جناب راما ايرواني ازا ين به بعد من تكستچر ها رو بصورت پيغام خصوصي ميدم . پيغام خوصيتو چك كن ...
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
جناب راما ايرواني ازا ين به بعد من تكستچر ها رو بصورت پيغام خصوصي ميدم . پيغام خوصيتو چك كن ...
Last edited by mohammadrezams; 21-03-2008 at 15:01.
دیدم ماشین پلیس ایرانی جور شد گفتم پلیسش رو هم من بزارم که دوتا پلیس هست که یکیش یک گروهبان هست و دومی هم مامور یگان ویژه برای بنزهای مشکی که بنز رو اگر برای FBI گذاشته باشید اینها به جای مامورای FBI قرار میگیرن و گروهبانه هم میشه پلیس شهر Los Santos.
البته گروهبانه زیاد جالب در نیومد و مامور یگان هم از خود بازی هست با این تفاوت که چشمهاش مثل مامورای ایرانی پوشیده تر شده و لبهاش هم دیده میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی یه چیزی - این بنز که خط سبز داره خط آبیش رو هم برای راهنمایی رانندگی بزارین و به جای پلیسهای بین جاده ای قرار بدین. خیلی توپ میشه.
اگه میشه یکی از دوستان پلیس برای راهنمایی و رانندگی و برای نیروی انتظامی درست کند . لطفا
دیدم کسی برای ما چیزی نمی زاره گفتم خودم یه چیزی بزارم . اگه کسی خواست بگه براش بزارم![]()
خب هر کاری که می خواستم بکنم رو کردین اون وقتایی که من پول گیری نه نه یعنی عید دیدنی رفته بودم،خب حالا من چه کار بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیکان پلیس ورژن 1
دانلود:
پیکان تاکسی تلفنی ورژن 1.2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!
دانلود:
دانلود تکسچر:
پژو آر-دی (RD):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
download:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Danoosh Pichgahe; 21-03-2008 at 19:47. دليل: Error on this page
اگه کسی کارت های بازی پاسور رو داره ؛ در این تایپیک عکس با کیفیت همه ی ورق هاش (52 تا ست) رو بذاره...
Last edited by Danoosh Pichgahe; 22-03-2008 at 22:18. دليل: حقوق اسلامی!
کسی نیست جوابم رو بده؟ آهان رفتین عید دیدنی نه؟! خوبه دیگه حالا چقدر جمع کردین؟منظورم همون مایهعه هست؛پول...!
کسی نیست جوابم رو بده؟ آهان رفتین عید دیدنی نه؟! خوبه دیگه حالا چقدر جمع کردین؟منظورم همون مایهعه هست؛پول...!
کارات قشنگ شده
من پلیس ناجا یگان ویژه رو امشب میزارم
[QUOTE=hshak2006;2224046]دیدم کسی برای ما چیزی نمی زاره گفتم خودم یه چیزی بزارم . اگه کسی خواست بگه براش بزارم[QUOTE]
کار شما هم خیلی خوب شده
بزاری بد نیست
اما هر دوی شما عزیزان
بگین فایل کله این پلیس اسمش چیه تا من واسش تو مکس ریش بزارم
فکر کنم جالب بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)