تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3013 از 4428 اولاول ... 2013251329132963300330093010301130123013301430153016301730233063311335134013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,121 به 30,130 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

قطع میشه , یعنی مثل حالت من که چراغ adsl روشن و خاموش میشه یا اینکه کانکشن به اینترنت قطع میشه؟
    ماشالا هر دو جور !

2. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

ببینید موضوع اصلی فرهنگ سازیه به نظر من ما فرهنگ درست استفاده از اینترنت رو نداریم ولی اونا دارن به جز در مواردی استثنا
    قصد توهین به کسی رو ندارم من خودم رو میگم خیلی وقتا شده دیتایی رو دانلود کردم که حتی یه بار هم ازش استفاده نکردم مثلا فیلمی رو دنلود کردم که حتی یه بار هم ندیدم وبه خاطر کمبود فضا مجبور شدم که اون فایل رو پاک کنم
    فقط چون سرعتم خوب بوده حرص میزدم که دانلود کنم
    متاسفانه تو مملکت ما یه تکنولوژی اول وارد میشه بعد در موردش فرهنگ سازی میشه
    من تازه الان متوجه شدم که اصلا واسه چی دارم این همه اطلاعات دانلود میکنم؟ به چه دردم میخوره؟تقریبا هیچ سودی برام نداره پس میخوام حجم دانلودم رو کم کنم وفقط اطلاعاتی که فکر میکنم واقعا لازمه رو دانلود کنم
    دوستِ من
    قصد توهین به شخصِ خاصی رو ندارم
    اما بهترِ از خودمون شروع کنیم.
    در ضمن وقتی میبینم ماهی ۳۰ تومن جیرینگی دارم میدم حق ندارم سعی کنم با هر ترفندی!‌ نهایت استفاده رو ببرم؟
    اونجا با ماهی ۱۰ دلار راحت میشه یه اینترنت ۳۰ مگ دست و پا کرد!

4. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

باز این پارس چکار می‌کنه که همچهٔ گوگل از کار افتاده همشم قتی پشت سر هم
    پارس از این لحاظ یه مقدار مشکل داره
    یا بهتره بگم به نظرم با سرویسای خارجی مشکل داره ( Xbox Live هم با هزار بدبختی میشه بهش وصل شد)

6. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پارس آنلاین بعضی مناطق خیلی خوبه من الان 9 ماهه دارم دو تا هارد 1 ترا پر کردم جدیدا هم یه 3 ترا گرفتم دیگه 1 جوابگو نیست
    ولی خوب کاملا شانسیه همه جا اینجوری نیست مثلا رفیق من تو منطقه ما هم هست فقط مرکز مخابراتیش فرق میکنه شبی 2 گیگ هم نمیتونه دانلود کنه

الان میترسم زنگ بزنم خطو 9 مگ کنن دیگه کیفیت الانشو از دست بده چند ماه پیش خودشون 9 مگ کرده بودن snr اومده بود رو 6 ولش کن نخواستیم همین 4 مگ خوبه
    اینم دانلود 2 شب گذشته من

8. این کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یه امریکایی اومده بود 70ترابایت ترافیک توو یک ماه مصرف کرده بود بهش گفته بودن شما جزو مشترکین پر مصرفی بیا یه سرویس دیگه
    بهتون بدیم .
    حالا شما بیان بگید خارجی کم ترافیک مصرف میکنه جالبترش این بود ماه قبلشم همین حدود مصرف کرده بود بهش گیر نداده بودن.
    احتمالا فکر کردن چون بار اولشه همچین سرعتی اومده زیر دستش جو گیر شده اینقدر مصرف کرده ولی ماه بعد دیدن طرف بیخیال نمیشه یقه اشو چسبیدن
    حالا فکر کنید سرعت سرویسش چقدر بالا بوده که طرف شبکه خونگی اشتراک فایل بین خودشو و فک و فامیلا درست کرده بود
    ببین اون 250 گیگ رو بر اساس این مقاله گفتم:

این رو ببین که مال کامکست هستش که ظاهراً تازگی ها میخوان یه کم سیاستشون رو تعدیل کنن:

این مقاله هم مطالب جالبی داره:

چند نمونه از مطالبشون رو برات میذارم:

There has always been a silent 250 GB bandwidth cap, which you were reminded of with a courtesy letter, if you exceeded it. Providers such as Comcast reserved the right to terminate your service if you consistently pushed your data usage beyond 250 GB per month.

-------------------------

IMPORTANT UPDATE (May 17, 2012): Effective immediately, we've decided to change our Data Usage Plan and replace our 250 GB monthly data usage allowance with a more flexible one
    ---------------------

"We don't currently charge overage," says Todd Smith, a spokesman for Cox, which has several price tiers based on download speeds and data limits that were introduced in 2010. Its data limits range from 30 GB to 400 GB per month.
    ---------------------

CenturyLink's spokesman Mark Molzen says subscribers who exceed its limit – ranging from 150 GB to 250 GB – are rare, and the company would only cancel the accounts of heavy users if they ignore three requests to curb their use or fail to upgrade to "an unlimited business-class line," says spokesman Mark Molzen.

---------------------

The average household worldwide used 26.2 GB of data per month in 2011, according to a study by Cisco Systems. By 2016, more than 84 GB a month will be consumed by an average family, it predicts.

ISPهای مختلف شاید با هم فرق کنن ولی دیگه لیمیتشون حداکثر تا 500-600 گیگ بره بالا..... دوستان از دنیای تخیلات بیان بیرون... من نمیگم اینجا ISPها خیلی مامانین.... همشون دزد و احمقن..... ولی حرف من اینه که اگه شما میحواید حقتون رو بگیرید اول باید بدونید دقیقاً حقتون چیه......

بعدش پهنای باند آمریکا احتمالاً چند صد(شایدم هزار) برابر ایران هستش...شما این اعداد رو تو ایران باید در 0.001 ضرب کنید....

با 128 شبانه 400 تا دانلود میکنم
    روزا هم اگه عالی باشه به 500 میرسه (امروز و دیروز روزانه داغون بود اما شبانه بدون نوسان )
    خوش به حالت....
    خوشحال باش
    Last edited by netstat; 13-04-2014 at 18:19.

10. 5 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

این موضوعات یه بار هم تو تاپیک شاتل بحث شد اگه حالشو داشتید این دو تا پست رو بخونید:

***بچه ها خواهشاً اگه حال خوندن ندارید کلاً بی خیال این پست بشین و الکی نصفش رو نخونید و بعد ریپلای بزنید.....

قبول دارم که از این نوع مسائل و پیچیدگیها وجود داره ولی...
    الان اکثر کاربرای حجمی انتظارشون از سرویسشون فقط توی دانلود شبانه خلاصه میشه... حالا کدوم منطق تجاری میگه چیزی که برای کاربر بیشترین اهمیت رو داره باید مجانی باشه؟؟؟؟
    بذار برات یه سری حساب کتاب انجام بدم
    یه خط STM 1 اگه فول استفاده بشه توی یک ماه میتونه 48 ترابایت ترافیک داشته باشه که قیمت هر گیگ کمتر از 500 تومن میشه... البته ISP ممکنه نتونه usage خط رو توی تمام ساعات به 100 درصد برسونه و خود ISP هم یه سری هزینه داره و باید سود هم داشته باشه و... پس نمیتونه هر گیگ رو بده 500 تومن. اگه ISP هر گیگ رو بده 1000 تومن یه چیزی حدود 25 میلیون تومن در ماه میتونه درآمد خالص از هر خط STM 1 داشته باشه.(توی حالت ایده آل که خط STM همیشه استفاده بشه) یعنی این کافی نیستش؟ به نظر من که کافیه... حالا اگه هر گیگ رو 1000 تومن بگیریم و ISP بخواد 6 ساعت شبانه رایگان بده باید هر گیگ رو بده 1330 تومن تا درآمدش کمتر نشه... حالا چرا هر گیگ رو دارن میدن 3600 تومن؟ بهت میگم چرا... چون برای اینکه این قیمت ها ممکن بشه لازم هستش خط توی تمام ساعات شبانه روز کامل استفاده بشه یعنی کاربرها به طور متوسط بایستی فقط یک چهارم از ترافیک مصرفی ماهیانشون رو به صورت شبانه استفاده بکنن (دقت کنید دارم میگم به طور متوسط) ولی هیچکس همچین کاری نمیکنه و همه هجوم میبرن به سمت شبانه... حالا ISP میبینه که توی روز داره ترافیک STM رو از دست میده و همه دارن توی روز صرفه جویی میکنن و به جاش از شبانه استفاده میکنن... دو راه داره که ضرر نکنه: یا باید کاربر بیشتر جذب کنه که نتیجش میشه افت وحشتناک سرعت اینترنت شبانه یا اینکه باید این هدر رفتن خط STM 1 توی روز رو با افزایش قیمت جبران کنه که در نتیجه قیمت تا 3600 رفته بالا!
    درستترش اینه که قیمت گذاری طوری انجام بشه که کاربرها بیش از حد به سمت شبانه گرایش نداشته باشن و ظرفیت خط توی تمام ساعات روز به حداکثر نزدیک باشه، در عین حال با تنظیم تعداد کاربرها کیفیت سرویس توی تمام ساعات چه شب چه روز قابل حفظ کردن هستش.... مثلاً این قیمت گذاری رو در نظر بگیر:
    شبانه (6 ساعت در روز مثلاً 1 تا 7) هر گیگ 300 تومن
    ساعات پیک (6 ساعت در روز مثلاً 6 بعدازظهر تا 12) 1700 تومن
    ساعات نرمال(12 ساعت باقی مونده) 1000 تومن
    (سرویس ها هزینه ی ثابت هم ندارن)
    **این عددها رو میشه تغییر داد به شرط اینکه جمع دو برابر قیمت ساعت نرمال با بقیه بشه 4000 تومن.

اینجوری کاربرها طوری هدایت میشن که از تمام ساعات روز استفاده کنن و احتمالاً ISP ماهی 25 میلیون تومن از هر خط در آمد داره....

یه ISP مثل شاتل چند درصد پهنای باند کشور رو در اختیار داره؟ اگه بگیم 10 در صد رو داشته باشه یعنی 10 گیگا بیت... میشه 65 تا خط STM 1... یعنی اگه هر گیگ رو 1000 تومن هم بدن درآمد شاتل میشه 1.6 میلیارد تومن در ماه!!(25 میلیون برای هر خط STM 1.... هزینه ی خطوط STM 1 رو قبلاً ازش کم کردیم) یعنی بسشون نیست؟ مگه چند نفر پشتیبانی دارن؟ در ضمن هزینه ی ثابت هم برای سرویس ها در نظر نگرفتیم. پس مثلاً یه سرویس 3 گیگ میشه 3 تومن! جالبه با این قیمت هم 1.6 میلیارد تومن درآمد دارن!!!!
    توی این موارد خود اون طرحی که جایگزین میشه خیلی مهم هستش... این طرحهایی که مثال میزنی اصلاً طرحهای خوبی نبودند و به خاطر همین هم شکست خوردند...
    من تعجب میکنم تو چطور درآمد 25 میلیون تومنی از یه خط 24 میلیون تومنی رو کافی نمیدونی؟ (یعنی کل در آمد 49 میلیون میشه که هزینه ی خط رو ازش کسر کردم و شده 25 میلیون) به نظرت مشکل اینترنت ایران چی هستش؟ اگه مثل من به نظرت مشکل از قیمت پهنای باند هستش قبول کن که بایستی هزینه ی ISP ها به ازای هر خط بسیار کمتر از قیمت یک خط باشه... در غیر این صورت تاثیر قیمت پهنای باند توی هزینه ی اینترنت ناچیز میشه....
    در هر صورت من قبلاً محاسباتش رو توی پست قبلیم انجام دادم...مثلاً این قیمت گذاری رو در نظر بگیر:

هزینه ی ثابت سرویس 5000 تومن
    هر گیگ از ساعت 2 تا 8 : 300 تومن
    هر گیگ از ساعت 16 تا 20 : 1100 تومن
    هر گیگ از ساعت 20 تا 24 : 1600 تومن
    هر گیگ توی بقیه ی ساعات : 800 تومن

حالا اگه فرض کنیم هر خط بین 1500 نفر به اشتراک گذاشته بشه (که این عدد خیلی کم هستش) درآمد ISP از هر خط STM 1 یه چیزی حدود 49 میلیون تومن هستش... (اگه این قیمت ها رو مثلاً فقط 10 درصد زیاد کنیم درآمد ISP هم 10 درصد زیاد میشه یعنی میشه 55 تومن!)
    حالا شما این طرح رو مقایسه کن با طرح مبین نت یا اسیاتک....
    Last edited by netstat; 13-04-2014 at 18:33.

12. 4 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تست الان!
    تعرفه 128 محدود ! داخلی!

14. این کاربر از Erfandotm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هر کدام از دوستان : لطفاً تست سرعت شبانه 128 را بگذارید

16. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امشب ساعت 2 تست میذارم براتون

18. این کاربر از Erfandotm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حاجی چش مایی منم 128 محدود تو مرکز مخابراتی ثاراله ( کرج ) دارم امشب ساعت 02:10 بامداد منتظر تست من با کامپیوتر و کابل لن از اسپید تست باش

20. این کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •