پیشنهاد میکنم بعد از یک بار ارسال پست، یک بار تاپیک را رفرش کنید چون ممکن است پست ظاهرا ارسال نشده باشد ولی در اصل ارسال شده است. همه پستهای شما حداقل 3 دفعه تکرار شده است و این پست آخر هم 6 بار
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
پیشنهاد میکنم بعد از یک بار ارسال پست، یک بار تاپیک را رفرش کنید چون ممکن است پست ظاهرا ارسال نشده باشد ولی در اصل ارسال شده است. همه پستهای شما حداقل 3 دفعه تکرار شده است و این پست آخر هم 6 بار
عزیز دقیقا برعکسه
هر جا سرعت پاسخ گویی بیشتره کاربرا ناراضی ترن
در مورد شرکتها
همونجور که دوست گلمون عرض کردن هر کدوم مزایا و معایبی دارن
اسیاتک و فن اوا : شبانه رایگان _ اگه استفاده خودت یا خانواده از شبکه های اجتماعی زیاده یا بازی و وبگردی برات مهمه به هیچ سمت اسیاتک و فن اوا پیشنهاد نرو روانیت میکنن
پارس و شاتل وصبانت : پینگ خوب سرعت خوب و استیبل که در زمینه استیبل بودن شاتل بهتره و سرویساش پایدارترن
های وب: شبانه و فشفشه داشت که گند زد بهشون های وب در حال حاضر فقط بدرد کسی میخوره که مصرفش در ماه 50 گیگه ( روزانه) که عملا با کیفیت و سرعت های وب استفاده از 50 گیگ غیر ممکنه مگر اینکه بخوای اپارات فیلم ببینی !!!
مخابرات برخی مراکز استان ها هم خوبه همین مخابرات کرمان سرعتش خیلی خوب و پایداره پینگش پایینه ولی ولی ولی مشکل قطعی داره
کاملا موافقم
الان های وب فقط به درد کسی میخوره که فقط و فقط میخواد تو روز از سرورهای داخلی دانلود (با دانلود منیجر و به صورت 32 کانکشنه!!) انجام بده که اونم حیف پوله باید ماهی حدودا 50 تومن هزینه کنی واسه 50 گیگ فقط دانلود (وبگردی و ... با های وب تعطیله) که تازه با اینهمه قطعی و ... نمیتونی از این 50 گیگ استفاده کنی (کلیش میسوزه!!!)
الان با این حرکت هایی که های وب یه دفعه زد و شبانه رو برداشت و فشفشه اش رو هم خراب کرد و رید تو کیفیت اینترنت به نظرم همین آسیاتک با همین شرایط فعلیش خیلی خیلی بهتر از های وبه
سلام. دوستان کسی خبر داره با چه آی پی هایی میشه شبانه بدون محدود شدن سرعت دانلود کرد. من اکثراً شبا سرعتم محدود میشه ولی بعضی شبا چندین بار که آی پی چنج میکنم شبانه سرعتم مثل سرعت روز میشه ؟!!
این مشکل از پی سی ورد هست مخصوصا اگه روی مروگر شما افزونه بلاک تبلیغات و بلاک پاپ آپ باشه چندین بار ارسال میشه و این مشکل رو باید مدیر سایت پی سی ورد حل کنن
البته نمیشه هم حق نداد چون منبع درامد پی سی ورد هم همین تبلیغات هست در کل مشکل از سایت پی سی ورد هست.
دقیقا حرف شما رو قبول دارم بیشتر جاهایی که سریعتر پاسخت رو میدن نارضایتی بیشتری وجود داره
توی همین هفته حداقل 8 تا 9 بار چندین ساعت اینترنت قطع بوده و چندین بار هم اینترنت به اینترانت تبدیل شده و همین امروز هم پینگ از سرور خارجی و بازی های انلاین با پینگ بالایی مواجه بود اما از بس گفته شده و کسی پاسخی نداده دیگه نمیشه کاری کرد.
کیفیت افتضاح آسیاتک از همین تعدادی بالای 3000 صفحه اینجا میشه تشخیص داد مثلا در کل 1 هفته 10 صفحه اعتراض به آسیاتک هست ولی شاتل 1 صفحه هم جلو نمیره تازه بیشتر سوال میکنن
اول سرویس سرعت خوب و عالی بدون محدودیت و آی پی ها همش با 46 شروع میشد ولی 2 هفته هست حتی سایت داخلی هم محدود شده آی پی هم همش با 5 که ایترانت هست و افتضاح
اسیاتک در این چند وقته خیلی کاربر گرفته اکثر کسایی هم که میان بخاطر ساعت رایگانش میان خب مسلما هم با این تعداد کاربر و این حجم دانلود باید هم وضعیت خوبی نداشته باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)