چطور میشه گوشی (p990i)رو آپدیت کرد؟
لینک توضیحشو ندارین؟
چطور میشه گوشی (p990i)رو آپدیت کرد؟
لینک توضیحشو ندارین؟
سلام
دوست عزیز برای گوشی های k800 و k810 هم همین مشکل پیش میاد و برای خلاصی ازش باید ببری فلش کنن چون مال دوستم k810 همینجوری شد هر کاری کردم+(ریست کلی) درست بشو نبود تا فلش کردم درســـت شد
شما هم باید ببری یا اگه خودت بلدی فلش کنـــی
موفق باشید!![]()
سلام دوستان
من میخواستم شماره های p990 رو به htc touch hd انتقال بدم شماره ها زیاده و نمیخوام چند بار بریزمشون توی سیم کارت و انتقال
بدم راه دیگه ای هم هست؟
اگه از تو خود گوشی از شماره ها backup بگیرم میشه اون backup رو روی htc touch hd بریزم؟
Last edited by timsar jackson; 04-05-2009 at 21:40.
سلام
میخواستم در مورد کیفیت و قدرت صدای دو گوشی c903 و c510 بدونم.چون صداش خیلی برام مهمه.اگه میشه با چند تا گوشیه دیگه هم مقایسه بکنید تا درکش راحتتر باشه.ممنونم
بفرمایید:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما از قسمت تنظیمات برو و یه بار setup wizard رو اجرا کن.
چند مرحله داره که یکیش مربوط به کالیبره کردن صفحه تاچ اسکرین هست.باید با دقت رو چهار نقطه ای که تعیین کرده کلیک کنی تا خوب کالیبره بشه. اگه دقیق روش نزنی ممکنه خوب کالیبره نشه و همین مشکلی که داری بازم پیش بیاد.
(با عرض پوزش خدمت هادی خان)
موفق باشی.
شما میتونی کانتکت هاتو از طریق بلوتوث یا اینفرارد سند کنی برای هر گوشی دیگه ای که خواستی.
از طریق برنامه های کامپیوتری هم میشه که البته باید برنامه ای که به HTC بخوره پیدا کنی.
موفق باشی.
دوست عزيز واقعا ممنونم من به خاطر مشكلم ميخواستم تاچ رو عوض كنم ولي با راهنمايي شما مشكلم حل شد
يه سوال راجب باطري ها سوني اريكسون داشتم
در w350 مشخصات باطري نوشته
Stand-by Up to 300 h
Talk time Up to 7 h
Music play Up to 15 h
ايا اين Music play هنگامي است كه گوشي ميشود به مكالمات پاسخ داد يا نه مانند سوني اريكسون قديمي سري w اول كه روشن ميكني گوشي ور دو حالت انتخاب داره فقط mp3 باشه يا .. چطوري؟كسي اطلاع داره
دوســـت عزیز منظور این نوشته ها میشــــه :
دوام باتری (بدون استفاده), تا 300 ساعت
زمان مكالمه مداوم : 7 ساعت
زمان مداوم گوش دادن به موزیــک : 15 ساعت
موفق باشیـد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)