لينك مستقيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با سپاس از شما: گوشی w810 xcinguler چه فرقی با w810معمولی داره !!!آخه 20 تومن گرونتره.من خودم تو بازار ازش دیدم.اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اطلاع از firmware های جدید تر چیکار کنم!!!يه زحمتي بكش و قبل از پرسيدن سوال صفحات قبلي تاپيك رو مطالع كن!با سلامw810 چینی خوبه یا مالزی!! آخه من شنیدم چینی سرعتش بیشتره!!
آخه با این اینترنت نفتی کی میشه 300 صفحه رودید!!
حق با شماست اما باور كن تو صفحات اول خيلي از جوابها داده شده.آخه با این اینترنت نفتی کی میشه 300 صفحه رودید!!
در ضمن شما جدا از اينجا يه تاپيك هم زدي و اون لينك غير مستقيم رو دادي...خودتون بهتر ميدونيد كه اين كار اشتباه هستش پس منتظر تذكر بقيه نباشد و لينك ها تون رو لطفا اصلاح كنيد.
قبول دارم.تازه اینترنت ما با سوخت چوب کار میکنه.ولی توی تنظیمات کاربر تعداد پستها در صفحه رو به 40 تا تغییر بده تا تعداد صفحات به 70-80 تا برسه.البته اونم نمیشه کامل گشت ولی راحت تره.
Last edited by Farshadd; 05-06-2007 at 13:59.
سلام به همه
اقایون خانوما ! چطور میشه رویه صفحهء w810i ساعت گذاشت وقتی که از گوشی استفاده نمی کنیم ؟
می خوام به جای اینکه صفحه ء گوشیم سیاه باشه ساعت نمایش بده![]()
![]()
![]()
mer30
در مورد فلش:
واسه ÷سوند بگم که jar باید باشه...این مطالب رو بخون:
اگه خیلی لق بزنه ÷یشنهاد می کنم از قاب کریستال یا زله ایی استفاده کن...چون وگرنه باید قاب عوض شه که دنگ و فنگش زیاده
اینم یه حرف جدید!!!
ببین این اموزش به دردت می خوره:
البته بگم همه ی گوشی ها نمی شه ها..مثلا کا 750 اصلا امکان ادیت رو نداره!!!این توضیح مختص گوشی های دارای ادیت هست
اینم می شه!!!اینها همش حرفه...تازه اگه بحثی هم بوده در قدیم سر این بوده که مالزی بهتره..این و دیگه نشنیده بودم...
اما بازم می گم هیچ فرقی ندارن
من با همین اینترنت های زغالی وقتی تازه عضو شده بودم این کار رو کردم..البته اون موقع 300 دصفحه نبود![]()
حالا کسی هم نخواست شما همشو بخونی...از من می شنوی 10-20 صفحه ی اول رو بخون...بعدم 20-30 صفحه ی اخر رو
در مورد نکات کلیدی هم برو تا÷یک مرجعی از نکات...تو فهرستش قشنگ بگرد...بیشتر سوالاتون اونجاست...منم می بینی همش دارم از اون تا÷یک جواب سوالات رو لینک می دم...یعنی بیشتر مطالب مورد نیازتون اونجا هست
فهرستش لینکی ...اگه مطلبتون نبود...چشم دوستان در خدمتن
شاد باشید....تا هفته ایی دیگه....فعلا![]()
![]()
سلام به اساتيد....ببخشيد که ما باز مزاحم شديم اين گوشي 810 اين قدر قشنگه که آدم نمي تونه سوال نپرسه
راستش من تو يه سايت مي خواندم که اين گوشي به علت وجود دکمه هاي کوچک نميتونه دو زبان رو ساپورت کنه(هم فارسي و هم انگليسي)حالا مي خواستم ببينم تکليف چيه؟اينطوره براي نوشتن اس ام اس فارسي با مشکل مواجه ميشيم؟....راستي تا يادم نرفته براي فارسي کردن گوشي بايد چي کار کنيم؟ميشه واضح و ساده توضيح بديد؟
ممنون از لطفتون
سلام.یک گوشی دبل 810 4 روز گرفتیم ولی هر روز باید باتری گوشی رو شارز کنیم روز اول 8 ساعت گذاشتیم شارز ولی باتری خیلی بد کار میکنه .به نظرتون مشکل از چیه (خیلی عجیبه که گوشی رو هر روز گذاشت روی شارز در حالی که خیلی کم ازش استفاده میکنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)