تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3013 از 3745 اولاول ... 201325132913296330033009301030113012301330143015301630173023306331133513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,121 به 30,130 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام ماله منم رایگان شده بود
    سه روز بود داشتم دانلود میکردم تا امروز این تاپیکو دیدم و ترسیدم
    زنگ زدم به ۱۵۴۴ مشکلو بهشون گفتم و اولش کارشناس شک کرد بعد گفت پنج دیقه صبر کن ،گفت مشکل سراسریه بعدش الان درست شده وقتی میرم تو ریز مصرف اون حجم دانلودی ام رو تو تایم رایگان نوشته تقریبا ۴.۵ گیگ بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

این سایت فیلتر نیست که..
    الان خیلی وقته باز شده
    فقط در مورد پخش فیلم های ناجور فیلتر اعمال میشه
    فیلترینگ هوشمند
    تعجبه! طرف ما که بعد از فتانه 88 بسته شد و بعد از اون دریغ از یک لحظه باز شدن شما بخوای فیلم جور جور هم نگاه کنی بستس چه برسه به ناجور!

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام ماله منم رایگان شده بود
    سه روز بود داشتم دانلود میکردم تا امروز این تاپیکو دیدم و ترسیدم
    زنگ زدم به ۱۵۴۴ مشکلو بهشون گفتم و اولش کارشناس شک کرد بعد گفت پنج دیقه صبر کن ،گفت مشکل سراسریه بعدش الان درست شده وقتی میرم تو ریز مصرف اون حجم دانلودی ام رو تو تایم رایگان نوشته تقریبا ۴.۵ گیگ بود
    شما وقتی میبینی نت رایگانه زنگ میزنی به پشتیبانی؟؟

4. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

اه
    گند زدن رفتن
    مملکت و ملته ما داریم.
    نت رایگان میدن زنگ میزنن
    همون بهتره ازتون فقط بچاپن و مدام قطعی داشته باشین

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من نمیدونم این فیلیمو و آسیا دی ال چی داره که ملت هجوم آوردن به دانلود ازش همین میشه که کم کم دارن اینترانت به خورد ملت میدن و اینترنت رو بر میدارن ملت فقط کافیه اسم مجانی بشنون حمله میکنن مجانی داریم تا مجانی یکم سبک و سنگین کردن بد نیست دوستان اصلا همین که برید تو این سایتها وقت هدر کردنه چه برسه به دانلود و بعد ببینیم کم میکنه یا نه یک روزی میشه که یک شرکت میگه من این سایت داخلی رو دانلود رایگان میدم اونوقت هزاران نفر هجوم میارن تا ثبت نام کنن
    Last edited by sorooshfm; 31-07-2016 at 08:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

من نمیدونم این فیلیمو و آسیا دی ال چی داره که ملت هجوم آوردن به دانلود ازش همین میشه که کم کم دارن اینترانت به خورد ملت میدن و اینترنت رو بر میدارن ملت فقط کافیه اسم مجانی بشنون حمله میکنن مجانی داریم تا مجانی یکم سبک و سنگین کردن بد نیست دوستان اصلا همین که برید تو این سایتها وقت هدر کردنه چه برسه به دانلود و بعد ببینیم کم میکنه یا نه یک روزی میشه که یک شرکت میگه من این سایت داخلی رو دانلود رایگان میدم اونوقت هزاران نفر هجوم میارن تا ثبت نام کنن
    دقیقا
    ولی تا اخر امسال این قابلیت رو میارن که اینترانت رایگان چون فقط کپی کردن هست و هیچ بار ترافیکی و ...نداره برای شرکت ها
    سر 2 دقیقه 1 گیگ رو کاربر دریافت میکنه ..اینجوری اینترنت براش عادی میشه.مثل بقیه نیاز های زندگی مثل اب مثل برق
    هر موقع نیاز داشتن میان سر وقت دانلود
    به امید ان روز

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

مثال معروفه که : مفت باشه کوفت باشه
    بقول یکی که اگه مرگ موش هم مفت بدن یه عده صف میکشن و شلوغ میشه
    در همین تاپیک شاتل وقتی شاتلند رایگان بود اینقدر دانلود الکی میکردن که برای یه عده زیاد عملا بی استفاده شده بود حتی یکی هم با خوشحالی اومد گفت چند صد گیگ دانلود کرده و بدون استفاده حذف کرده ولی الان که پولی هس راحت میشه استفاده کرد ، شبانه رایگان و نامحدود پر سرعت هم بود هم برای یه عده قابل استفاده نبود چون کاربر زیاده و بهمون نسبت آدم عقده دانلود هم کم نیس
    اصن براشون مهم نیست بدرد میخوره یا نه ، یا باعث بشه بقیه به مشکل بخورن فقط مفت باشه باید هدر بدن
    مثال آخر همین یارانه ها یه عده ثروتمندن ولی میگن باید بگیریم چون ما نخوریم یکی دیگه میخوره و این جمله اساسی ترین هدف یه عده هس که عاشق مفت خوری هستن ( البته بلانسبت دوستان همه اینطور نیست فقط یه عده معلوم الحال اینجورین )
    Last edited by Dr Nima; 31-07-2016 at 09:31.

9. 2 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام
    دوستان من 2 سال های وب داشتم ( قبلا 3 سال پیشگامان داشتم بعد 3 سال و نیم شاتل و بعدش یک سال پارس آنلاین) , با این سیاست جدیدی که های وب در پیش گرفته می خوام از این شرکت برم . میخوام بیام آسیاتک و سرویس شهاب 10 مگ با نیم گیگ ترافیک رو بگیرم . دانلود شب هم در حد معمول ( 800 مگ تا یک گیگ ) . دوستان اگه لطف کنید راهنماییم کنید .
    1- سرعت شب با این سرویس چند میشه ؟
    2- ترافیک شب کاملا نامحدوده یا سیاست مصرف منصفانه داره ؟
    2- اگر سیاست مصرف منصفانه داره ، با این میزان دانلودی که من دارم , سرعت اینترنتم را محدود میکنند؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

شما وقتی میبینی نت رایگانه زنگ میزنی به پشتیبانی؟؟
    اگه نزده بودم الان باید ۱۵ تومن برا حجم میدادم ولی الان نوشتن تو تایم رایگان!

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من 2 سال های وب داشتم ( قبلا 3 سال پیشگامان داشتم بعد 3 سال و نیم شاتل و بعدش یک سال پارس آنلاین) , با این سیاست جدیدی که های وب در پیش گرفته می خوام از این شرکت برم . میخوام بیام آسیاتک و سرویس شهاب 10 مگ با نیم گیگ ترافیک رو بگیرم . دانلود شب هم در حد معمول ( 800 مگ تا یک گیگ ) . دوستان اگه لطف کنید راهنماییم کنید .
    1- سرعت شب با این سرویس چند میشه ؟
    2- ترافیک شب کاملا نامحدوده یا سیاست مصرف منصفانه داره ؟
    2- اگر سیاست مصرف منصفانه داره ، با این میزان دانلودی که من دارم , سرعت اینترنتم را محدود میکنند؟
    ممنون
    برای شما بهترین سرویس جشنواره میکس صبانت با قیمت سالانه 16500 تا 60000 تومان و حجم 12 تا 60 گیگ و دانلود رایگان روزانه 2.5 گیگ از 4 تا 10 صبح است، برای اطلاعات بیشتر صفحات آخر تاپیک صبانت را مطالعه کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by 971971; 31-07-2016 at 10:45.

13. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •