عاغا مشهد چند روزیه سرعت فورجی زیر 100k اومده، برای منه یا بقیه هم همینطورین؟
عاغا مشهد چند روزیه سرعت فورجی زیر 100k اومده، برای منه یا بقیه هم همینطورین؟
واسه خرم آبادم سرعت پایین اومده. قبلا راحت با 4 مگابایت بر ثانیه دانلود میکردم. الان به زور به 1 مگ میرسه
بره ما همون 14 گیگ بلاخره فعال شد...!
11:30 ظهر
![]()
Fdd
+
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
گویا اره
شاید هم نه
سلام
برای مودمهای 4g ایرانسل چجوری میشه بسته های اینترنت رو گرفت؟
ایرانسل من نصب کن رو گوشیت بسته بخر
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
ایرانسل نزدیک دو هفته هست که به فضاحت رسیده و یا 1-به شدت پهنای باند کم اورده 2-خودش محدود کرده سرعت رو
الان پینگ مشهد کلا افتضاح شده و حدودا دو هفته هست پینگ خارجی من بود 130 از دو هفته پیش هم با ایرانسل هم با همراه اول شده 170 180 که نشون میده پینگ مشهد به گند کشیده شده و جواب ایرانسل این هست که دارن رسیدگی میکنن
و در حالی که من با همراه اول رو فرکانس 1800 6 مگابایت بر ثانیه دانلود میکنم ایرانسل سرعت دانلودش شده 1.5 مگابایت هم روی TD و هم روی FDD (من قبلا روی FDD بین 5 تا 6 مگابایت سرعت داشتم) و نکته جالب این جا هست که ساعت 4 صبح که میشه سرعت FDD من میشه 4 مگابایت بر ثانیه و TDD میشه 6 مگابایت تا حدودا ساعت 9 10 صبح و بعد دوباره به گند کشیده میشه
البته اینجا مقصر اصلی ایرانسل هست که 1- اونایی رو که به شدت رو شبکه فشار میارن و 24 ساعته دانلود میکنن رو محدود نمیکنه 2-پهنای باندش رو اضافه نمیکنه
و بعضی ها هم ADSL بسیار خوبی دارن هم از نظر سرعت هم از نظر کیفیت و ... ولی بی دلیل ADSL رو جمع میکنن میان رو ایرانسل که به گند بکشن شبکه رو با 24 ساعته دانلود کردنشون که اینا رو کلا باید سیم کارت هاشون رو سوزوند فرستادشون سمت همون ADSL که بلکه یه ذره یاد بگیرن خودخواه نباشن انقدر , من خودم متاسفانه چاره ندارم و مجبورم از ایرانسل استفاده کنم چون ADSL ما حداکثر 1 مگابیت ساپورت میکنه اونم هر 10 دقیقه یک بار قطع میشه به دلیل نویز به شدت بالا به خاطر فاصله زیاد مرکز مخابراتی وگرنه من رفته بودن یکی از همین 16 مگ های ADSL رو گرفته بودم و سر و کله نمیزدم با ایرانسل
Last edited by Electronic-Arts; 28-07-2017 at 14:57.
همین طوره خیلی ها مشکل نویز دارن و یا خطشون فیبر نوریه مجبورن بیان سمت نت بی سیم این جوری به مشکل میخورن
البته مشکل اصلی سودجویی شرکت های adsl هست که به گرون فروشی عادت کردن و برخلاف همه جای دنیا از نت بی سیم هم گرون تر میدن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)