکه) اما کیفیت وبگردیش واقعا داغونه. بهترین راه بهره مندی از آسیاتک اینه که دوتا خط داشته باشی یکی روش آسیاتک باشه واسه دانلود و یکی هم از یه ISP دیگه برای انجام کارهای روزمره و وبگردی

7. 2 کاربر از STTIGER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

واقعا آسیاتک بدترین ISP ای بود که دیدم. من فقط دو هفته مشترکش بودم که توی این دو هفته جونم به لبم رسید همش قطعی و پکت لاست، یه سایت خارجی درست باز نمیشد عملا اینترانت بود. پشتیبانی هم که فقط بلده بگه مشکل از مرکز مخابراتیه. هم موقع وصل شدن و هم موقع تخلیه هم کلی اذیت کرد نزدیک ۵ روز طول کشید تا وصل شه تخلیه هم که حدود ۱۰ روز اونم به زور ۱۹۵. الان اومدم شاتل بعد از دو هفته معنی اینترنت رو فهمیدم دو روزه هم وصل شد. آسیاتک فقط بدرد دانلود شبانه میخوره و از لحاظ شبانه تو ISP ها از همه بهتره( البته فقط از سایت هایی که دیتا سنترشون آسیاتکه) اما کیفیت وبگردیش واقعا داغونه. بهترین راه بهره مندی از آسیاتک اینه که دوتا خط داشته باشی یکی روش آسیاتک باشه واسه دانلود و یکی هم از یه ISP دیگه برای انجام کارهای روزمره و وبگردی
    دوستان کاری که اسیاتک کرده در خبرهای خود اسیاتک هم هست بخونید توی این دو سال اخیر هر جایی حتی شهرهای کمتر از 20 هزار نفر رو اسیاتک راه اندازی کرده و در سراسر کشور بیشترین کاربر رو داره بخاطر اینکه در برخی شهرها تنها سرویس دهنده حتی اسیاتک هست .

مسلما با این حجم کاربر و این تعداد مراکز مخابراتی در سراسر کشور مشکلات بیشتری رو نسبت به دیگر سرویس دهنده ها داره
    منتها تنها دلیلی که کاربران رو نگه داشته دانلود شبانه رایگان هست وگرنه از نظر پینگ و از نظر بازی های انلاین و کیفیت سرویس پاییین تر هست بدون تعارف
    حالا دوستانی که سرویس دانلود رایگان نیاز ندارند میتونن برن شرکت هایی امثال شاتل اما کسایی که دانلود نیاز دارن باید با همین شرایط کنار بیان
    و کسایی هم که ناچار هستن باز هم باید کنار بیان
    تنها نکته ای که باید قبول کنیم این هست که اگر واقعا مشکلی هست باید با اتحاد به یک مرجع با ثبت شکایات متعدد باعث بهتر شدن کیفیت بشیم وگرنه هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد.

9. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

از اون دسته از دوستانی که توی این چند روزه شکایتی رو در سامانه 195 ثبت کردن ، آیا از سمت شرکت باهاتون تماس گرفتن ؟
    شکایتی رو ثبت کردم ، 3 روز میگذره هیچ تماس و پیگیری از سمت شرکت مورد نظر نشده ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

از اون دسته از دوستانی که توی این چند روزه شکایتی رو در سامانه 195 ثبت کردن ، آیا از سمت شرکت باهاتون تماس گرفتن ؟
    شکایتی رو ثبت کردم ، 3 روز میگذره هیچ تماس و پیگیری از سمت شرکت مورد نظر نشده ..

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

مشکل خاصی نداره آسیاتر به جز اینکه مثلاً هفته ای ممکنه 4-5 ساعت پراکنده پیش بیاد که شبکه شون مشکل پیدا کنه (اینترنت وصل نشه یا سایتا باز نشن). در کنار DNS Servers خود آسیاتک، چند تا دیگه مثل Google Public DNS Servers, OpenDNS و سرورهای پارس آنلاین و شاتل (برای سایتای داخلی) رو هم برای دستگاهاتون تعریف کنید چون به نظر میاد خیلی اوقات مشکل همینه که سرورای خود آسیاتک به خاطر شلوغی یا مشکلات، آدرسا رو resolve نمیکنن یا سخت و دیر انجام میدن...

دوستانی که packet loss به اون شدت دارن به احتمال زیاد مشکل از خطشون هست. البته اگر خانه های نزدیک تر به مرکز مخابراتیشون هم همین مشکل رو تجربه میکنن ممکنه مشکل از تجهیزات مخابرات/آسیاتک در اون منطقه باشه.

برید توی مودمتون ببینید اگر SNR یا Signal-to-Noise Ratio خیلی پایینه و خط ثبات نداره، زنگ بزنید پهنای باند خطتون رو پایین تر ببندن تا باثبات تر بشه. همچنین مودم رو از حالت اتوماتیک بگذارید روی ADSL2+ Annex A و اگر گزینه ای به نام SRA یا Seamless Rate Adaptation هم میبینید تیک بزنید.

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

مثلا قرار بود اینترنت رو ارزون کنن
    الان سرویس چابک 20 گیگ در ماه که داشتم 2 تا 8 صبح نامحدود بود الان برای ماه بعد بخوام تمدید کنم دیگه تایم نامحدود نداره
    بخوام جور دیگه هم حساب کنم برای داشتن سرویس شبانه دار هم خیلی گرون تر در میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    ایا سرویس شبانه رایگان تو اسیاتک حذف شده؟
    چون من الان که رفتم سرویسم تمدید کنم سرویسی که همیشه می گرفتم نبود
    همیشه شهاب 10 گیگ در ماه 4-10 صبح رایگان می گرفتم الان یه سرویس مجبور شدم بگیرم شهاب 4گیگ در ماه جلوش زده بود 2-8 نامحدود
    این یعنی اینکه تو این ساعت رایگان؟؟یا داستان یه چیز دیگه است؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •