آره خوب.همیشه گرافیک لپ تاپ از PC ضعیفتره ولی نه به اون حد که اذیت کنه به این زودیا...
حتی اگه GTX740M بود قوی تر میشد ولی ما به همین 2 گیگ گرافیک و قابل ارتفا بودنش تا 4 گیگ حال میکنیم...
بیت انقدرم مهم نیست که مانع بازی کردن شما بشه...
آره خوب.همیشه گرافیک لپ تاپ از PC ضعیفتره ولی نه به اون حد که اذیت کنه به این زودیا...
حتی اگه GTX740M بود قوی تر میشد ولی ما به همین 2 گیگ گرافیک و قابل ارتفا بودنش تا 4 گیگ حال میکنیم...
بیت انقدرم مهم نیست که مانع بازی کردن شما بشه...
دمت گرم. ویندوز من اینه windows 8 pro with media center
نه داداشه من بیت مهمه پچ 256 بیتی نصب کردم کلا بازی سیاه شد و گیر میکرد 128 نصب کردم با اینتل میرم درسته با nvidia همه جا سیاه میشه باز
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
اول با اولی اکتیو کنید اگه کار نداد با دومی حتما اکتیو میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by PouriaTech; 26-08-2013 at 16:12.
منم نگفتم اصلا مهم نیست،ولی خیلی عوامل برا قوی بودن گرافیک هست،مثلا تعداد ترانریستور های روی برد گراف...!!!!
من که تا حالا هیچ بازی ندیدم که با بیت ارزیابی بشه یا جزء سخت افزار مورد نیازش بیت گرافیک درج شده باشه!!!!
اقا لینک دیگه برای دانلود و ارتقا گرافیک ندارید.این یکی خیلی پایین سرعتش.ویندوز 8 64 بیتی.یبار هم اومد روی 11.8 % گیر کرد.
دکمه z کیبوردم خراب شد
وقتی استفاده میکنم یه صدایی مثل صدای در میده(قیژ) بعدش میرع داخل گیر میکنه و باید با دست بکشمش بیرون...
چیکار کنم؟
بفرما،لینک رو براتون مستقیم کردم،با سرعت بالا میتونید دان کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایراد نداره...
منم حتی یکی دو تا دکمه ی F7 و F6 کج هستن یه خورده...اینم اگر گارانتی داری ببرش بده برات ردیفش کنن...
2 روز هست دستگاه رو خریدم!!!
گارانتی سارگار داره اونم 2 ساله!!
ارزش داره ببرم گارانتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)