تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 301 از 328 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بیشتر به فکر زنده موندن هستم

تا به فکر اردواج

2. 6 کاربر از nimahandsomboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بله 100% درست می گید. موافقم.

بحث من چیز دیگه س. من میگم شما تشنه ای 100 تا بطری آب معدنی دربسته و عین هم هست 70 تاش مسموم شده و تو رو میکشه. بسته بندی و مارک همه هم مثل هم هست. حالا چیکار می کنی؟ حاضری برای رفع تشنگی این ریسک رو قبول کنی و یکی رو شانسی انتخاب کنی و بخوری؟

همین یکی دو هفته پیش موردی برای داداشم پیش اومد برای ازدواج دختره وسط جلسه آشنایی علنا بلند شد گفت ببخشید من الان دوستم اومده دنبالم باید برم بیرون. ما با دو تا ماشین رفته بودیم. پدر و مادرم یه نیم ساعت بعد که خداحافظی کردیم رفتن خونه. من و داداشم موندیم ببینیم این دختر کی بر می گرده حدود ساعت 1 شب بود با ماشین یه پسری برگشت یه لب جانانه هم موقع خداحافظی از هم گرفتن.

من نمی گم بده یا خوبه. ولی خب این دختر تکلیفش معلومه. صبح که شما سرکار هستی با دوست پسرشه شب هم که برسی خونه با شما ست که شوهرشی. خب قطعا ایدز و 1000 هزار تا درد دیگه قبل 40 سالگی می کشتت.

من به نظرم وضعیت اخلاقی جامعه خیلی بده و فساد جنسی خیلی زیاده.

در کنار همه این زشتی ها و بدی ها هنوزم خوبی و پاکی هست. اما نایاب

سام
    دوست گرامی ممنون . من هم که میگم مخالفتی با گفته هاتون ندارم...
    اما در مورد مثال هاتون ...
    دوست عزیز و گرامی ... من چیزی میگم ... حتی از نوع پست دادن ها ... نوع نوشته ها ... و حتی از پشت همین صفحات مجازی اگر یه شخص تیز بین باشه میتونه متوجه شه که مخاطبش چه کسی هست و چه سن و سالی داره ...
    باور نمیکنید که خیلی وقت ها ارزوم این بود که هنوز یه پسر 16 و 17 ساله بودم...صبح بیدارم میکردن برم مدرسه... ! و دغدغه ام حل کردن تمرین های ریاضی یا ... باشه و با این طور چیزایی سرگرم شم اما ....
    مثالی زدید در رابطه با اب معدنی ...من جوابی به شما میدم و اونم اینکه فرض کنید همین خونه ای که دارید داخلش زندگی میکنید ... یا همین ماشینی که استفاده میکنید و هر وسیله ای دیگه و ... شما این رو در نظر بگیرید که هر آن امکان وقوع یه زلزله وجود داره که خونه هر شخصی نابود شه ... هر ان امکان وقوع تصادف وجود داره که ماشین داغون شه و سرنشینانش ... اصلا هم آدمی نیستم که بگم خدا اون روز رو نیاره یا بیاره چون هر آن امکان وقوعش هست...
    اما : نکته مهم اینجاست : با وجود همه ی این خطر ها ایا شما از خونه استفاده نمیکنید ؟ آیا شما از ماشین استفاده نمیکنید ؟ حتما استفاده میکنید و اونم به این علت که نفع اون خونه یا ماشین خیلی بیشتر از اینه که مثلا شاید زلزله بیاد ...شاید تصادف شه ... و شما منفعت بیشتر رو انتخاب میکنید.
    علوم انسانی مثل علوم دقیقه و علوم تجربه و عرصه ی ارایه ی مثال های نقض نیست که مثلا با یه مثال نقض یه حکم کلی بره زیر سوال... مثالی در رابطه با صرف و نحو عربی میزنم ... مثلا مصادر فعل هایی که بر حرکت دلالت دارن عموما بر وزن فعلان هست مثل : طیران , دوران , سیلان و ... این قاعده قیاسی هست اما ما مثال نقض هم داریم مثل مصدر فعل ذهب که میشه : ذهاب ... این قاعده زیر سوال نمیره با ارایه ی این مثال نقض...
    باز هم میگم اگر شما شخص بدبینی هستی همنشین و رفقای من افرادی مثل : غزالی و بحتری و متنبی و کلیله و دمنه و ... بودن و هستن و این نشون میده اگر درجه ی بدبینی شما یک هست درجه ی بدبینی من 100 هست... اما فقط یه چیز رو میدونم این که ازاد اندیش هستم و عقاید خودم رو تا به امروز تحمیل نکردم به هیچکس... از دید شما و با استقرای شما و دیدن 4 تا دختر بد و فاسد حکم کلی گرفتین که همه دخترا بد و فاسدن به غیر از معدودی ! و من به شما بگم استقرای ناقص در علم منطق حجیت نداره! کما اینکه واقعا هم اینطور نیست که همه ی دختر ها بد باشن ...شخصا به دلیل تیپ شخصیتی خودم مورد پسند دختر های امروزی نیستم اما واقعا نمیتونم بگم حالا چون من به خاطر پایبندی به اصول خودم مورد توجه نیستم پس علت اینه که دخترا بد شدن یا پسر ها خیلی خوبن یا... البته باز هم میگم شما میگی دختر ها ... من درباره ی زنان متاهل واقعیاتی رو از افراد نزدیک خودم شنیدم که واقعا برام فوق عجیب بوده مثل زنی که با داشتن حمل ! با پسری حدود 23 ساله رفیق بود ! و این برام سخت ناپسند بود ...
    اما یه دختر یا پسر جوان و ... خب حقیقتا نیار دارن ... نمیتونم منکر نیاز فیزیولوژیک افراد بشم... اگر وضعیت کلی اقتصاد که شالوده ی تمام مسایل و مصائب هست حل شه و افراد بتونن در سنی که نیاز دارن ازدواج کنن و یا مراکزی جهت انجام امور جنسی به هر نحو که مخالف با عقاید جامعه نباشه بوجود بیاد مطمئنا چنین مسایلی که فرمودید کمتر میشه اگر به کل رفع نشه.
    Last edited by مُعین; 07-05-2018 at 13:25.

4. 3 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه دکتر سام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

دوست گرامی ممنون . من هم که میگم مخالفتی با گفته هاتون ندارم...
    اما در مورد مثال هاتون ...
    دوست عزیز و گرامی ... من چیزی میگم ... حتی از نوع پست دادن ها ... نوع نوشته ها ... و حتی از پشت همین صفحات مجازی اگر یه شخص تیز بین باشه میتونه متوجه شه که مخاطبش چه کسی هست و چه سن و سالی داره ...
    باور نمیکنید که خیلی وقت ها ارزوم این بود که هنوز یه پسر 16 و 17 ساله بودم...صبح بیدارم میکردن برم مدرسه... ! و دغدغه ام حل کردن تمرین های ریاضی یا ... باشه و با این طور چیزایی سرگرم شم اما ....
    مثالی زدید در رابطه با اب معدنی ...من جوابی به شما میدم و اونم اینکه فرض کنید همین خونه ای که دارید داخلش زندگی میکنید ... یا همین ماشینی که استفاده میکنید و هر وسیله ای دیگه و ... شما این رو در نظر بگیرید که هر آن امکان وقوع یه زلزله وجود داره که خونه هر شخصی نابود شه ... هر ان امکان وقوع تصادف وجود داره که ماشین داغون شه و سرنشینانش ... اصلا هم آدمی نیستم که بگم خدا اون روز رو نیاره یا بیاره چون هر آن امکان وقوعش هست...
    اما : نکته مهم اینجاست : با وجود همه ی این خطر ها ایا شما از خونه استفاده نمیکنید ؟ آیا شما از ماشین استفاده نمیکنید ؟ حتما استفاده میکنید و اونم به این علت که نفع اون خونه یا ماشین خیلی بیشتر از اینه که مثلا شاید زلزله بیاد ...شاید تصادف شه ... و شما منفعت بیشتر رو انتخاب میکنید.
    علوم انسانی مثل علوم دقیقه و علوم تجربه و عرصه ی ارایه ی مثال های نقض نیست که مثلا با یه مثال نقض یه حکم کلی بره زیر سوال... مثالی در رابطه با صرف و نحو عربی میزنم ... مثلا مصادر فعل هایی که بر حرکت دلالت دارن عموما بر وزن فعلان هست مثل : طیران , دوران , سیلان و ... این قاعده قیاسی هست اما ما مثال نقض هم داریم مثل مصدر فعل ذهب که میشه : ذهاب ... این قاعده زیر سوال نمیره با ارایه ی این مثال نقض...
    باز هم میگم اگر شما شخص بدبینی هستی همنشین و رفقای من افرادی مثل : غزالی و بحتری و متنبی و کلیله و دمنه و ... بودن و هستن و این نشون میده اگر درجه ی بدبینی شما یک هست درجه ی بدبینی من 100 هست... اما فقط یه چیز رو میدونم این که ازاد اندیش هستم و عقاید خودم رو تا به امروز تحمیل نکردم به هیچکس... از دید شما و با استقرای شما و دیدن 4 تا دختر بد و فاسد حکم کلی گرفتین که همه دخترا بد و فاسدن به غیر از معدودی ! و من به شما بگم استقرای ناقص در علم منطق حجیت نداره! کما اینکه واقعا هم اینطور نیست که همه ی دختر ها بد باشن ...شخصا به دلیل تیپ شخصیتی خودم مورد پسند دختر های امروزی نیستم اما واقعا نمیتونم بگم حالا چون من به خاطر پایبندی به اصول خودم مورد توجه نیستم پس علت اینه که دخترا بد شدن یا پسر ها خیلی خوبن یا... البته باز هم میگم شما میگی دختر ها ... من درباره ی زنان متاهل واقعیاتی رو از افراد نزدیک خودم شنیدم که واقعا برام فوق عجیب بوده مثل زنی که با داشتن حمل ! با پسری حدود 23 ساله رفیق بود ! و این برام سخت ناپسند بود ...
    اما یه دختر یا پسر جوان و ... خب حقیقتا نیار دارن ... نمیتونم منکر نیاز فیزیولوژیک افراد بشم... اگر وضعیت کلی اقتصاد که شالوده ی تمام مسایل و مصائب هست حل شه و افراد بتونن در سنی که نیاز دارن ازدواج کنن و یا مراکزی جهت انجام امور جنسی به هر نحو که مخالف با عقاید جامعه نباشه بوجود بیاد مطمئنا چنین مسایلی که فرمودید کمتر میشه اگر به کل رفع نشه.
    سلام
    بله درک می کنم که منظورتون چی هست. شاید کار کردن در محیط بهداشت و درمان و دیدن مورد های مختلف و شنیدن موارد مشابه از همکاران من رو آدم بدبینی (واقع بینی) کرده باشه. ولی آخر همون پست هم اشاره کردم هنوز خوبی و پاکی و درستی و راستی هم هست.

شاید بدبین بودن یا از نظر خودم واقع بینی عاقبت بهتری در ازدواج داشته باشه. فعلا که فقط میشه بهش فکر کرد و بعید می دونم برای آدمی مثل من تا سال ها مورد خوبی پیدا بشه .

به قول دوستم مثل هندونه در بسته س تا ازدواج نکنی و یا یکی زیر یه سقف نری هیچی معلوم نمیشه.

سام

6. این کاربر از دکتر سام بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض زنان به دنبال فریبا شدن هستند چون مردان فریباخواه شده‌اند

یک کارشناس خانواده در گفت‌وگو با فارس:

زنان به دنبال فریبا شدن هستند چون مردان فریباخواه شده‌اند

یک کارشناس خانواده گفت: زنان جامعه ما به سمت فریبا شدن متمایل شده‌اند چون مردان این‌گونه زنان را می‌پسندند، ما باید در آسیب‌های بخش زنان، گاهی نوک پیکان را به سمت مردان بگیریم.

طاهره همیز کارشناس خانواده و استاد حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با بیان اینکه ما هنوز به زنان جامعه خود اهمیت نقش مادری را آموزش نداده‌ایم، اظهار داشت: زنان جامعه ما به سمت فریبا شدن متمایل شده‌اند چون مردان این‌گونه زنان را می‌پسندند، ما باید در آسیب‌های بخش زنان نوک پیکان را در برخی موارد به سمت مردان ببریم و به مردان هم آموزش دهیم که زن را در نقش مادری ارزشمند بدانند در حالی که این کار را نکرده‌ایم.وی افزود: اگر یک زن به نقش مادری خود واقف باشدو آن را ارزرشمند بداند هر نوع تلاشی برای انجام بهتر نقش مادری خود انجام می‌دهد؛ کاری که خروجی آن می‌تواند بسیار مهم‌تر و بزرگتر از اشتغال آنها باشد.همیز اضافه کرد: مخدری در جامعه ما تزریق شده که نتیجه آن این شده است که زنان وظایف اصلی خود را فدای وظایف فرعی خود کرده‌اند در حالی که این وظایف فرعی با جسم و روح آنها سازگار نیست و به تدریج آنها را افسرده و پژمرده می‌کند.این کارشناس خانواده با بیان اینکه در فقه اسلام زن وظیفه‌ای برای درآمد ندارد، گفت، ما نقش‌ها را جابجا کرده‌ایم و بعد به دنبال این هستیم که تحلیل کنیم اشتغال بانوان آری یا خیر. در اینکه جامعه به زنان متخصص نیازمند است هیچ شکی نیست اما زن برای تأمین معاش مسئولیتی ندارد و این درخواست ظلمی براوست چون زن تکلیف مهمی چون تولید نسل و تربیت فرزند دارد که روح او هم خواستار این کار است و با درخواست تلاش برای معاش، زن را از خواسته روحی واقعی خود دور می‌کنیم.وی با بیان اینکه زنان خانه‌دار در رسانه‌‌های تصویری زنانی بی‌سواد و کم‌بهره از موقعیت اجتماعی نشان داده می‌شوند، تصریح کرد: ارزش متعالی مادری باید از نوجوانی به دختران آموزش داده شود؛ شخصاً 15 سال است که به دختران نوجوان ظرایف مادری، همسری و خانه‌داری را آموزش می‌دهم، کمترین مزیتی که در این دختران مشاهده شده است این است که به پسرانی که برای سوءاستفاده و دوستی به سراغ آنها می‌آیند، اهمیتی نمی‌دهند.همیز خاطر نشان کرد: در مدرسه‌ای که برخی آسیب‌های اجتماعی در آن فراوان بود همسرداری را تدریس می‌کردم چند جلسه نگذشته بود که یکی از دختران با چشم گریان پیش من آمد و گفت من به این نتیجه رسیده‌ام که پسرانی که با آنها دوست بودم هیچ‌کدام به درد همسر بودن برای من و پدر بودن برای فرزند من نمی‌خورند به همین خاطر با همه آنها قطع رابطه کردم اما یکی از آنها مرا تهدید کرده است که کمکش کردم و آن تهدید بی‌اثر شد. باید قبول کرد که دانش‌آموزان دختر ما به اندازه کافی آموزش مادری و همسری نمی‌بینند، خواستگارهای آنها توسط خانواده رد می‌شود و نیاز روحی و جسمی آنها را به سمت دوستی‌ها و گاه شکست روحی می‌برد که نهایتاً برخی از آنها نمی‌توانند با این تجربیات، زندگی موفقی تشکیل دهند.این کارشناس خانواده ادامه داد: اگر آموزش به موقع مهارت‌های مادری به دختران داده شود روح آنها برای مادر شدن آماده‌تر است و بیشتر به این کار متمایل خواهند بود حتی مشاهده شده است که آموزش برخی نکات خانه‌داری در افزایش اعتماد به نفس دختران هم مؤثر بوده است.انتهای پیام/
    Last edited by wichidika; 17-05-2018 at 18:26.

8. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض سال ۹۶ میانگین سن ازدواج تهرانی‌ها در آقایان به ۳۱ و بانوان به ۲۷ سال رسید

مدیر دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان:

سال ۹۶ میانگین سن ازدواج تهرانی‌ها در آقایان به ۳۱ و بانوان به ۲۷ سال رسید

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان گفت: ۲۰ درصد طلاق‌ها در دو سال ابتدای زندگی و ۴۷ درصد آن در پنج سال نخست ثبت شده و میانگین سن ازدواج تهرانی‌ها در آقایان به ۳۱ و بانوان به ۲۷ سال رسیده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ سید جواد رضوی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان تهران که با حضور محمدحسین مقیمی استاندار تهران و دیگر معاونان و اعضای این ستاد با بیان توجه به لزوم بازنگری سیاست‌ها با هدف کاهش آمار طلاق اظهار داشت: در صورت محقق نشدن این مورد، آمادگی وجود دارد که تجربیات خود در حوزه جوانان را به سایر دستگاه‌ها انتقال دهیم.رضوی اظهار داشت: براساس آمارها 20 درصد طلاق‌ها در دو سال ابتدای زندگی مشترک و 47 درصد از آن در پنج سال نخست زندگی به ثبت رسیده‌اند؛ میانگین سن ازدواج در تهران در سال 96، برای آقایان 31 و برای خانم‌ها 27 سال بوده است.مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان گفت: تسهیلات در سال گذشته به یک میلیون و 175 هزار و 284 متقاضی تعلق گرفت که با عنوان تسهیلات وام ازدواج پرداخت شد؛ این رقم 91.04 درصد متقاضیان را شامل می‌شود. هم‌چنین 133 هزار و 456 فقره از این وام‌ها به متقاضیان تهرانی اعطا شد.وی خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی برای 1350 نفر فوق‌لیسانس روانشناسی انجام شد و وزارت ورزش برای هر فرد 380 هزار تومان هزینه پیش‌بینی کرده تا این افراد به عنوان مشاور در زمینه ازدواج مشغول شوند.انتهای پیام/

10. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

8 هشدار در خصوص تجرد دختران۳۰ تا۵۰ ساله/ لزوم تغییر فرهنگ ازدواج مجدد زنان مطلقه و بیوه

رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان عنوان کرد

هشدار در خصوص تجرد دختران۳۰ تا۵۰ ساله/ لزوم تغییر فرهنگ ازدواج مجدد زنان مطلقه و بیوه

رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده با اشاره به اینکه در سال ٩۵، یک میلیون و ٢٩٧ هزار و ٣٠٠ دختر ٣٠ تا ۵٠ ساله هرگز ازدواج نکرده داشته‌ایم، نسبت به افزایش سن ازدواج در جوانان هشدار داد.
    زهرا آیت الهی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه باید کمک کنیم تا ازدواج ها آسان شود و به سمتی حرکت کنیم که میزان تجرد قطعی کاهش یابد، گفت: آمارها نشان می دهد در سال ٩۵، یک میلیون و ٢٩٧ هزار و ٣٠٠ دختر ٣٠ تا ۵٠ ساله هرگز ازدواج نکرده داشتیم که این تعداد اصلا آمار خوبی نیست.

وی با تاکید بر اینکه باید به سمتی برویم که ازدواج‌ها درسن معقول اتفاق بیفتد، نه اینکه دختران در سن ٣٠ تا ۴٠ سالگی ازدواج کنند و جمع زیادی از دختران مجرد را داشته باشیم، افزود: بستری برای تعداد قابل توجهی از زنان که به دلیل طلاق یا فوت همسر، مجرد هستند فراهم شود تا امکان ازدواج مجدد پیدا کنند. بخشی از این کار به تغییر فرهنگ ما برمی‌گردد؛ در این تغییر فرهنگ، نظام و مسئولان می توانند خیلی موثر باشند.

رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده در ادامه اظهار کرد: همانطور که با چند فیلم سینمایی می‌توانیم احساس مثبت یا منفی ایجاد کنیم، قاعدتا از طریق رسانه‌ها و فیلم‌های سینمایی، تئاتر، صدا و سیما و ... می‌توانیم این فرهنگ را ایجاد کنیم که فرصت مجدد ازدواج را برای افرادی که همسرشان را به واسطه طلاق یا فوت از دست داده‌اند فراهم شود تا بتوانند دوباره تشکیل خانواده جدید بدهند.

آیت الهی در پاسخ به این که در تدوین سیاست‌های جمعیتی از تجربیات موفق دیگر کشورها نیز استفاده شده است؟ تصریح کرد: در تدوین سیاست‌های مربوط به جمعیت که در نقشه مهندسی فرهنگی مورد استفاده قرار گرفت، نه تنها کشورهای اروپایی بلکه سیاستهای تشویق جمعیتی تمام کشورهای جهان را بررسی کردیم. اقدامات این کشورها خیلی جالب بود و آنها ابتکار عمل‌های زیادی انجام داده بودند که اتفاقا بخشی از این اقدامات در سند مهندسی فرهنگی آمده است و ما در سیاست‌های جمعیتی آنها را لحاظ کردیم.

وی با تاکید بر اینکه زمانی میتوانیم از تجربیات کشورهای دیگر استفاده کنیم که بومی سازی شده باشند، اظهار کرد: بنابراین سیاستی مانند مشوق های مالی برای تولد دو فرزند را می‌توانیم پیش‌بینی کنیم اما این سیاست باید متناسب با وضعیت کشور خودمان باشد. قاعدتا متناسب با رفاه اقتصادی که در کشورهای اروپایی وجود دارد نمی توانیم برنامه‌ریزی‌های مالی داشته باشیم اما این به آن معنا نیست که نمی‌توانیم حمایت‌های مالی داشته باشیم؛ بلکه متناسب با وضعیت اقتصادی خودمان باید این کار را انجام دهیم.

رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده ادامه داد: برای مثال دیدیم که کشوری طرحی در زمینه سیاست‌های جمعیتی دارد و ما آن را در مهندسی فرهنگی وارد کردیم. در این طرح از ساخت مسکن‌های «سه نسلی»حمایت می‌شد. این طرح قصد دارد که پدر بزرگ و مادر بزرگ‌ها با فرزندان و نوه هایشان در سه واحد مسکونی کنار هم باشند. یعنی در یک ساختمان سه طبقه زندگی کنند و این کار فواید زیادی برای خانوادهها و اقتصاد کشور دارد.

آیت الهی ضمن تشریح جزییات این طرح تصریح کرد: مسئولان این کشور می‌گفتند با این طرح عملا تعداد خانه های سالمندان کمتر شده است، چراکه پدربزرگ و مادر بزرگها با نوهها سرگرم هستند و دختر و پسرشان که کنارشان بودند به آنها رسیدگی می‌کنند. همچنین استفاده از مهد کودک‌ها کمتر شده است چرا که فرزندان کنار پدربزرگ و مادربزرگ‌ها هستند؛ در این حالت پدرها و مادرهای شاغل راحت تر به اشتغال میپرداختند چرا که می دانستند فرزندشان کنار پدر بزرگ و مادر بزرگشان است و نگهداری می‌شود.

به گفته وی این موارد آثار مثبت اقتصادی برای این کشور هم داشته است و کاهش خانه‌های سالمندان، مهدکودک ها و ایجاد آرامش خاطر برای خانواده‌ها، بهتر شدن اشتغال زنان و مردان و ...بخشی از این آثار مثبت است.

انتهای پیام

Last edited by wichidika; 28-05-2018 at 18:32.

12. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

لزوم تغییر فرهنگ ازدواج مجدد زنان مطلقه و بیوه
    از بس که کار ایجاد شده و همه سر کار هستن و حقوق مکفی دارن و تنها مشکلشون اینه که یه دختر خوب پیدا کنن برن سر زندگی الان به این مرحله رسیدیم که فکر زنان بیوه و مطلقه هم باشیم...
    خدا سایه مسئولان رو از سر ما کم نکنه .

14. 8 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

با این گرونی هایی که اخیرا ایجاد شده قیمت خونه ها و اجاره خونه و همه چی ماشین اقلامی که هر روز مصرف میشن وحشتناک شده دیگ کی بدون پول daddy ش میتونه ازدواج کنه

16. 5 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

هروقت تیتر این بحث رو میبینم خنده ام میگیره ، انگار که مثلا یه بحث ایجاد کنی با موضوع " چرا مازراتی نمیخرم " یا مثلا " چرا ما شمال ویلا نداریم "

18. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هروقت تیتر این بحث رو میبینم خنده ام میگیره ، انگار که مثلا یه بحث ایجاد کنی با موضوع " چرا مازراتی نمیخرم " یا مثلا " چرا ما شمال ویلا نداریم "
    یعنی جدا فکر میکنید مازراتی با ازدواج و ویلای شمال تو یه سطح هستنش؟! بین این 3 تا کلمه نباید" یا " گذاشت چون در یه سطح نیستن.

اگه برای ازدواج و تشکیل خانواده فقط مشکلات مالی وجود داشته باشه، به نظرم با یکم برنامه ریزی و مدیریت مالی و مقابله با بعضی سنت ها و فرهنگ های غلط که همه خودشون رو ملزم به انجامش کردن و نادیده گرفتنشون ، میشه یه مراسم خوب و آبرومندانه داشت و حداقل های یک زندگی رو هم تامین کرد.

مسلما اگر کسی خودش رو ملزم به اجرای کلی مراسم و سنت های بیخود و بی فایده و خرج اور کنه نمی تونه راحت ازدواج کنه باید تشخیص داد برای تشکیل خانواده چه بخش های هزینه اوری باید حذف بشن.

20. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •