تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3010 از 4105 اولاول ... 2010251029102960300030063007300830093010301130123013301430203060311035104010 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,091 به 30,100 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان من اعزامی ا اردیبهشت عجب شیر هستم و الان اومدم مرخصی!! من هنرستان خوندم و الان لیسان کامپیوتر ناپیوسته هستم فرماندهم میگفت 2 رشته کامپیوتر و تربیت بدنی دوره کد نمیخوره الان این شامل حاله منم میشه منی که ناپیوسته هستم تو دوره کد تاثیر داره؟؟ یکی هم اینکه واسه لیسانسم پاسداری هست؟؟ الان کلا این پاسداری چی هست؟؟ که همه ازش میترسن؟؟
    دوره کد شانسیه کی بخوره کی نخوره
    لیسانسم اگه گروهبان باشه بله امکان پاسداری هستش اما بستگی به پادگان داره
    پاسداری اصلا ترس نداره حتی از نگهبانی هایی که میدی خیلی راحت ترم هست
    تو عجب شیر احتمالا 1بار برید پاسداری اونم 60نفر میرید که خیلی خوش میگذره رو برجک ها تقسیم میشید 2نفر 2نفر با هم پاسپخش هم سر نمیزنه 2ساعته نگهبانیتو بخواب
    2ساعت هم آماده باش هست که اونم میتونی رو صندلی بشینی و چرت بزنی 2ساعت استراحت هست که اونم مثل آماده باش هست و نمیزارن بخوابی البته تو عجب شیر اینجوریه کلا تو 24ساعت 1:30میخوابی

2. 2 کاربر از imnot12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام بله درسته..
    افسردگی و واریس هم داشتم..
    جای عمل جراحی یرقان تو شکمم به وضوح دیده میشه..عمکل خیلی سختی داشتم و تو روز عاشورا هم بود این عمل من
    میخواستم ببینم اگه برای این سه تا مورد (افسردگی - واریس - جراحی) یکجا با هم میتونن جمع بشن و درصد معافیت رو بالا ببرن؟؟ یا اینکه تک تک بررسی میشند؟؟؟
    حدود 10 روزه که میخوام برم درمانگاه پادگان تا با مشاوره با افسردگیم صحبت کنم و به خاطر واریس هم با دکتر صحبت کنم ولی فعلا جور نمیشه که برم.. تازه دیروز پرونده مو تکمیل کردم و پذیرش شدم!!!یه خبر خوش اینکه تونستم بالاخره خودمو بومی کنم
    هر کدام از بیماری ها در کمیسیون های جداگانه که پزشک های متخصص ان بیماری حضور دارند بررسی می شود ، با توجه به شدت افسردگی که قبل گفته بودید شانس ان بیشتر است در روزی که به بیمارستان مراحعه کردید اگر مدارک پزشکی دارید به همزاه داشته باشید تا حدودی می تونه کمک کند
    Last edited by mani6606; 01-05-2015 at 09:59.

4. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوره کد شانسیه کی بخوره کی نخوره
    لیسانسم اگه گروهبان باشه بله امکان پاسداری هستش اما بستگی به پادگان داره
    پاسداری اصلا ترس نداره حتی از نگهبانی هایی که میدی خیلی راحت ترم هست
    تو عجب شیر احتمالا 1بار برید پاسداری اونم 60نفر میرید که خیلی خوش میگذره رو برجک ها تقسیم میشید 2نفر 2نفر با هم پاسپخش هم سر نمیزنه 2ساعته نگهبانیتو بخواب
    2ساعت هم آماده باش هست که اونم میتونی رو صندلی بشینی و چرت بزنی 2ساعت استراحت هست که اونم مثل آماده باش هست و نمیزارن بخوابی البته تو عجب شیر اینجوریه کلا تو 24ساعت 1:30میخوابی
    ممنون
    یعنی تو اموزشی هم امکان پاسداری هست؟؟ یکی هم اینکه واسه این دوره کد پارتی هم میتونه کاری بکنه؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون
    یعنی تو اموزشی هم امکان پاسداری هست؟؟ یکی هم اینکه واسه این دوره کد پارتی هم میتونه کاری بکنه؟؟
    ۱-بله
    ۲-اگر در ستاد نیرو نزاجا باشه می تونه کاری انجام بده .

7. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.
    رفیقم برای اعتراض کمیسیون پزشکی پروندشو میبره نظام وظیفه کل استان، اونجا سرهنگ با یه برخورد تند همراه با فریاد میگه شما سالمید و واسه چی میخواید معاف شید؟!!.
    درجا پرونده پزشکی هم باطل کرد و نفرستاد شورای عالی پزشکی و گفت دوباره باید دفترچه پست کنی تا اضاف خدمت بدیم بهت تازه باید ده تا پزشک که من تشخیص میدم معاینت کنن نه جای دیگه!!!!
    به نظرتون این دوست ما که قانونا در حد معاف از رزم هست ، بازم این بار اقدام کنه معاف میشه با این وضعیت ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوستان همیشه حاضر در صحنه لطفا کمک:
    با داشتن 7 سال عضویت فعال در بسیج + 1 حکم مسئولیت و البته نداشتن دورۀ تکمیلی، چند ماه میشه کسری گرفت؟
    با شرایط بالا چقدر میدن قانونا؟!
    Last edited by faridnavabi; 01-05-2015 at 12:04.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

سلام.
    رفیقم برای اعتراض کمیسیون پزشکی پروندشو میبره نظام وظیفه کل استان، اونجا سرهنگ با یه برخورد تند همراه با فریاد میگه شما سالمید و واسه چی میخواید معاف شید؟!!.
    درجا پرونده پزشکی هم باطل کرد و نفرستاد شورای عالی پزشکی و گفت دوباره باید دفترچه پست کنی تا اضاف خدمت بدیم بهت تازه باید ده تا پزشک که من تشخیص میدم معاینت کنن نه جای دیگه!!!!
    به نظرتون این دوست ما که قانونا در حد معاف از رزم هست ، بازم این بار اقدام کنه معاف میشه با این وضعیت ؟؟
    هر پرونده اى به شوراى عالى ارجاع داده نمى شود به خصوص در مواردى كه با معافيت از رزم به همراه باشه در حالت كلى در دو حالت يك پرونده براى بررسي به شوراى عالى فرستاده خواهد شد ١- عدم توانايي پزشكان در تصميم گيرى يا اختلاف نظر بين انها ٢- شكايت مشمول بر حكم صادره كه باز هم به نوع و ميزان بيمارى مرتبط است
    سرهنگه هم فقط خواسته بترسونه ، اطلاعات رفيق شما در سيستم ثبت شده و چون نتيجه كميسيون هم مشخص شده براى او تاريخ اعزام مشخص خواهد شد ، و لازم به ارسال مجدد دفترچه خدمت نيست ، در مورد اضاف خدمت هم چرت گفته
    دوست شما مى تواند در هر ارگانى كه بود مجدد براى معافيت اقدام كند و مانعى براى اين كار وجود ندارد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

11. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام
    من اعزامم 2/19 هست .

نیروی زمینی سپاه افتادم . آموزشیمم شهید قاضی تبریز هست !

کسی در مورد این مرکز اطلاعاتی داره آیا ؟؟
    سلام دوست عزیز..
    آموزشگاه شهید قاضی توی شهر ایخچی ( و از توابع شهرستان اسکو ) هست نه تبریز..
    و من که آذرشهری هستم 20 دقیقه با اونجا فاصله دارم
    قبل از رفتن به خدمت خیلی سعی کردم اونجا یا حداقل آموزشگاه درجه داری سیدالشهدا که 5 دقیقه با اونجا فاصله داره پذیرش بشم ولی نتونستم..
    اونجایی که تو افتادی تو شهر ایلخچی و شهر های اطراف بیشتر با نام هتل قاضی شناخته میشه تا پادگان قاضی!
    جای بسیر بسیار خوبی افتادی

13. 2 کاربر از Hans Christian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

هر کدام از بیماری ها در کمیسیون های جداگانه که پزشک های متخصص ان بیماری حضور دارند بررسی می شود ، با توجه به شدت افسردگی که قبل گفته بودید شانس ان بیشتر است در روزی که به بیمارستان مراحعه کردید اگر مدارک پزشکی دارید به همزاه داشته باشید تا حدودی می تونه کمک کند
    منظور از مدارک پزشکی چی هست؟؟
    من قبلا پیش دو تا روانپزشک و روانشناس رفتم ولی مدرک خاصی ندارم..چجوری باید مدرک جور کنم؟؟
    من روزای اول رفتم درمانگاه اونا بهم گفتن برای افسردگی بخوای معافیت بگیری بعد از اینکه با مشاور درمانگاه پادگان حرف بزنی اون میفرستت پیش یه روانپزشک تا با اون حرف بزنی و تشکیل پرونده بدی... البته بهم گفتند قبل از اینکه با مشاور درمانگاه حرف بزنی باید یک معرفی از یگان و استشهاد یگانی از طرف قرارگاه بگیری و چون که من هنوز تشکیل پرونده نداده بود و دو روز پیش تونستم تشکیل پرونده بدم هنوز اونا رو نگرفتم
    احتمالا بتونم یک شنبه معرفی از یگان و استشهات یگانی رو بگیرم و بتونم برم پیش مشاور
    منظور شما از مدارک پزشکی مدارکی هستیند که اون روانپزشکی که مشاور پیشش خواهم فرستاد هست یا مدارکی که باید از دکتر هایی که خودم قبلا رفتم باید بگیرم ؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

راستی از کجا میتونم قانون ها و بند های در مورد معافیت عمل جراحی یرقان رو ببینم؟؟ بند چند هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •