تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 427 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

با سپاس از شما: گوشی w810 xcinguler چه فرقی با w810معمولی داره !!!آخه 20 تومن گرونتره.من خودم تو بازار ازش دیدم.اینم عکسش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لينك مستقيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

برای اطلاع از firmware های جدید تر چیکار کنم!!!
    با سلامw810 چینی خوبه یا مالزی!! آخه من شنیدم چینی سرعتش بیشتره!!
    يه زحمتي بكش و قبل از پرسيدن سوال صفحات قبلي تاپيك رو مطالع كن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

13 آخه با این اینترنت نفتی کی میشه 300 صفحه رودید!!

لينك مستقيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

يه زحمتي بكش و قبل از پرسيدن سوال صفحات قبلي تاپيك رو مطالع كن!

آخه با این اینترنت نفتی کی میشه 300 صفحه رودید!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

حق با شماست اما باور كن تو صفحات اول خيلي از جوابها داده شده.
    در ضمن شما جدا از اينجا يه تاپيك هم زدي و اون لينك غير مستقيم رو دادي...خودتون بهتر ميدونيد كه اين كار اشتباه هستش پس منتظر تذكر بقيه نباشد و لينك ها تون رو لطفا اصلاح كنيد.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

قبول دارم.تازه اینترنت ما با سوخت چوب کار میکنه.ولی توی تنظیمات کاربر تعداد پستها در صفحه رو به 40 تا تغییر بده تا تعداد صفحات به 70-80 تا برسه.البته اونم نمیشه کامل گشت ولی راحت تره.
    Last edited by Farshadd; 05-06-2007 at 13:59.

داره خودمونی میشه tagarg_yakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض راهنمایی کنید لظفا

سلام به همه
    اقایون خانوما ! چطور میشه رویه صفحهء w810i ساعت گذاشت وقتی که از گوشی استفاده نمی کنیم ؟
    می خوام به جای اینکه صفحه ء گوشیم سیاه باشه ساعت نمایش بده
    mer30

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام بچه ها
    قضیه این گوشی هایه change shode chie?
    چه مشکلی ممکنه بعدا باهاشون پیش بیاد؟

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
    بنده حدود 2 ماهی میشود که دنبال خرید یه گوشی هستم و پس از تحقیق و پرس و جو متوجه شدم که گوشی 810 یکی از بهترین ها در بازار هست...
    من تو این مدت با با اصطلاح چنج و اصل آشنا شدم و پس از مطالعه تاپیک ها و مقالات متوجه شدم که گوشی هایی که در بازار وجود دارد بر دو نوع است نوع اول بصورت قانونی و توسط مخابرات ریجستر میشود و نوع دوم توسط قاچاقچیان عزیز و دوست داشتنی فعال میشود و این طور که من دست گیرم شد این گوشی ها فقط در آپدیت کردن دچار مشکل میشوند و گوشی هایی که به صورت دستی ریجستر میشوند قابلیت آپدیت رو ندارند و به جز این مورد تفاوت محسوسی در آنها احساس نمی شود
    اما من با یه اصطلاح دیگر نیز برخورد کردم که هنوز به طور کامل متوجه نشدم و از دوستان و اساتید خواهش می کنم منو در این رابطه راهنمایی کنن.....این اصطلاح فلش است اینکه می گن گوشی رو باید بدی فلش کنن منظور چیه؟یعنی باید بدی بیرون تا دوباره بصورت دستی ریجستر کنند؟یا معنی دیگری دارد؟
    و سوال دوم من در مورد ورژن گوشی است در مقاله ای که از اقای مصطفی خان می خواندم ایشون متذکر شدن که در موقع خرید دقت کنیم که گوشی با جدید ترین ورژن باشه حالا سوال من اینه که اولا از کجا می تونیم بفهمیم که مثلا گوشی 810 جدیدترین ورژن آن کدام است؟ و ثانیا دونستن این قضیه چه اهمیتی داره....مگه ورژن گوشی چه وظیفه ای به عهده داره مه باید سعی کنیم جدیدترین ورژن باشد؟
    همچنین می خواستم ببینم که قیمت ریجستر گوشی بصورت دستی در حال حاضر چقدر است؟
    و سوال آخرم نیز در مورد هک کردن گوشی است....بعضی وقت ها می سنوم یا می خونم که دوستان گوشی های خودشئوت رو هک می کنن و به عن.ان مثال کیفیت صدا رو بالا می برن(در مورد 810)خواهش می کنم منو در این مورد نیز راهنمایی کنید و توضیحات کاملی رو بدید
    در آخر از تمامی دوستان که منو راهنمایی می کنن کمال تشکر رو دارم و امیدوارم بتونم ازشرمندگی شون در بیام همچنین اگر در مطالبی که گفتم ایراد یا اشکالی وجود داره اساتید به بزرگی خودشون ببخشند و اینو به حساب بی سوادی بنده بگذارند

در مورد فلش:

سلام به همه ی دوستان من تازگی ها یه گوشی w810خریدم می خواستم ببینم چطوری باید روش برنامه و بازی نصب کنم آخه قبلا نوکیا داشتم و کار با سونی اریکسون رو زیاد بلد نیستم . و همینطور از چه نوع برنامه ها و بازی هایی پشتیبانی میکنه (یعنی پسوند برنامه ها و بازیاش چیه؟) همینطور طریقه ی نصب تم و چه تم هایی رو پشتیبانی میکنه
    ممنونم میشم
    لطفا کمک کنید
    بای

واسه ÷سوند بگم که jar باید باشه...این مطالب رو بخون:

در پوش باطری گوشی من لق می زنه
    باید عوض کنم؟
    درست می شه؟
    اگه خیلی لق بزنه ÷یشنهاد می کنم از قاب کریستال یا زله ایی استفاده کن...چون وگرنه باید قاب عوض شه که دنگ و فنگش زیاده
    گوشي خوبي است ولي زيبا نيست
    اینم یه حرف جدید!!!
    w810 دار های عزیز کسی بلده تکست ( یه عبارت یا جمله رو ) از توی مسیج ها به notes یا برعکس کپی کنه؟؟
    ببین این اموزش به دردت می خوره:

البته بگم همه ی گوشی ها نمی شه ها..مثلا کا 750 اصلا امکان ادیت رو نداره!!!این توضیح مختص گوشی های دارای ادیت هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلامw810 چینی خوبه یا مالزی!! آخه من شنیدم چینی سرعتش بیشتره!!
    اینم می شه!!!اینها همش حرفه...تازه اگه بحثی هم بوده در قدیم سر این بوده که مالزی بهتره..این و دیگه نشنیده بودم...
    اما بازم می گم هیچ فرقی ندارن
    من با همین اینترنت های زغالی وقتی تازه عضو شده بودم این کار رو کردم..البته اون موقع 300 دصفحه نبود

حالا کسی هم نخواست شما همشو بخونی...از من می شنوی 10-20 صفحه ی اول رو بخون...بعدم 20-30 صفحه ی اخر رو
    در مورد نکات کلیدی هم برو تا÷یک مرجعی از نکات...تو فهرستش قشنگ بگرد...بیشتر سوالاتون اونجاست...منم می بینی همش دارم از اون تا÷یک جواب سوالات رو لینک می دم...یعنی بیشتر مطالب مورد نیازتون اونجا هست
    فهرستش لینکی ...اگه مطلبتون نبود...چشم دوستان در خدمتن
    شاد باشید....تا هفته ایی دیگه....فعلا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام به اساتيد....ببخشيد که ما باز مزاحم شديم اين گوشي 810 اين قدر قشنگه که آدم نمي تونه سوال نپرسه
    راستش من تو يه سايت مي خواندم که اين گوشي به علت وجود دکمه هاي کوچک نميتونه دو زبان رو ساپورت کنه(هم فارسي و هم انگليسي)حالا مي خواستم ببينم تکليف چيه؟اينطوره براي نوشتن اس ام اس فارسي با مشکل مواجه ميشيم؟....راستي تا يادم نرفته براي فارسي کردن گوشي بايد چي کار کنيم؟ميشه واضح و ساده توضيح بديد؟
    ممنون از لطفتون

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

سلام.یک گوشی دبل 810 4 روز گرفتیم ولی هر روز باید باتری گوشی رو شارز کنیم روز اول 8 ساعت گذاشتیم شارز ولی باتری خیلی بد کار میکنه .به نظرتون مشکل از چیه (خیلی عجیبه که گوشی رو هر روز گذاشت روی شارز در حالی که خیلی کم ازش استفاده میکنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •