تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3012 از 3745 اولاول ... 201225122912296230023008300930103011301230133014301530163022306231123512 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,111 به 30,120 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

سلام
    من متوجه این قسمت از حرفتون(سرور آفلاین) نمیشم!
    من که دارم استفاده میکنم و بصورت طبیعی از حجم کم میشه!
    بعضی از مراکز مخابراتی به شکل ساعتی حجم مصرفی رو انتقال نمیدن به سرور اصلی اسیاتک برا همین برخی کاربران گول میخورن و دانلود میزنن

2. این کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

تبلیغ صبانت و دیدم احتمالا برگردم صبا خیلی افتضاح شده آسیاتر
    سلام به همه
    یک جوانمردی پیدا میشه این طرح صبحانت با صبانت رو توضیح بده چجوریه؟ گفته 102 گیگ فقط نزدیک 70 تومن بعد گفته حداقل سرعت دانلود رایگان شما 1024 هست اصلا مگه داریم؟؟یعنی در طول یکسال چنر هزار گیگ میشه رایگان دانلود زد!!مشکوکه!70 تومن بدی . این همه گیگ چه رایگان چه غیر رایگان بگیری

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام به همه
    یک جوانمردی پیدا میشه این طرح صبحانت با صبانت رو توضیح بده چجوریه؟ گفته 102 گیگ فقط نزدیک 70 تومن بعد گفته حداقل سرعت دانلود رایگان شما 1024 هست اصلا مگه داریم؟؟یعنی در طول یکسال چنر هزار گیگ میشه رایگان دانلود زد!!مشکوکه!70 تومن بدی . این همه گیگ چه رایگان چه غیر رایگان بگیری
    برو اینجا بپرس این تاپیک آسیاتکه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از wire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تنت سالم فقط تا یه ماه می کشه از یادت بره تازه وقتی پیر بشی به یادش بیفتی سکته میزنی

دوستان حواستون باشه اسیاتک همیشه کم می کنه مو رو از ماست میکشه از بس گداس فقط یه سری شرکت هستن که منفی نمی کنن من صبانت که داشتم کم نمی کرد و مخابرات همینطور

اگه دیدید کم نمی کنه برید یه بار مودمو ریست کنید برید تو کرامالکاتبین ببین چه کردید من خودم یه بار منفی یه گیگ دانلود کردم فقط زود فهمیدم هنوزم یادش میفتم اتیش می گیرم خخ
    نه به ریست کردن ربطی نداره من امتحان کردم صبح خودشون چک کردن و دقیق حساب شده الآن حجم رایگانو هر چی گرفته بودم منفی زده و از حجمم کم کرده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من تو این دو روز 2 گیگ مصرف کردم الان که کم کرد دیدم فقط 100 مگ کم کرده. یعنی دوباره کم میکنه یا شانس اوردم؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من تو این دو روز 2 گیگ مصرف کردم الان که کم کرد دیدم فقط 100 مگ کم کرده. یعنی دوباره کم میکنه یا شانس اوردم؟
    قرونش حساب میشه شک نکن
    دوستان گول اینارو نخورید حجم ها همه محاسبه میشه حتی بعد از چند روز شده که میگم

انگار از خارج حمله سایبری شده به خاطر همین کلا قاطی شده پارس آنلاین هم اطلاعیه داده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

اسیاتک در این چند وقته خیلی کاربر گرفته اکثر کسایی هم که میان بخاطر ساعت رایگانش میان خب مسلما هم با این تعداد کاربر و این حجم دانلود باید هم وضعیت خوبی نداشته باشه .

بله حرفتون کاملا درسته مخصوصا کسانی که کلا معتاد دانلود هستند! هر ماه یک هارد میخره! مانیتورش قدیمی 1080 نیست بعد میره فیلم کیفیت اصلی میگیره با حجم 40 گیگ که نگاه کنه!
    ولی کلا منظور حرفم خود آسیاتک و شیوه های کثیف دزدیش با انواع و اقسام ترفند ها هست! گفتم اول سرویس هیچ محدودیتی نداری 1 ماه بگذره کلا محدودت میکنن بدترین آی پی رو میدن! سرعت رایگان جوری برنامه ریزی کردن سر ساعت مودم خاموش نشه از حجم کم میکنه اساسی من 7 گیگ هم داشتم که 4 گیگ منفی زده بود و انواع اقسام شیوه های برنامه ریزی شده برای حجم خوری از کاربر! کلا آسیاتک از اول همیشه افتضاح بوده و هست و خواهد بود!

10. این کاربر از ali-aza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بعد از 50 روز تو صف رانژه بودن امروز نتم وصل شد
    سرویس شهاب 10 مگابیت ( تایم پولی هست وای به حال شبانه رایگان)
    اصلا ارزش این همه صبر کردن رو نداشت

این زمان طولانی اتصال و انتظار برای کس دیگه ای هم اتفاق افتاده در آسیاتک؟!

پروفشنال taraneh_2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    یه حا میشینیم دیگه

پيش فرض

برای من هم از دیشب که مدام تا الان چک کردم اصلا ترافیک کم نشده
    حتی مودم رو ریست کردم
    و حتی از پشتیبانی مقدار حجم رو سوال کردم اصلا کم نشده...
    میشه امید داشت؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

خخخخخخخخخخخخخ دقیقا حق با شماس

ولی در مورد این مشکلات که تو این صفحات خوندم باید بگم اگر کسی مشکلی داره بایسد به خود اپراتور اعلام کنه نه اینکه اینجا پست بزاره خب چه تاثیری داره مشکل که حل نمیشه؟ من امروز خطم رانژ]ه شده هیچ کدوم از این مشکلات که تو این 100 صفحه اخیر خوندم ندارم همه چیزو تست کردم مشکلی نبود اگر کسی تایم اوت داره یا مشکل پهنای باند راهکارش این هست که به اسیاتک زنگ بزنه اول پروفایل بروز رسانی کنه و بعدش ریست پورت با این کار یک سری مشکلات ریز بر طرف میشه به نظر من اینجا جاش نیست مشکلتون مطرح بشه چون هر مرکز مخابراتی با بغیه فرق داره مثلا راهکار اقای xبگه شاید مرکز مخابراتی یا اکانت adsl اقای y ثاپیری نکنه شایدم بدتر بشه اگر خییلی مشکل تایم اوت اینا دارین ای پی استاتیک بگیرید بهتره

این ها نطر شخصی بنده بود
    با اینحال نظر شخصی بنده اینه که این مسائل که مطرح میشه هرکدوم تجربه و دغدغه یک کاربر هست یا بوده و درسته که منطقه جغرافیایی تاثیر خودشو داره اما باز هم مطرح کردن این مسائل می تونه برای دیگران کمک کننده باشه. خیلی وقتا این مطالب جنبه اطلاع رسانی داره و برای حلش لازمه کارای دیگه ای هم کرد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •