چرا ربط داره !
برای مثال شما نمیتونید سیو بازی اویل کد ورونیکا پال رو روی نسخه های دیگه اش اجرا کنید .
این رو میگم چون خودم گیرش بودم و مجبور شدم یک بازی رو که قبلا رفته بودم از اول برم .
چرا ربط داره !
برای مثال شما نمیتونید سیو بازی اویل کد ورونیکا پال رو روی نسخه های دیگه اش اجرا کنید .
این رو میگم چون خودم گیرش بودم و مجبور شدم یک بازی رو که قبلا رفته بودم از اول برم .
سلام دوستان
من یه مشکلی که دارم اینه که :
کنسول من XBOX 360 S هستش با 250 گیگ حافظه
من بعضی بازی هارو که روی هارد نصبش میکنم بعد بازی میکنم تو وسط بازی یا همون اول یهو این ارور میاد :
Unautherized disc
البته از لحاظ املا ممکنه اشتباه نوشته باشم
میخواستم بدونم این مشکلش از کجا میتونه باشه ؟
البته گاهی اوقات وقتی بازی رو پاک میکنم و از روی دیسک اجرا میکنم هیچ مشکلی نداره
کنسول من lt3 هستش
سوال بعدی که دارم اینه که من وقتی میخوام وصل بشم به live کنسول از من میخواد که اپدیت رو دانلود و نصب کنم حالا سوال من اینه که :
اگه آپدیت کنم آیا کپی خور بودن کنسول میپره ؟!!
با تشکر
بله همونطور که دوست عزیزم گفت یعنی بازی های دارای قفل مخصوصی که به روش بورنر مکس رایت نشدن و در نتیجه ناقص هستند
-------------------------------------------------------.
اون ریلیز یعنی عرضه شدنش به اون ربطی نداره.
lt+3مستقیما این کار رو نمیکنه ولی اگه داشبرد جدید باlt+3رو بریزی بازی های ناقص قفل دار اجرا نمیشه و فقط بازی های قفل دار به روش بورنرمکس اجرا میشه
---------------------------------------------------------
خوب سادست شما احتمالا از داشبرد های جدید دارید واون بازی ها همxgd3ویاxgd2(6)هستند که در نتیجه این مشکل پیش میاد و برای اجراش باید از رو هارد پاک کنی.و اگه لازم از رو هارد اجرا کنی باید نیخه بورنر مکس اون بازی هارو بگیری.
نه کپی خور کنسول نمیپره ولی همین بازی هایی که اجرا میکنی و اون ارور رو میدن دیگه اجرا نمیشن و برای اجراشون باید نسخه بورنر مکسشونو بگیری
گویا اولین بازی که صرفا به LT3 و داشبورد جدید نیاز داره اومد
Kinect Rush A Disney Pixar Adventure
میلادی اون واسه بازیهایی هستش که رجین دارن،الان دیگه بیشتر بازیها رجین فری هستن.................
چه داشبردی هست ؟
یعنی اگه روی LT2 بریزیم کپی خورش میپره ؟
فعلا که بازیها یکی در میون XGD3 هستن
خوب من هم در مورد بازی های ریجن دار گفتم دیگه !
بعد بازی هایی که شما از لایو دانلود میکنید همگی ریجن لاک هستند به خاطر اینکه حساب لایو شما خارج از کشوری که توش هستید اعتبار نداره . در عین حال برخی بازی ها در برخی کشور ها ممنوع هستند - مثلا همین اویل کد ورونیکا اچ دی توی آلمان فروشش ممنوعه .
به عبارت ساده تر اگر شما فردا روزی مهاجرت کنید برید آمریکا مثلا و حساب لایو شما روی انگلیس ساخته شده باشه همه اچیومنت ها وسیو ها و خرید ها و حتی گیمر تگتون - پــَــر .
Last edited by sonixax; 19-03-2012 at 17:44.
منم همینو گفتم خوب،خواستم حرفای تو رو تائید کنم،بده؟؟؟
حالا کده ورونیکا برای چی اونجا ممنوعه؟؟؟،تو چطوری بازی کردی پس؟؟؟
دم کشور خودمون گرم که فعلا به این چیزا کاری ندارن................
عید همگی مبارک . فردا که عیده توپ خونه باز هست؟ یا تا اخره عید تعطیله؟
دوستان من تا الان 2تا دی وی دی خراب کردم سر رایت فیفا استریت!
آپدیت کردمش به LT3 و آخرین داشبورد!
الان بازی رو با ABGX چک کردم هیچ مشکلی نداشت و ...
به همون روش قدیم رایت میکنم....با nero
ولی وقتی میزارم رو دستگاه میزنه:
mixed media
چیکار کنم!!! اینجا هم نامردا هر دی وی دی رو میدن 2تومن! اونم خام!
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)