ماشالا هر دو جور !قطع میشه , یعنی مثل حالت من که چراغ adsl روشن و خاموش میشه یا اینکه کانکشن به اینترنت قطع میشه؟
ماشالا هر دو جور !قطع میشه , یعنی مثل حالت من که چراغ adsl روشن و خاموش میشه یا اینکه کانکشن به اینترنت قطع میشه؟
دوستِ من
قصد توهین به شخصِ خاصی رو ندارم
اما بهترِ از خودمون شروع کنیم.
در ضمن وقتی میبینم ماهی ۳۰ تومن جیرینگی دارم میدم حق ندارم سعی کنم با هر ترفندی! نهایت استفاده رو ببرم؟
اونجا با ماهی ۱۰ دلار راحت میشه یه اینترنت ۳۰ مگ دست و پا کرد!
پارس از این لحاظ یه مقدار مشکل داره
یا بهتره بگم به نظرم با سرویسای خارجی مشکل داره ( Xbox Live هم با هزار بدبختی میشه بهش وصل شد)
پارس آنلاین بعضی مناطق خیلی خوبه من الان 9 ماهه دارم دو تا هارد 1 ترا پر کردمجدیدا هم یه 3 ترا گرفتم دیگه 1 جوابگو نیست
ولی خوب کاملا شانسیه همه جا اینجوری نیست مثلا رفیق من تو منطقه ما هم هست فقط مرکز مخابراتیش فرق میکنه شبی 2 گیگ هم نمیتونه دانلود کنه
الان میترسم زنگ بزنم خطو 9 مگ کنن دیگه کیفیت الانشو از دست بده چند ماه پیش خودشون 9 مگ کرده بودن snr اومده بود رو 6ولش کن نخواستیم همین 4 مگ خوبه
اینم دانلود 2 شب گذشته من
![]()
ببین اون 250 گیگ رو بر اساس این مقاله گفتم:
این رو ببین که مال کامکست هستش که ظاهراً تازگی ها میخوان یه کم سیاستشون رو تعدیل کنن:
این مقاله هم مطالب جالبی داره:
چند نمونه از مطالبشون رو برات میذارم:
There has always been a silent 250 GB bandwidth cap, which you were reminded of with a courtesy letter, if you exceeded it. Providers such as Comcast reserved the right to terminate your service if you consistently pushed your data usage beyond 250 GB per month.
-------------------------
IMPORTANT UPDATE (May 17, 2012): Effective immediately, we've decided to change our Data Usage Plan and replace our 250 GB monthly data usage allowance with a more flexible one---------------------
"We don't currently charge overage," says Todd Smith, a spokesman for Cox, which has several price tiers based on download speeds and data limits that were introduced in 2010. Its data limits range from 30 GB to 400 GB per month.
---------------------
CenturyLink's spokesman Mark Molzen says subscribers who exceed its limit – ranging from 150 GB to 250 GB – are rare, and the company would only cancel the accounts of heavy users if they ignore three requests to curb their use or fail to upgrade to "an unlimited business-class line," says spokesman Mark Molzen.
---------------------
The average household worldwide used 26.2 GB of data per month in 2011, according to a study by Cisco Systems. By 2016, more than 84 GB a month will be consumed by an average family, it predicts.
ISPهای مختلف شاید با هم فرق کنن ولی دیگه لیمیتشون حداکثر تا 500-600 گیگ بره بالا..... دوستان از دنیای تخیلات بیان بیرون... من نمیگم اینجا ISPها خیلی مامانین.... همشون دزد و احمقن..... ولی حرف من اینه که اگه شما میحواید حقتون رو بگیرید اول باید بدونید دقیقاً حقتون چیه......
بعدش پهنای باند آمریکا احتمالاً چند صد(شایدم هزار) برابر ایران هستش...شما این اعداد رو تو ایران باید در 0.001 ضرب کنید....![]()
خوش به حالت....
خوشحال باش![]()
Last edited by netstat; 13-04-2014 at 18:19.
این موضوعات یه بار هم تو تاپیک شاتل بحث شد اگه حالشو داشتید این دو تا پست رو بخونید:
Last edited by netstat; 13-04-2014 at 18:33.
تست الان!
تعرفه 128 محدود ! داخلی!
هر کدام از دوستان : لطفاً تست سرعت شبانه 128 را بگذارید
امشب ساعت 2 تست میذارم براتون
حاجی چش مایی منم 128 محدود تو مرکز مخابراتی ثاراله ( کرج ) دارم امشب ساعت 02:10 بامداد منتظر تست من با کامپیوتر و کابل لن از اسپید تست باش
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)