با سلام
دوستان چطوری میشه فونت این گوشی رو عوض کرد؟
من یه برنامه برای فایل های pdf نصب کردم ولی نوشته ها رو بصورت مربع نشون میده..میشه بگین چطوری میشه درستش کرد؟
با تشکر
با سلام
دوستان چطوری میشه فونت این گوشی رو عوض کرد؟
من یه برنامه برای فایل های pdf نصب کردم ولی نوشته ها رو بصورت مربع نشون میده..میشه بگین چطوری میشه درستش کرد؟
با تشکر
شما براي عوض كردن فونت بايد فونت را دانلود كرده و پس از استخراج فايلهاي آنرا در پوشه زير بريزي : tpa\preset\system\fonts
بعد فولدر tpa را زيپ كرده و از طريق برنامه setool بريزي به گوشي
در مورد خواندن pdf گوشيهاي جاوا تو اين قسمت ضعيف هستند برنامه هاي وجود دارند ولي كارايي چنداني ندارند
حتي گوشيهاي سيمبين نيز بزور باز ميكنند
پس بهتره بيخيال بشي ...
آقای golmohammadi خیلی ممنون بخاطر توضیح کاملتون.
با تشکر
دوست داشتم اسم كوچيكتونو بدونم .....""همين"""همكار عزيز اسم من همينه خوشت نمياد ؟![]()
هيچ قصد ديگه اي نداشتم كاربر گل محمدي
موفق باشي
سلام به همگي
كسي ميدونه كه K800 با فار منيجر هك ميشه يا نه؟
اگر هك ميشه لطف كنيد فايل ريست Bin و فايل Ssw براي K800 با فريمور R1kg00i را به من بده؟
اگر Sefp هم لازم داره اون رو هم بديد
خيلي ممنون ميشم
با برنامه سيتولز هم زياد حال نمي كنم ولي اگر مجبور بشم باهاش كار مي كنم خواهشا سريع بگيد آخه من خيلي عجله دارم با تشكر
سلام با فار میشه هک کرد اول شما برو تو سایتو بعد sefp اخرین ورزن دانلود کن.تو همون سایت همه موارد مورد نیازش است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام با فار میشه هک کرد اول شما برو تو سایتو بعد sefp اخرین ورزن دانلود کن.تو همون سایت همه موارد مورد نیازش است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کمک!
گوشی من چند روزیه منوی بازیها و برنامه های کاربردیش غیر فعال شده .(پیام کار hنجام نشد رو میده)
لطفا به دادم برسید.
طبق معمول فلش ميخواد
تا حالا راهي به غير از فلش پيدا نشده
چاره اي جز اين نيست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)