میشه یه لینک سالم بزارین که بشه با موس بازی کرد؟ممنون
میشه یه لینک سالم بزارین که بشه با موس بازی کرد؟ممنون
بفرمایید این هم لینک دانلود MouseAim 2.0
باید فایلهارو از حالت فشرده در بیاری و در مسیر نصب بازی کپی کنی . بعد فایل Loader.exe رو اجرا کنی و روی گزینه load game کلیک کن تا بازی اجرا بشه و بعد میتونی با ماوس اجراش کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه.منم الان با موس نمیتونم بازی بکنم.حتی از ادامه سیوام.با نصب دایرکت ایکس مشکل حل شد.دستتون درد نکنه.
Ps:مشکل با اجرای یه فایل دیگه حل شدش.دوباره حتما خدمتتون میرسم![]()
Last edited by بردیا; 18-02-2008 at 21:39.
هر مشکلی داشتی حتما به ما بگو . در ضمن MouseAim 2.0 رو که گذاشتم برای دانلود اخرین ورژنشه اگه خواستی حتما دانلودش کن.
بعد از اینکه اشلی رو نجات میدم و کمی جلو میرم دوباره به همون دهکده ای برمیگردم که کمی قبل تر اونجا بودم.اونجا یه در داره که بسته هستش.اون در هم دری هستش که وقتی میرفتی توش برات از روی پل سنگ مینداختن پایین که باید جاخالی میدادی.اون در بسته هستش.یه جای دیگه هستش ولی دوروربرش با چوب حالت دیوار پیدا کرده.نمیدونم چه جوری رد کنم.
برديا جان كنار اون در كه دوروبرش حصار هست يه خونه قرار داره كه بايد بري توش و به وسيله نردبان بري قسمت شيرواني يا همون سقفش و از طريق پنجره بپري به قسمت تراس مانند و از روي اون هم بپري به پشت حصارها ويا طرف در
پس من چرا هیچ وقت نمیتونم با ماوس بازی کنم؟
برنامه قبلی کار نمی کرد...
این جدیده هم کار نمی کنه....![]()
عزیزم با دسته که راحت تره .
تقریبا میشه مثل Ps2 .
من خودم قبلا با دسته بازی میکردم .
با موس اصلا خوب نیست .
چون شوک نداری خیلی اذیت میکنه .
اوه.به زحمت بعد از 3بار مردن تونستم از دست دهاتیا در برم.اونجایی بودم که توی خونه محاصره شدن.
این پسره کیه که میاد و بعدش میره؟
راستی بعدش چه خبره؟الان باید برم سر درسم نمیتونم ادامشو بازی کنم.
اسم اون پسره لویس سرا است . بیچاره تو یکی دو مرحله ی دیگه کشته میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)