دوستان ببخشید میشه سوال من هم جواب بدین لطفا؟
آخه دو سه روزه هر نیم ساعت یک بار دارم سر میزنم ببینم کسی جوابمو داده یا نه...
راجع به اون هوش مصنوعی چنتا پست بالاتر پرسیده بودم که دشمن هیچ حمله و عکس العملی نشون نمیده؟!!!!
راه حلی داره؟
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
دوستان ببخشید میشه سوال من هم جواب بدین لطفا؟
آخه دو سه روزه هر نیم ساعت یک بار دارم سر میزنم ببینم کسی جوابمو داده یا نه...
راجع به اون هوش مصنوعی چنتا پست بالاتر پرسیده بودم که دشمن هیچ حمله و عکس العملی نشون نمیده؟!!!!
راه حلی داره؟
اگر دعواهاتون تموم شد لینک مدها رو از آپلود سرورهای مثل رپیدشیرو مدیافایر و . . . بگذارید
چون من نمیتونم از این لینکها دانلود کنم
لطفا
لینک پچ گرافیک رو هم میخواستم
یه سوال هم پرسیده بودم در مورد اینکه آیا برای نصب مد جدید باید مد قبلی پاک بشه ؟
یا مد جدید رو رو مد حاضر نصب کنیم !
جواب یکی از سوالاتونو مطمئنم اونم اینه که امکان نداره دوتا مد با هم بشه نصب کرد و فقط یک مد در آن واحد میشه داشته باشین...
جناب mili_k مگه اینجا صف نونوایه که هر کی زود اومد عضو شد یه چیزی گیرش بیاد اونوقت هم از کسای دیگه ایراد میگیرید من کنترا 008 رو به 6 نفر از کسایی که کارکشته این بازی هستند دادم کاملا بررسی کردند گفتند همینه کلی ازم تشکر کردن در مورد مبصر کلاس هم که مثل اینکه شما خودتو معرفی کردی کلی متاثر شدن .خوب دیگه تا بیام به تو بفهمونم کنترا 009 هم میاد اونموقع من هنوز هیچ لذتی از بازیم نبردم البته امیدوارم یه روزی اینو بفهمی واز افکار جاهلیتت در بیایی پسرم دیگه هم باهات کاری ندارم تا وقتی که خودت این بازیو گیر بیاری و بازی کنی من مشخصات بازی قبلا پست کردم عکسش هم گذاشتم در آینده همه که دیدن و بازی کردن خودت مر تکب اشتباهت میشی
سلام اولا تشکر از اینکه این مطلب رو گزاشتید من از دو ستان بازم پرسیدم این مد آلفا تنها بر ای روسیه انتشار داده شده بوده و بنا بر قول دو ستمون این مد آلفا فقط بر ای تست بوده و کار نهایی هنوز منتشر نشده و این بازی به اسم آلفا لو رفته ....(منظورم اینکه بر ای تست در اختیار تعدادی قر ار گرفته بوده که به اسم کنترا آلفا منتشر شده) از شما سپاسگزارم و خواهش می کنم در صورت امکان در مکانی که دو ستان ایر انی بتونند به راحتی دانلود کنند (مثل :آپلود کنید متشکرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه دوست منمن اصلا ادعای ندارم و کو چیک همه شما هم هستم
و بارها خواستم که همه دوستداران جنرال رو کمک کنم ......من دوست نداشتم اسمموسر پرست تیم مد 008جزو دستدانکاران قر ار بده ولی لطف کرده و این کار رو انجام داده که از ایشون متشکرم
....
سلام دوست من این مد ها همشون هوش مصنوعی دارند من که همشون را دارم و امتحان کردم همه هوش مصنوعی اشون کار میکنه ولی بازم شما می تونید این هوش مصنوعی رو روی همه مد ها نصب کنید بر ید به آدرس زیر و طبق آموزش عمل کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بهترین راه اینکه همیشه اول از بازی یک کپی بگیر ید و همیشه مد ها تون را روی کپی نصب کنید و سپس بر ای نصب هر مدی یک کپی دیگه از بازی جنرال زرو بگیرید و مد جدید را روی اون نصب کنید موفق باشید
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
دوستان عزیز زیاد سخت نگیرید من مطمئنم همه دوستان می خواند به نوعی در مورد بازی اطلاعات بدند و کمک کنند من از همه شما عزیزان سپاسگزارم موفق باشید ...![]()
ار تقا ء گرافیک بازی جنرال زرو
این پک ساخت تیم :AFM RAYAN هستش (تیم خودم)
طر یقه نصب :
بعد از دانلود از حالت فشر ده خارج کنید و در محیط نصب بازی کپی کنید لازم به ذکر است این پک بر روی تمام مد های جنرال زرو قابل اجرا است ا(اول مد مورد نظر را روی بازی نصب کنید و سپس محتویات پو شه زیپ را در پوشه نصب بازی کپی پیس کنید )
پک ارتقا گرافیک بازی جنرالها:
حجم:24.7 مگایایت
سستم پیشنهادی:
پردازنده : پردازشگر با چهار هسته، یا 2 هسته اینتل یا AMD Phenom
رم : 2GB -- 4GB رم یا بالاتر
پردازنده گرافیکی : Radeon سری 4800 یا بالاتر و یا کارت های انویدیا با ظرفیت مشابه
ساخت:تیم AFM RAYAN
لینک دانلود :
[SIZE="4"][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفع اشکال :
لطفا پس از نصب فایل اصلی (فایل بالا ) بر روی بازی جنرال زرو ...این فایل 1 کیلو بایتی را دانلود و پس از اینکه آنزیپ کردید (از حالت فشر ده خارج کردید ) در پو شه جنرال زرو که بازی نصب است کپی پیس کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان به لحن حرف زدنشون دقت داشته باشن
دفعه بعد تذکر داده نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)