تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 754 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان فقط بگم بعضی اپراتورهای این isp ها واقعا بیسوادن یا دستشون به کار خیر نمیره.زنگ زدم به پشتیبانی آسیاتک میگم آقا خط منو روی 12 آپ کن اگر دیدم چراغ لینکم پرش داره یا اصلا خاموش شد بهتون میگم یاز روی 10 ببندینش.میگه همین الانی که روی 10 هستی نویزت 8.5 هستش و اصلا ما باید الان بیاریم خطتتو روی 6 برات آپ کنیم تا نویزت بهتر بشه.میگم داداش مگه مرض داری.من که پرش چراغ لینک ندارم و تا الان یکبار هم چراغ لینکم خاموش نشده.مرض داری میخواهی بزاری روی 6.به مرگ گرفتی که ما به تب راضی بشیم.من دارم میگم شما بزار روی 11 یا 12 مگ اگر مشکل داشتم میگم کمش کنید.میگه نه ما با این نویز اجازه این کار رو نداریم.میگم اگر نویز بره بالا خط خودم اینترنتش قطع میشه.برای شما چه فرقی داره؟میگه نه بزار روی همین 10 یاشه.خلاصه دیدم فایده ای نداره.حالا همین دیروز به صبانت زنگ زدم(خط دومم از صبانت هستش و مودمشم چیپست برودکام هستش)نویزشم خیلی از این خط آسیاتکم بیشتره.اما طرف اپراتوره اینقدر باحال بود با اینکه نویزم به 5 دسی بل رسید اما بازم خطمو روی 10 مگ بست.چون خودش و خودم دیدیم که مودم جواب میده و پرش چراغ لینک ندارم.خیلی سریع هم اینکار رو کرد.واقعا من تعجب میکنم یک مهندس این شرکتا چرا نمیارن به این اپراتورا چیزی یاد بده تا از این حرفای خنده دار نزنن.

2. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام.اول از همه مطمئن شو چیپست مودمت برودکام هستش (البته مودم شما رو از یک سایتی نگاه کردم ظاهرا خوشبختانه چیپستش برودکام هستش)و بعد از این برنامه dmt استفاده کن وگرنه روی مودمت کار نمیکنه.آدرس لینک دانلود نرم افزار:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اول باید مودمت به این برنامه وصل بشه که توی عکس گفتم چکار باید بکنی.فقط کافیه یوز و پسوورد ورود به کانفیگ مودمتو در جاهای مربوطه وارد کنی و در آخر دکمه کانکت رو بزنی تا برنامه مودمتو بشناسه.بعد این کار رو بکن:

باید برید تو
    special--->misc options---expermental.... رو تیک بزنید
    تا یه تب بدون اسم تو برنامه فعال میشه و یه اسلایدر داره هرچی بره بالا نویز شما کمتر وهمچنین سرعت هم کمی کم میشه و هرچی بیاد پایین سرعت بیشتر و لی نویز بیشتر در نتیجه خط قطعیش میره بالا

حالا از توی این عکس هم میتونی مراحل کار رو ببینی:

حتما adsl mode رو روی حالت adsl2+ بزار.شاید باورتون نشه ولی خوبی چیپست broadcom اینه که حتی با snr 3 دسی بل خط رو استیبل نگه میداره.من باورم نمیشد.اما هم عملی تست کردم و هم تو چند فروم خارجی دیدم بله این حرف درسته
    داداش این تنظیماتش چرا بعد از بستن برنامه از بین میره!!
    من میذارم رو %200 بعد که برنامه رو میبندم باز میکنم باز برمیگرده رو %100
    در صورتی که applay هم میکنم

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی داشتم در مورد نویزی که تلفن روی خط میندازه

من اگه از سر خط یه کابل مستقیم بکشم حدودا 8 متری بندازم پشت مودم وصل کنم ( بینش هم تلفن یا هر دستگاه دیگه نباشه ) ولی روی اون خط از مسیر دیگه ای غیر اون کابل دستگاه تلفن وصل باشه بازم نویز ایجاد میشه ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان این مشخصات خط من :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته مورد عجیب اینه که صبح مقدار DSL DownStream Rate به 4096 افزایش پیدا میکنه نویز عجیبی دارم . دم در هم تست کردم شرایط همین بود بخاطر افت کیفیت مد adsl رو حالت G.dmt قرار دادم تا مقدار SNR بالا بره.
    تماس با پشتیبانی و مرکز هم داشتم . مرکز مخابراتی خیلی راحت میگه به ما مربوط نمیشه و میندازه گردن ISP .
    مودمم Linksys x2000 آپدیت شده هست. طبق درخواست خودم خطم رو 4 مگ بستن چون هرچی بالا بره SNR پایین میاد.
    دوستان کمکی ، کاری هست که انجام نداده باشم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
    اینم اضافه کنم هربار مودم رو خاموش و روشن میکنم مقادیر تغییر میکنن.
    Last edited by Mohammad.93; 05-10-2014 at 13:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوست عزیز منم مثل شما نویز شدید داشتم حتی بعضی وقتی شیسم قطع وصل می شود ؛ رفتم چند متر سیم درجه یک کرمان گرفتم اگه اشتباه نکنم متری 1200 بود و از باکس(کافو) تا خود مودم سیم رو عوض کردم ؛ کلا از این رو به اون رو شد وضع خطم

8. 2 کاربر از mohsen_860240537 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوست عزیز منم مثل شما نویز شدید داشتم حتی بعضی وقتی شیسم قطع وصل می شود ؛ رفتم چند متر سیم درجه یک کرمان گرفتم اگه اشتباه نکنم متری 1200 بود و از باکس(کافو) تا خود مودم سیم رو عوض کردم ؛ کلا از این رو به اون رو شد وضع خطم
    سلام
    چجوری این کار رو انجام دادید؟ خودتون یا جایی زنگ زدید؟ کجا؟
    بعد کابل رو چطوری کشیدید تا توی خونه ؟ از تو خیابون رد میشه کابل؟

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

سلام یه نفر منو راهنمایی کنه بگه اوضاعم چطوره

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام یه نفر منو راهنمایی کنه بگه اوضاعم چطوره
    خیلی جالب نیست ولی اگه مشکل پرش لینک قعطی مخصوصا شبا نداری مشکل نداره.(در ضمن مود مودم رو روی Adsl 2+ بزار شاید بهتر شه.

12. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

زنگ زدم پارس انلاین گفتم به جای 16 رو 9 مگ ببندن نویزم درست شد اگه کمترم میشد میگفتم چون با این محدودیت حجم 9 مگم زیادیمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •