تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 301 از 391 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

اطلاعات غلط منتشر نکن تا کسی بهت حرفی نزنه ! کسی که اطلاعات کذب منتشر میکُنه باید پای لرزشم بشینه !

اینجا تاپیک جنرالزه و من اجازه نمیدم هر تازه واردی بیاد هر اطلاعات ناقصی رو منتشر کُنه چون ما اینجا داریم زحمت می کشیم ، و نباید اعتبار این تاپیک با آدمای مدعی خالی از دانش و دارای اطلاعات ناقص مثل تو خدشه دار بشه ! چون هر خبر و اطلاعاتی که اینجا قرار گرفته و میگیره باید با منبع درست و کاملاً موثق باشه . فهمیدی حالا ؟ !

بعدشم بهتره بری به فکر بیهوشی و بی اطلاعیت باشی نه اینکه وقتی کسی کذب حرف هاتو ثابت کرد حاشیه بری ! مثل همین پُستی که ازت کوت کردم .

من هرجا ( خصوصاً در این تاپیک ) مطلب دروغ و ناقص که البته توش پُر ادعا باشه ( مثل پُست اول شما در همین صفحه ) ببینم ، به طور جدی برخورد میکُنم چون این تاپیک متعلق به من و افراد با سابقه ی دیگری مثل آقای منصوری هست که اطلاعات درستی داریم . اُفتاد حالا ؟ !
    دوستان ببخشید میشه سوال من هم جواب بدین لطفا؟
    آخه دو سه روزه هر نیم ساعت یک بار دارم سر میزنم ببینم کسی جوابمو داده یا نه...
    راجع به اون هوش مصنوعی چنتا پست بالاتر پرسیده بودم که دشمن هیچ حمله و عکس العملی نشون نمیده؟!!!!
    راه حلی داره؟

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اگر دعواهاتون تموم شد لینک مدها رو از آپلود سرورهای مثل رپیدشیرو مدیافایر و . . . بگذارید
    چون من نمیتونم از این لینکها دانلود کنم
    لطفا

لینک پچ گرافیک رو هم میخواستم

یه سوال هم پرسیده بودم در مورد اینکه آیا برای نصب مد جدید باید مد قبلی پاک بشه ؟
    یا مد جدید رو رو مد حاضر نصب کنیم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

اگر دعواهاتون تموم شد لینک مدها رو از آپلود سرورهای مثل رپیدشیرو مدیافایر و . . . بگذارید
    لطفا

یه سوال هم پرسیده بودم در مورد اینکه آیا برای نصب مد جدید باید مد قبلی پاک بشه ؟
    جواب یکی از سوالاتونو مطمئنم اونم اینه که امکان نداره دوتا مد با هم بشه نصب کرد و فقط یک مد در آن واحد میشه داشته باشین...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

جناب mili_k مگه اینجا صف نونوایه که هر کی زود اومد عضو شد یه چیزی گیرش بیاد اونوقت هم از کسای دیگه ایراد میگیرید من کنترا 008 رو به 6 نفر از کسایی که کارکشته این بازی هستند دادم کاملا بررسی کردند گفتند همینه کلی ازم تشکر کردن در مورد مبصر کلاس هم که مثل اینکه شما خودتو معرفی کردی کلی متاثر شدن .خوب دیگه تا بیام به تو بفهمونم کنترا 009 هم میاد اونموقع من هنوز هیچ لذتی از بازیم نبردم البته امیدوارم یه روزی اینو بفهمی واز افکار جاهلیتت در بیایی پسرم دیگه هم باهات کاری ندارم تا وقتی که خودت این بازیو گیر بیاری و بازی کنی من مشخصات بازی قبلا پست کردم عکسش هم گذاشتم در آینده همه که دیدن و بازی کردن خودت مر تکب اشتباهت میشی

5. این کاربر از f6161 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

دوست عزیز در این مدی که من میگم چین به زبان چینی حرف میزنه و جی ال ای به زبان فارسی دمو منو این مد هم توی سایتmoddb هستش و برای نصب اول باید جنرال اصلی 1 و2 نصب باشه ودر این پک دانلودی 1500 مگابایتی 396 مگابایتش 008 هستش وباقیش 007 که به زبان روسیه که قبل از 008 باید نصب بشه من قبلا 007 داشتم که باهاش امتحان کردم که میشه به جای 007 خود پک دانلودی 008 رو اجرا کرد ولی نشد حتما باید با 007 خود پک دانلودی 008 رو اجرا کنی البته جفت 007 ها یکی هستش در ضمن چون سایت moddb این و برای دانلود نگذاشته دلیل بر اینکه انتشار نیافته نمیشه شاید دارن این تو کشور دیگه میفروشن حالا یکی خریداری کرده upload کرده من تو گوگل سرچ کردم خیلی از وبلاگهاییو دیدم که اینو برای دانلود گذاشتن ولی لینکاش خراب بود ولی یه سایتی بود که درست بود من فورا اکانت پریمیوم تهیه کردم تو سایت downloads.ir و راحت دانلود کردم
    من خیلی وقته که این سایت moddb رو چک میکنم میدونم که اونجا تا 007 رو میشه دانلود کرد عزیزم و دوست ندارم وقت شما یا خودمو بگیرم اشتباهم نمیکنم من از سال 2003 دارم ژنرال بازی میکنم همیشه هم دنبالش کردم و میتونم تشخیص بدم که این contra 008 هستش الان هم دارم بازی میکنم حتی یه اشکال کوچیک هم داره اونم اینکه تیم های حریف به طور کامل پیشرفت نمیکنند با تانکهای ابتداییشون میجنگند شما که تو ساختش همکاری دارید لطفا کمک کنید که این مشکل حل شه و تیمهای حریف قویتر حمله کنندَ
    سلام اولا تشکر از اینکه این مطلب رو گزاشتید من از دو ستان بازم پرسیدم این مد آلفا تنها بر ای روسیه انتشار داده شده بوده و بنا بر قول دو ستمون این مد آلفا فقط بر ای تست بوده و کار نهایی هنوز منتشر نشده و این بازی به اسم آلفا لو رفته ....(منظورم اینکه بر ای تست در اختیار تعدادی قر ار گرفته بوده که به اسم کنترا آلفا منتشر شده) از شما سپاسگزارم و خواهش می کنم در صورت امکان در مکانی که دو ستان ایر انی بتونند به راحتی دانلود کنند (مثل :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آپلود کنید متشکرم

7. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

بحث سر آلفا یا بتا یا نسخه full نبود بحث سر این بود که شما میگفتی هیچ نسخه ای از 008 نیومده ولی من گفتم اومده وخودت هم با این کامنتی که گذاشتی تایید کردی که اومده ولی خبر نداشتی پس تو خودتو بیش از این ضایع نکن کسی ادعا میکنی کنترا 008 ساختی ولی هنوز از انتشار 008 آلفا خبر نداشتی
    دستت درد نکنه دوست من من اصلا ادعای ندارم و کو چیک همه شما هم هستم و بارها خواستم که همه دوستداران جنرال رو کمک کنم ......من دوست نداشتم اسمموسر پرست تیم مد 008جزو دستدانکاران قر ار بده ولی لطف کرده و این کار رو انجام داده که از ایشون متشکرم ....

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

آقای منصوری ببخشید من سه تا ازون مدهایی که چند صفحه پیش گذاشتین رو دانلود کردم...
    مد گلوبال کریسیس که اسرائیل و سوریه رو داشت خیلی جالب بود ولی تیم های دشمن و حتی تیم های دوست هیچ کاری نمیکردن حتی روی سخت ترین حالت بازی...
    مد ریبون رو هم دانلود کردم و خیلی ازش خوشم اومد ولی توی اون هم دشمن هیچ کاری نمیکنه!!!
    فقط مد کنترا بود که دشمن نفسمو برید و واقعا سخته و خیلی خیلی هم جالبه ولی من از ریبون بیشتر خوشم اومد...
    حالا چیکار کنم که هوش مصنوعی دشمن ها در ریبون درست بشه؟؟؟
    سلام دوست من این مد ها همشون هوش مصنوعی دارند من که همشون را دارم و امتحان کردم همه هوش مصنوعی اشون کار میکنه ولی بازم شما می تونید این هوش مصنوعی رو روی همه مد ها نصب کنید بر ید به آدرس زیر و طبق آموزش عمل کنید :
    کد:

10. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

لطفا

سلام بهترین راه اینکه همیشه اول از بازی یک کپی بگیر ید و همیشه مد ها تون را روی کپی نصب کنید و سپس بر ای نصب هر مدی یک کپی دیگه از بازی جنرال زرو بگیرید و مد جدید را روی اون نصب کنید موفق باشید

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------

اطلاعات غلط منتشر نکن تا کسی بهت حرفی نزنه ! کسی که اطلاعات کذب منتشر میکُنه باید پای لرزشم بشینه !

اینجا تاپیک جنرالزه و من اجازه نمیدم هر تازه واردی بیاد هر اطلاعات ناقصی رو منتشر کُنه چون ما اینجا داریم زحمت می کشیم ، و نباید اعتبار این تاپیک با آدمای مدعی خالی از دانش و دارای اطلاعات ناقص مثل تو خدشه دار بشه ! چون هر خبر و اطلاعاتی که اینجا قرار گرفته و میگیره باید با منبع درست و کاملاً موثق باشه . فهمیدی حالا ؟ !

بعدشم بهتره بری به فکر بیهوشی و بی اطلاعیت باشی نه اینکه وقتی کسی کذب حرف هاتو ثابت کرد حاشیه بری ! مثل همین پُستی که ازت کوت کردم .

من هرجا ( خصوصاً در این تاپیک ) مطلب دروغ و ناقص که البته توش پُر ادعا باشه ( مثل پُست اول شما در همین صفحه ) ببینم ، به طور جدی برخورد میکُنم چون این تاپیک متعلق به من و افراد با سابقه ی دیگری مثل آقای منصوری هست که اطلاعات درستی داریم . اُفتاد حالا ؟ !
    دوستان عزیز زیاد سخت نگیرید من مطمئنم همه دوستان می خواند به نوعی در مورد بازی اطلاعات بدند و کمک کنند من از همه شما عزیزان سپاسگزارم موفق باشید ...

12. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

ار تقا ء گرافیک بازی جنرال زرو

این پک ساخت تیم :AFM RAYAN هستش (تیم خودم)

طر یقه نصب :

بعد از دانلود از حالت فشر ده خارج کنید و در محیط نصب بازی کپی کنید لازم به ذکر است این پک بر روی تمام مد های جنرال زرو قابل اجرا است ا(اول مد مورد نظر را روی بازی نصب کنید و سپس محتویات پو شه زیپ را در پوشه نصب بازی کپی پیس کنید )

پک ارتقا گرافیک بازی جنرالها:

حجم:24.7 مگایایت

سستم پیشنهادی:

پردازنده : پردازشگر با چهار هسته، یا 2 هسته اینتل یا AMD Phenom

رم : 2GB -- 4GB رم یا بالاتر

پردازنده گرافیکی : Radeon سری 4800 یا بالاتر و یا کارت های انویدیا با ظرفیت مشابه

ساخت:تیم AFM RAYAN

لینک دانلود :

کد:
    [SIZE="4"][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]
    رفع اشکال :

لطفا پس از نصب فایل اصلی (فایل بالا ) بر روی بازی جنرال زرو ...این فایل 1 کیلو بایتی را دانلود و پس از اینکه آنزیپ کردید (از حالت فشر ده خارج کردید ) در پو شه جنرال زرو که بازی نصب است کپی پیس کنید .

کد:

14. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستان به لحن حرف زدنشون دقت داشته باشن
    دفعه بعد تذکر داده نمیشه

16. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •