تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3014 از 3745 اولاول ... 201425142914296430043010301130123013301430153016301730183024306431143514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,131 به 30,140 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

ممنون . من موقعی که شاتل با سرویس 8 مگ داشتم به خاطر اینکه 2 شب بالای یک گیگ دانلود کردم (یک و نیم گیگ)، دانلود شبم که 450 بود رو روی 16 بستن . آخرش بعد از 7 روز سرعتم رو برگردوندند که من به خاطر این کارشون فسخ قرارداد کردم و رفتم پارس آنلاین . حالا صبانت دانلود شبش این جوریه ؟ یا اینکه کاملا رایگانه ؟ ( این 2.5 گیگ دانلود روزانه , تست شده است ؟)
    Last edited by shiia; 31-07-2016 at 11:22.

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون . من موقعی که شاتل با سرویس 8 مگ داشتم به خاطر اینکه 2 شب بالای یک گیگ دانلود کردم (یک و نیم گیگ)، دانلود شبم که 450 بود رو روی 16 بستن . آخرش بعد از 7 روز سرعتم رو برگردوندند که من به خاطر این کارشون فسخ قرارداد کردم و رفتم پارس آنلاین . حالا صبانت دانلود شبش این جوریه ؟ یا اینکه کاملا رایگانه ؟ ( این 2.5 گیگ دانلود روزانه , تست شده است ؟)
    جواب سوالاتتان در تاپیک صبانت هست.

3. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دقیقا
    ولی تا اخر امسال این قابلیت رو میارن که اینترانت رایگان چون فقط کپی کردن هست و هیچ بار ترافیکی و ...نداره برای شرکت ها
    سر 2 دقیقه 1 گیگ رو کاربر دریافت میکنه ..اینجوری اینترنت براش عادی میشه.مثل بقیه نیاز های زندگی مثل اب مثل برق
    هر موقع نیاز داشتن میان سر وقت دانلود
    به امید ان روز
    الان عادی هست ولی حسابی جیبتو خالی میکنن باید پول ترافیک بدی چون نامحدود نیست الان بابت اینترانت که رایگان براشون درمیاد هم دارن پول اینترنت رو میگیرن

مثال معروفه که : مفت باشه کوفت باشه
    بقول یکی که اگه مرگ موش هم مفت بدن یه عده صف میکشن و شلوغ میشه
    در همین تاپیک شاتل وقتی شاتلند رایگان بود اینقدر دانلود الکی میکردن که برای یه عده زیاد عملا بی استفاده شده بود حتی یکی هم با خوشحالی اومد گفت چند صد گیگ دانلود کرده و بدون استفاده حذف کرده ولی الان که پولی هس راحت میشه استفاده کرد ، شبانه رایگان و نامحدود پر سرعت هم بود هم برای یه عده قابل استفاده نبود چون کاربر زیاده و بهمون نسبت آدم عقده دانلود هم کم نیس
    اصن براشون مهم نیست بدرد میخوره یا نه ، یا باعث بشه بقیه به مشکل بخورن فقط مفت باشه باید هدر بدن
    مثال آخر همین یارانه ها یه عده ثروتمندن ولی میگن باید بگیریم چون ما نخوریم یکی دیگه میخوره و این جمله اساسی ترین هدف یه عده هس که عاشق مفت خوری هستن ( البته بلانسبت دوستان همه اینطور نیست فقط یه عده معلوم الحال اینجورین )
    درسته ولی اینکه پهنای باند رو محدود میکنن یا به مراکز مخابراتی کم تزریق میکنند نباید بحساب دانلودرها گذاشت کلا چیزی به اسم شبانه رایگان نباید باشه در عوضش باید کلا نامحدود باشه چون الان همینطور که میدونید سرویسهای استریمینگ مثل نت فلیکس وحشتناک حجم مصرف میکنه و با اینترنت حجمی و ناپایدار و پینگ بالا نمیشه استفاده کرد مگر با هزینه گزاف.تو خارج از ایران هر سرویسی یک پهنای باند مشخصی داره با هزینه مشخص حالا هر کاربر هر استفاده ای داره چه 1 گیگ استفاده داشته باشه چه 1000 گیگ شرکت موظف هستش سرویس رو بدون هیچ کم و کاستی به کاربر بده دلیل نمیشه بگیم چون فلان کاربرها زیاد دانلود میکنند بقیه ضرر میکنند نخیر شرکت کارش ایراد داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

دوستان
    کسی اطلاع داره سرویس شهاب 10 مگ با نیم گیگ ترافیک چجوریه ؟
    1- سرعت شب با این سرویس چند میشه ؟
    2-
    ترافیک شب کاملا نامحدوده یا سیاست مصرف منصفانه داره ؟
    3-
    اگر سیاست مصرف منصفانه داره ، با این میزان دانلودی که من دارم (یک گیگ ), سرعت اینترنتم را محدود میکنند؟
    ممنون
    ممنون
    Last edited by shiia; 31-07-2016 at 12:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان من 2 سال های وب داشتم ( قبلا 3 سال پیشگامان داشتم بعد 3 سال و نیم شاتل و بعدش یک سال پارس آنلاین) , با این سیاست جدیدی که های وب در پیش گرفته می خوام از این شرکت برم . میخوام بیام آسیاتک و سرویس شهاب 10 مگ با نیم گیگ ترافیک رو بگیرم . دانلود شب هم در حد معمول ( 800 مگ تا یک گیگ ) . دوستان اگه لطف کنید راهنماییم کنید .
    1- سرعت شب با این سرویس چند میشه ؟
    2- ترافیک شب کاملا نامحدوده یا سیاست مصرف منصفانه داره ؟
    2- اگر سیاست مصرف منصفانه داره ، با این میزان دانلودی که من دارم , سرعت اینترنتم را محدود میکنند؟
    ممنون
    بنظرم نیا من که دارم اصلا از کیفیتش راضی نیستم
    میخوام برم های وب

7. این کاربر از wire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

میخوام برم های وب
    های وب تا چند وقت قبل از نظر کیفیت مشابه آسیاتک (افتضاح) بود ولی قیمت هاش مناسب تر بودن الان دو هفته است از آسیاتک هم افتضاح تر شده
    شبانه رو هم که کلا برداشت
    قیمت سرویس هاش رو هم زیاد کرده
    فشفشه هاشم دیگه مثل قبل متنوع و جالب نیست
    یه سری به پست های 10 صفحه آخر تاپیک های وب تو همین انجمن بزنید قطعا از تصمیم تون منصرف خواهید شد!

9. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

درسته ولی اینکه پهنای باند رو محدود میکنن یا به مراکز مخابراتی کم تزریق میکنند نباید بحساب دانلودرها گذاشت کلا چیزی به اسم شبانه رایگان نباید باشه در عوضش باید کلا نامحدود باشه چون الان همینطور که میدونید سرویسهای استریمینگ مثل نت فلیکس وحشتناک حجم مصرف میکنه و با اینترنت حجمی و ناپایدار و پینگ بالا نمیشه استفاده کرد مگر با هزینه گزاف.تو خارج از ایران هر سرویسی یک پهنای باند مشخصی داره با هزینه مشخص حالا هر کاربر هر استفاده ای داره چه 1 گیگ استفاده داشته باشه چه 1000 گیگ شرکت موظف هستش سرویس رو بدون هیچ کم و کاستی به کاربر بده دلیل نمیشه بگیم چون فلان کاربرها زیاد دانلود میکنند بقیه ضرر میکنند نخیر شرکت کارش ایراد داره.
    بله بنده از نظر شرایط و امکانات داخلی گفتم ولی از نظر ایده آل نه تنها در اینترنت بلکه با خیلی چیزهای دیگه فاصله زیادی داریم
    Last edited by Dr Nima; 31-07-2016 at 13:40.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

میخوام برم های وب
    یه مثل بزنم براتون تا بهتر متوجه بشین های وب با این تعرفه های جدیدش چیکار کردش
    من اینترنت ۱ مگ داشتم که ۴ مگ بسته بودن. ۴تا ۷ صبح رایگان بود که با این سرعت میتونستی هر ماه ۶۰ گیگ دانلود کنی با قیمت ۲۰ هزارتومن. حالا اینترنت ۱مگ با ۲گیگ ترافیک میده ۷۵۰۰ تومان بودن که ساعت رایگان نداره که اگر ۲تا فشفشه ۱۰ گیگ بخری میشه ۱۵۰۰۰ تومان که کلا میشه ۲۲۵۰۰ تومان با ۲۲ گیگ ترافیک
    اینترنت یک مگ قبلا ۶۰ گیگ میدونستی بگیری ۲۰ هزار تومن حالا یک مگ با ۲۰ هزار تومان میدونی ۲۲ گیگ بگیری.
    حالا یکی بگه های وب چیرو ارزون کردش ؟؟!!!!!!!!
    Last edited by shiia; 31-07-2016 at 13:57.

12. 2 کاربر از shiia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

یه مثل بزنم براتون تا بهتر متوجه بشین های وب با این تعرفه های جدیدش چیکار کردش
    من اینترنت ۱ مگر داشتم که ۴ مگ بسته بودن. ۴تا ۷ صبح رایگان بود که با این سرعت میتونستی هر ماه ۶۰ گیگ دانلود کنی با قیمت ۲۰ هزارتومن. حالا اینترنت ۱مگ با ۲گیگ ترافیک میده ۷۵۰۰ تومان. که اگر ۲تا فشفشه ۱۰ گیگ بخری میشه ۱۵۰۰۰ تومان که کلا میشه ۲۲۵۰۰ تومان با ۲۲ گیگ ترافیک
    حالا یکی بگه های وب چیرو ارزون کردش ؟؟!!!!!!!!
    اصلا قیمت بخوره تو سرشون
    دو هفته است اعصاب ملتو ریخته بهم (قبلا هم مشکل داشت ولی نه انقد الان هم میخواد جیب مردمو خالی کنه هم ری ده به کیفیت)
    یا قطعه
    یا آپلودش در حد صفره
    یا 30-40 درصد پکت لاست داره
    یا سرعت تک کانکشنش زیر 20-30 کیلوبایته
    دیگه یادم نمیاد چه مشکلی داشت
    منم دیگه اعصاب نداشتم رفتم تخلیه کردم

14. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

اصلا قیمت بخوره تو سرشون
    دو هفته است اعصاب ملتو ریخته بهم (قبلا هم مشکل داشت ولی نه انقد الان هم میخواد جیب مردمو خالی کنه هم ری ده به کیفیت)
    یا قطعه
    یا آپلودش در حد صفره
    یا 30-40 درصد پکت لاست داره
    یا سرعت تک کانکشنش زیر 20-30 کیلوبایته
    دیگه یادم نمیاد چه مشکلی داشت
    منم دیگه اعصاب نداشتم رفتم تخلیه کردم
    من اخر ماه قراردادم تمام میشه از های وب میرم.شما میخوای چه سرویسی و از چه شرکتی بگیری؟ چه سرویسی بگیرم که بتونم مثل های وب بدون کم کردن سرعت شب ،دانلود کنم در حد شبی یک گیگ.روز مهم نیست چون استفاده ندارم . آسیاتک اینطوریه ؟
    Last edited by shiia; 31-07-2016 at 14:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •