24 ساعت رایگان بود یا 1 گیگ؟
24 ساعت رایگان بود یا 1 گیگ؟
24 ساعت، البته بماند که پیامکش خیلی دیر اومد
من ساعت 1 نصب شب برای یکی از دوستام دعوتنامه فرستادم، اونم همون موقع ثبت نام کرد ..... برا اون پیامک فعالسازی زود اومد ولی برا من یک روز بعد (طرفای عصر روز بعد از روز نت رایگان دوستم)
پ.ن: این قضیه مربوط به قبل از ماجرای پیامک لنز بود که 1 گیگ نت میده
[QUOTE=fanoostalaei;8985916]تو sms هایی که فرستاده فقط برای لنز نوشته 1 گیگ !
ولی فکر کنم همون رو هم دبه کنن و برای مای ایرانسل هم به کار ببرن .... دوست عزیز من دیروز برا سه نفر دعوتنامه لنز رو فرستادم و برا هر سه نفر هدیه اومد و موقعی که کد *141*4444# رو میزدن نوشته بود تا دوازده شب رایگان ولی حجم نزده بود برا خودم نه اس اومد نه تو ایرانسل من هدیه ای بودو نه اینکه کد هدیه رو میزدم چیزی برام نشون میداد(قبلا هم ایرانسل من رو برا دو نفر فرستاده بودم برا اونا هدیه اومد ولی برا خودم نیومد) امروز به هفتصد زنگ زدم یه خانمی که هیچی بارش نبود (باور کنید حتی تو سیستم هم چک نکرد) میگه اگه دیروز بوده که همون دیروز براتون فعال شده ,میگم از همه طریق من چک کردم برا من فعال نشده باز میگه نه فعال شده دیگه دیدم فایده نداره و یاسین تو گوش ... خوندنه بی خیالش شدم...زنگ زدم 727 پشتیبانی لنز گفتن براتون یه فرم شکایت پر میکنیم اگه براتون فعال نشده بود براتون فعالش میکنیم...فقط شماره اونایی رو که براشون دعوتنامه فرستاده بودم رو ازم خواست که من فقط یه دونه رو یادم بود
Last edited by m123f; 27-07-2017 at 09:57.
سلام. امروز برای روستای ما 3G فعال شد اما سرعت دانلود 120 کلیوبایت بر ثانیه بیشتر نمیشه ؟ بعدا بهتر میشه ؟ یا همینجوری میمونه؟ چشمه ساران شهرستان آزادشهر گلستان
منم دیشب ساعت ۱ زدم لنزو، برای طرف مقابل ۱ روز فعال شده ولی برای خودم نه، اونقدی ارزش نداره که بخوام زنگ بزنم و پیگیری ولی خب شرکت داره خودشو خراب میکنه، هیچ چیزیش قابل اعتماد نیس دیگه
لنز این مشکل رو داره
فرد ارسال کننده معمولا طول میکشه تا نت رایگانشو بگیره
برا من بیشتر از 24 ساعت طول کشید
Last edited by TRACKER; 27-07-2017 at 12:45.
شگفتی های ایرانسل :
امشب بعد ساعت 1 بامداد بسته 1 روزه نامحدود هدیه دعوت از دوستان رو فعال کردم ولی با کمال ناباوری بعد 10 دقیقه اینترنت کلا قطع شد هم از روی شماره دعوت شده و هم از روی شماره دعوت کننده ؟ و صفحه پایان اعتبار اومد ......
ملت رو مسخره کردن یا طرح نده یا میدی مثل مرد پشتش باش . این چیه دیگه رو هر دو شماره پیامک اومد و فعال شد ولی 10 دقیقه طول نکشی هر دو قطع شد . 2 گیگ هم از بسته دزدید ( سیم کارت دعوت نامه فرستنده )
الان رفتم ایرانسل من دیگه 1 روزه نامحدود نداره فقط 1 گیگ یک روزه . ما رو هم همون 1 گیگ حساب کردن و برا همون اینترنت قطع شده در حالی که خودش برام 1 روزه نامحدود فعال کرده بود و پیامک هم اومده ولی نامردها حقمو خوردن یه لیوان هم اب روش .
Last edited by saber73; 28-07-2017 at 01:36.
شايد به جاي يروز شده ي گيگ واقعا
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
بله متاسفانه همینطوری شده . دیگه 1 روزه نامحدود نداره . همون 1 گیگ رو فقط میدن . جایزه من 1 روزه نامحدود بود که اونم تبدیل کردن به 1 گیگ . خیلی نامردن ..............
خراسان رضوی . کاخک . 4:45 صبح امروز . 4G . Wifi HotSpot
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)