دقیق نمیدونم
ولی من پارسال فکر کنم شیشم بود رفتیم به اتفاق یکی از فامیلامون بله باز بود![]()
دقیق نمیدونم
ولی من پارسال فکر کنم شیشم بود رفتیم به اتفاق یکی از فامیلامون بله باز بود![]()
تا 6 اوم 100% بسته هستند !
بعد زا 6اوم تک و توک باز میکنند اما 15اوم به بعد همه جا باز هست !!!
کد ورونیکا کلا توی آلمان ممنوعه . برای همین من مجبور شدم برم فرانسه از اونجا بخرم
نسخه HD اش رو هم مجبور شدم یه اکانت از انگلیس بسازم و بعدش دانلود کنم .
خوشبختانه کد تمام اروپا یکیه![]()
سلام من تاپیکی ندیدم که این سوال رو بپرسم پس همینجا می پرسم لطفا راهنماییم کنید . من بازی cod:elite رو نصب کردم و اکانت هم ساختم ولی بعدش وارد بازی نمیشه یه ایمل هم برام ساخته اما هرچی تو یاهو هم میزنم نیست چجوری باید call of duty elite بازی کنم؟ ممنون
کسی نـــــــــــبود مارو یاری کنه؟!
عید همگی هم مبارکـــــــــــــــــــ.. .
سلام
من یه فلش 8Gb Adata خریدم اما configure نمیکنه...
فرمتشم به Fat32 و NTFS و همینطور Exafat تغییر دادم و اسمشم پاک کردم اما بازم نشد.
اروری هم که میده این هستش :
your device failed the data loss test and cant be configured.please use a different device
ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چیکار کنم تا درست بشه؟
البته از customize هم رفتم اما جواب نداد؟!!!
ایکس باکسم 250 گیگ اسلیم و اپدیت LT3 هم روشه....
سلام کسی میتونه مشکل منو حل کنه دستگاه من نمی دونم چه مشکلی پیدا کرده که لرزش شوک دسته من غیرفعال شده دسته من مشکل نداره چون رو یه دستگاه دیگه امتحان کردم خوب بود یه جا هم بردم که سوکت پاور جلو دستگاه هم تعویض کرد اما بازم درست نشد خودشون هم گفتن نمیدونیم مشکلش چیه کسی میدونه؟
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
یه سوال دیگه هم داشتم
دستگاه من از نوع lt+2 هستش من میتونم همه بازیهای XGD3 رو با topology پچ کنم و بازی کنم؟
دیگه نیازی به abgx360 واسه پچ کردن نیست؟
سلام
بچه ها کسی تو این تاپیک اکانت Master Card یا Visa Card یا PayPal داره؟ چون وقتی من وصل میشم لایو تو داشبوردم نوشته فقط با یک دلار یک ماه اکانت لایو گلد داشته باشید در صورتی که بیرون یک ماه 30 تومن درمیاد.اگر کسی داشت پسوورد و یوزر اکانت لایو رو بهش میدم این یک دلار رو بده برای شادی روح ما!!!!به خدا خیلی ستمه ادم 30 تومن پول لایو بده در صورتی که با یک دلار میشه اینکارو کرد.
اگر کسی داشت بگه با هم کنار میایم.
با تشکر
خیلی ساده هستش ، این فلش شما زیر امتحان از دست دادن اطلاعات زاییده. یعنی ممکنه هنگام کار کردن بخشی از اطلاعات گم بشه و برای همین به درد نمیخوره .
یکی دیگه بخرید .
مشکل اینحاست یدونه فلش دیگه با مارک OSZ دارم اونم همین مشکلو داره...
این فلش Adata دومین فلشی هست که اینجوری در میاد....
اینجوری که نمیشه اگه قراره من هر سری یدونه فلش بخرم اینجوری بره تو پاچم باید کلکسیونی از فلشهای مختلف داشته باشم؟!!
حداقل یه راهکاری یه راه حلی؟؟ اخه ظلمه 12 تومان پول فلش بدی دوباره 12 تومان دیگه بخوای پیاده بشی....
باره سومه دارم اینجور ضد حال میخورم....![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)