یعنی امکان فرستادن دوباره دفترچه برای معافیت ممکن نیست؟
یعنی امکان فرستادن دوباره دفترچه برای معافیت ممکن نیست؟
سلام دوست عزیز ممون از کمکت ولی چندتا سوال کلی هم داشتم من الان معاف از رزمم میتونم بگم نمیتونم برم بالای برجک؟؟ ولی میتونم تو رژه ها یا میدان تیر برم فقط این برجک و نرم!!؟؟
کلا چه راهنمایی هایی واسه منی که تو عجب شیر هستم داری الان این مطالابی رو که تو کلاس ها میگن مهمه ؟؟ بخونیم؟؟ امتحان اخری که میگن تاثیر داره؟؟ من خودم اشنا دارم اون میتونه من و بیاره مراغه؟؟
قضیه این میان دوره چه طوری هاست کلا میدن ؟؟ اگه بدن کی میدن؟؟ و این اردوی سخت که میگن چیه و چند روز ؟؟ یکی هم الان ما ما که اول اردیبهشت رفتم تا خود 31 خرداد اونجاییم یا زودتر تموم میشیم؟؟
ممنون میشم بازم راهنمایی کنید؟؟
دفترچه رو تنها يكبار تكميل و ثبت مى كنند ، و پس از ان درخواست براى معافيت و يا كفالت و غيره ميدهند دوست شما مى توانست بر راى كميسيون اعتراض كند كه گويا با برخورد مسول نظام وظيفه استان روبه رو شده بود ، بهترين كار اقدام براى كميسيون پزشكى بعد از اعزام در اموزشى يا بعد از ان در يگان است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
١-معاف از رزم هيچ نقشى در نگهبانى و پاسدارى و رژه ندارد و متاسفانه ديد فرماندهان نسبت به معاف از رزم منفى است و ان را مخصوص دوران جنگ مى دانند نه صلح
٢-امتحان ها در ارتش اكثرا فرمايشى است و تنها ميزان فرمانده يگان اموزشى را در اموزش نشان مى دهد يعنى هر چه ميانگين نمرات افراد در يك يگان بالا باشد براى او امتياز محسوب مى شود
٣- اشناى شما اگر به ستاد تيرو نزاجا ديترسى و با پرستل ان ارتباط داشته باشد مى تواند شما را در مراغه تقسيم كند
٤- ميان دوره در اخر ماه اول انوزشى ميدن به مدت ٧تا١٠ روز
٥- اردو به مدت ٣ روز است كه بخش لصلى ان متمركز بر ميدان تير است
٦-مراسم تحليف در انتهاى هر دوره اموزشى انجام مى شود يعنى شما تا ٣٠ يا ٣١ در يگان اموزشى خواهيد بود
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
روند ارجاع به کمیسیون در ارتباط با افسردگی همینه که مشاور به شما گفته و بخش اصلی ان استشهاد یگانی است که نشان می دهد شما دارای علام و نشانه های و واکنش های افسردگی همانند گوشه گیری ، منزوی بودن و... هستید، در مورد افسردگی شما می توانید با پزشک معالج صحبت کنید تا طی نامه ای شرح حالی از شما و بیماریتان بیان کند ، اما منظور من مدارک در مورد جراحی بود ( با توجه به اینکه سالها از عمل ان گذشته و اگر بتوانید انها را تهیه کنید) در مورد واریس هم که فکر کنم درمانی نداشتید.
ییماری یرقان مرتبط با کیسه صفرا و کبد است که دربخش بیماری گوارشی و جراحی عمومی دسته بندی می شود بند ششم که احتمالا جراحی شما با توصیفی که کردید متمرکز بر روی یکی از این دو بخش بوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامی دوباره..
مراغه ای هستی داداش؟؟
اول اینکه آره صد در صد اون پارتی شما میتونه شما رو توی مراغه بندازه..فقط یادت باشه بهش بگی توی پشتیبانی و آماد تیپ مراغه بندازه که جاش راحت تره
جانشین مرکز عجب شیر همشهری ما بود من خواستم منو بندازه تبریز و اون هم انداخت..... خودش میگفت میخواد منو تو عجب شیر نگه داره ولی خودم خریت کردم گفتم اگه تبریز باشه بهتره!!
معاف از رزم به دید فرماندهان بستگی داره..اگه فرمانده گروهانت آدم خوبی بود شما رو منشی گروهان میکنه
من برج 11 سال 93 بودم کلا یک ماه آموزشی دیدم و یک ماه دیگه شو هم مرخصی عید بودیم.. درس هایی که میگفتند برای ما به خاطر کمبود وقت ناقص گفتند و در آخر که روز قبل امتحان بود خودشون اومدند چند تا سوال به ما دادند و گفتند این ها رو بخونید ممکنه بیاد..امتحان رو هم گرفتند و ما همه رو با تقلب نوشتیماین درس هایی که میگن هیچ فایده ای نداره شاید اگه پرسیدند بلد نبودی دو تا بشین پاشو بهت بدن و تموه کار
میان دوره رو به ما 7 روز دادند که یک روز امریه مون دیر اومد برا همین میان دوره مون 6 روز شد
تا 31 خرداد اونجایید و ممکنه مثل ما 1 روزی هم امریه تون رو دیر بدند
اینو هم بدون که دستمال کشیدن برای فرماندهان هم هیچ اثری نداره... تو گروهان ما یکی از بچه ها خیلی شلوغ بود آخرش امریه ش اومد دستش افتاد شهر خودش و یکی از بچه ها هم خیلی دستمال بود پیش فرماندها اون هم افتاد مرز!!
دیگه اینکه تو رژه ها بهتره جیم بزنید..واقعا ارزش داره..نهایت تنبیهی که میشید یه کوله پشتی چند کیلیویی می بندید پشتتون ولی اگه جیم نزنید تو رژه و دور میدان بزن بیا خیلی خسته میشید
اگه پاسداری هم رفتی و اگه برجک هایی که افتادی با پاسدارخونه فاصله زیادی داشت بهتره پوتینتو راحت دربیاری و بخوابی که به هیچ عنوان پاسبخش ها نمیان برای بازدید از سربازا..ما اولامون بود رفتیم پاسدار خونه هیچی نمی فهمیدیم مجبور شدیم مثل... پاسداری بدیم...
اگه پاسبخش ها هم اومدن دیدنت هیچ کاری ندارن فوقش یه تهدیدیه که هیچ وقت عملی نمیشه
موقع نگاهبانی هم اگه نگهبان آسایشگاه 1 و 2 و اسلحه خانه و نگهبان محوطه پاس 1 و 2 بودی با خیال راحت برو تو تختت دراز بکش و بخواب
فعلا به خاطر نبود معرفی از یگان و استشهات یگانی نتونستم پیش مشاوره درمانگاه پادگان برم و باهاش حرف بزنم ولی این حرف ها رو منشی مشاور که ستوان 3 بود به من گفت...
عمل من تو چند ماهگیم بوده..و البته تو روز عاشورا که به همین خاطر بیمارستان هیچ پولی رو دریافت نکرد... اون روز چند تا بچه هم که مثل من یرقان داشتند و عمل شدند همگی مردند و فقط من زنده موندم... بیمارستان ها عمل ها و جراحی های خودشون رو تو سیستم ثبت میکنند تا من بتونم برم مدرک جور کنم یا نه؟؟
در مورد واریس هم که تازه و توی آموزشی به این بیماری گرفتار شدم و به همین خاطر درمان نشدم و فقط یک بار به بهداری شهر خودمون رفتم....البته واریس هیچ گونه درمانی نداره و اگه یکی واریس بگیره خیلی زود رشد میکنه بیماریش مگر اینکه از ایستادن و نشستن زیاد جلوگیری کنه و این کار هم که تو پادگان امری تقریبا غیر ممکن است مخصوصا اینکه تو پارک موتوری عقیدتی هستم و خیلی زیاد در حالت ایستاده هست... و رگ ها توی پاهام هر روز بیش از پیش دارن گشاد تر میشن
بند6 – هرگونه اعمال جراحي روي كبد، كيسه صفرا، مجاري صفراوي ، پانكراس و طحال :
الف) همراه با عارضه مزمن غير قابل علاج و ناتوان کننده : معاف دائم
ب) بدون عارضه : معاف از خدمات رزمي
این گزینه الف وب از کجا معلوم میشه؟؟ من عمل 19 سال قبل بوده و فکر کنم الان سالم باشم البته مطمعن نیستم!
دمت گرم داداش کارت درسته اره اهل مراغه هستم
پس چون این پارتی من میتونه من و بیار شهر خودم اون نمرها که میگن و اون امتحانها همش کشکه دیگه؟؟ این میان دوره هم 100% قطعی هست دیگه؟؟ چون اینا یه جوری میگن انگار قرار نیست بدن!!؟؟
یعنی این رفیقمون فردا بره پلیس +۱۰ بگه برا معافی پزشکی میخوام اقدام کنم ، چه جوابی میگیره؟
هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)