سلام
من اخر متوجع نشدم که قراره این سرعتم محدود بشه و بالای 128 باید مدرک ببریم یا یکی از محالات کره ی خاکی به واقعیت پیوسته و آزاده است
اگر مدرک ببریم حداقل تا چه سرعتی می تونیم بگیریم
سلام
من اخر متوجع نشدم که قراره این سرعتم محدود بشه و بالای 128 باید مدرک ببریم یا یکی از محالات کره ی خاکی به واقعیت پیوسته و آزاده است
سلام
تنظیمات gprs از همون قدیم که تنظیم کرده بودم،بود،wcdmaمیزنم من،هاشمیه هستم
فردا یا پس فردا شاید بشه وصل شد
هر وقت تست کردی وصل شد خبر بده!![]()
ایرانسل هیچ چیز در این باره نگفته
فعلا که سرعت باز هست
من يك مصاحبه از رئيس سازمان تنظيم مقررات ديدم كه گفته بود اپراتورها ميتونن سرعت رو باز كنن همونطور كه ايرانسل أين كار رو كرده
من irancell 3g رو پیدا میکنم ولی وقتی وصل میشم،شبکه فقط edge میشه.نزدیک دکل هم تست کردم همینجوری بود
علتش چیه؟
من هم اون سمت ها تست کردم قطع شده کلا. فکر کنم ایرانشُل واسه تیلیغ بعضی جاها قطع میکنه بعضی جاها وصل چون خودش میدونه ظرفیت پوشش همزمان ایران که هیچ تهرانم نداره واسه اینکه جاهایی که جدید راه افتاده تبلیغ کنه این کارارو می کنه و تو تلویزیون داره تبلیغ نسل سه و چهار میکنه . پریشب یه بسته از من دزدیدن بعدش یکی دیگه فعال کردم رو دستم باد کرده. به هر حال دزدی شاخ و دم نداره!!!!
سلام
کتاسفانه الان تعرفه خاصی نداره قانون جنگله یه جا قطع یه جا وصل یه روز برعکس میشه یه جا خوبه سه جا داغون.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
همین چند روز سودی هنگفتی کرده ایرانسل
تبلیغ میکنه نسل جدید سراسر ایران؛خیلیا بسته میخرن ولی در حالی که اصلا زیر
پوشش نیستن خیلیا زیر پوشش هستن بسته میخرن به خیال نسل سه ولی یا قطه یا سرعتش مثل نسل دو هست،پس ایرانسل داره با یه تیر دو نشون میزنه؛از طرفی کسی نمیتونه شکایتی چیزی بکنه چون میگه هنوز کامل راه اندازی نشده![]()
آره نمونه اش خود من که با 3g وصل بودم و خبر نداشتم میخواد قطع بشه . بسته 1گیگا بایتی شبانه گرفتم بعدش کلا قطع شد و 1 کیلوبایت هم از 1 گیگابایت شبانه نتوستم مصرف کنم و 1000 تومان سوخت شد!!! حرومش باشه ایرانسل!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)