تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 308 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

2013/06/29

فینال آبی و اناری

11 بارسایی در ماراكانا

تیم ملی اسپانیا 9 بارسایی و تیم ملی برزیل 2 بارسایی را در اختیار دارد.

نیمار:" اینكه من مقابل هم تیمی های آینده ام بازی خواهم كرد لذت بخش خواهد بود."

تیاگو سیلوا ممكن است بارسایی شود. سانیهی به برزیل سفر كرد تا تیاگو سیلوا را متقاعد كند و راه حلی برای دستمزد او پیدا كند.

بازی بر سر تاج و تخت

GAME OF THRONES

اینیستا و نیمار در مقابل یك دیگر صف آرایی خواهند كرد. ستارگان اول دو تیم به دنبال پیروزی و دریافت جایزه MVP (با ارزش ترین بازیکن این دوره) هستند.

اینیستا:" ما می خواهیم برزیل را شكست دهیم. این بازی بسیار بزرگ خواهد بود."

نیمار:" برای من افتخار بزرگی است كه در برابر هم تیمی های آینده ام به میدان بروم،‌من آن ها را تحسین می كنم."

تلاش بارسا برای آوردن تیاگو سیلوا:سانیهی، به برزیل رفت تا سیلوا را برای بارسایی شدن متقاعد كند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by M E S S I; 29-06-2013 at 15:21.

2. 7 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

11 FC Barcelona players in Confederations Cup final

************************************************** **************************
    نیمار:

"با تمام احترامی که برای هم تیمی های جدیدم قائلم، اما برزیل قهرمان خواهد شد!"
    "اسپانیا با حضور اینیستا، ژاوی، پدرو، کاسیاس، راموس و ... بهترین است و امیدوارم افتخار گلزنی به این تیم را داشته باشم."

تمرین امروز تیم ملی اسپانیا بدون حضور پیکه و راموس پیگیری شد. این دو مدافع مرکزی امروز رو به استراحت و ریکاوری پرداختند.
    از طرف دیگه فابرگاس و سولدادو در یک پست مشابه به تمرین پرداختند. این یعنی اینکه در صورت بازی فابرگاس در فینال، به احتمال زیاد در پست مهاجم نوک کاذب بازی خواهد کرد.

بازی اسپانیا و برزیل فردا شب برگزار خواهد شد.

اخبار نقل و انتقالات

-ماركيونه (ايجنت كاساسولا، مدافع بوكا): شايعات بارسا؟ امروز چيزي در اين مورد نبود اما باشگاه مذاكراتي داشته است. كيه كه دوست نداشته باشه به اونجا بره؟
    -ريوس (كمك مربي بتيس): امر طبيعي براي پيشرفت دوس سانتوس اينه كه بارسا رو ترك كنه. ما هم به جذب او علاقمنديم.
    -مذاكرات براي پيوستن رافينيا، كه قراردادش را چند روز پيش با بارسا تمديد كرد، به سلتا به خوبي پيشرفت كرده است.
    -سسك: صحبت هايي از آينده من در انگليس؟ به نظرتون آيا من در نظر دارم تا بارسا را ترك كنم؟ خير، حتي يك لحظه.
    -بارسلونا ميخواهد تا ويا اول با باشگاه مورد نظرش به توافق برسد، سپس باشگاه مد نظر پيشنهاد رسمي ارائه دهد.
    -ويلانووا به درخواست خود مبني بر خريد سيلوا باز هم ادامه داد. در صورت خريد او، سيلوا آخرين خريد بارسا خوهد بود.
    -رم در صورت دريافت سانچز، مدافع جوان خود ماركوينيس را به بارسا خواهد فروخت.
    -بارسا در روزهاي آتي مذاكرات خود را براي تمديد قرارداد تيو آغاز خواهد كرد.
    -دل نيدو (مدير عامل سويا): قصد خريد دلوفئو را نداريم. ما نميتوانيم انتظارات بارسا را بر آورده كنيم. او براي ما خيلي گران خواهد بود.
    -مدير بارسا سانلحي براي ديدن فينال جام كنفدراسيون ها به برزيل رفته است. او ميتواند ايجنت سيلوا را ملاقات كند.
    -ليورپول، چلسي، تاتنهام، آرسنال، ليورپول، برايتون به جذب دلوفئو به صورت قرضي علاقمند هستند. او بعد از جام جهاني درباره آينده اش تصميم خواهد گرفت.
    -رسمي: روبي مربي تيم جيرونا به بارسا پيوست. او دستيار دوم تيتو خواهد بود.
    -ويا: فيورنتينا يا تيم هاي انگليسي؟ فعلا تمركزم بر روي جام كنفدراسيون ها است. بعدا در اين باره صحبت خواهيم كرد.
    -اريكسون پيشنهاد هاي تيم هاي ديگر را رد كرده است، زيرا او فكر ميكند با رفتن تياگو بارسا او را به خدمت خواهد گرفت. اما بارسا با وجود رفتن تياگو قصد ندارد هافبك ديگري جذب كند.
    -كالندا (ايجنت ماركوينس): بارسا؟ باشگاه هاي زيادي به او علافمند هستند اما او ٤ سال با رم قرارداد داره.

شکایت بارسلونا علیه مورینیو به دادگاه کشیده شد

این حرکت مربی رئالی مادرید --------------------------------------------------، ولی قضیه به همین‌جا ختم نشده و گرچه جریمه 2 جلسه محرومیت مورینیو توسط فدراسیون اسپانیا بخشیده شد، این بار قضیه به دادگاه کشیده شده.

در فوریه 2012 بارسلونا شکایتی مبنی بر حرکت خشونت‌آمیز مربی رئال مادرید در ملا عام تهیه کرد. قانون در این مورد واضح است. کسی که بدون ایجاد آسیب جدی حرکت خشونت‌آمیز انجام میدهد، باید جریمه شود.

بارسلونا در 2 سال گذشته دائما پیگیر این شکایت از مورینیو بود و اکنون به نظر می‌رسد این پرونده به مراحل پایانی خود نزدیک می‌شود

یکی از مدیران ورزشی ارشد بارسا، "رائول سانیه ای"، به برزیل سفر کرده که بازی فینال اسپانیا و برزیل رو تماشا کنه. اما احتمالش هست که هدف این سفر صحبت با "تیاگو سیلوا" برای پیوستن به بارسا باشه.

نکتهء اول اینکه ایشون معمولاً وقتی که یه خرید به مراحل خوبی رسیده باشه وارد مذاکرات نهایی میشه.
    نکتهء دوم اینکه یکی از بزرگترین خریدهای ایشون مربوط به یک ماه پیش و "نیمار" میشه.
    نکتهء سوم اینکه خیلی دلتون رو صابون نزنید. چون ممکنه واقعاً فقط برای دیدن فینال رفته باشه!

رافینیا و بارسلونا بر سر تمدید قرارداد به توافق رسیدند

قرارداد رافینیا تا سال 2016 تمدید شد
    قرارداد اين بازيكن تا سال 2014 به اتمام می رسيد ، اين بازیکن برای سه فصل دیگر از رنگ آبی و اناری باشگاه دفاع خواهد کرد

بارسلونا و رافائل آلكانتارا ( رافينيا ) بر سر تمديد قرارداد تا سال 2016 به توافق رسيدند و بند خروجی او هم 30 ميليون يورو اعلام شد. قرارداد فعلی رافينيا تا تاريخ 30 ژوئن 2014 تمام می شد. بند جدایی اين بازيكن هم 30 ميليون يورو اعلام شده است.
    رافينيا ، 20 ساله ، در مجموع 36 بازی در فصل گذشته برای بارسا بی انجام داد و 10 گل به ثمر رساند.

منبع : سایت رسمی باشگاه / مترجم : سینا بنی فاطمی FCBarca.ir

آندرس اینیستا:
    "پیروزی در برابر برزیل در زمین خود آنها بهترین موفقیت برای ما می باشد. آنها در مقابل دیدگان هزاران تماشاگر خود به مصاف ما خواهند آمد و این برایشان امتیاز بزرگی است."
    "بازی در برابر ایتالیا شاید ما را خسته کرده باشد، اما بازی فینال آخرین بازی است و مطمئناً ما هرچه در توان داشته باشیم پیاده خواهیم کرد."
    "تیاگو بازیکن خوب و آینده داری است و من دوست دارم او در بارسا بماند. اما دیدگاه افراد ممکن است متفاوت باشد و کاری را که فکر می کنند درست است انجام دهند."

8 سال پیش در چنین روزی لیونل مسی اولین بازی اش را برای تیم آرژانتین در جام جهانی زیر 20 سال انجام داد.
    در آن بازی آرژانتین 8-0 پاراگوئه را شکست داد که لیونل مسی موفق به زدن 1 گل و دادن 2 پاس گل شد.

لئو در آن رقابتها عنوان بهترین بازیکن مسابقات را دریافت کرد.

فابرگاس و پیکه هم تیمی‌های دوره نوجوانی

آلبا :
    دوستان من در مورد شخصیت مسی از من میپرسند ، من همیشه میگویم : " یک مرد ساده ، مثل من و شما ، کاملا طبیعی است... "

‎هواداران ایرانی لیونل مسی‎
    ویا:نیمار یکی‌ از بهترینهای جهان است و لحاظت خوبی‌ در بارسا رقم خواهد زد.

قهرمانی در جام کنفدراسیونها برای این فصل فوتبال بسیار عالی‌ خواهد بود این تنها جامی هست که ما هنوز موفق به کسب آن نشده ایم

اخبار کوتاه

-مسي: نيمار؟ اون بازيكن فوق العاده ای هستش، مطمئنم به تيم كمك هاي زيادي خواهد كرد. اميدوارم بتونه كارهايي كه در برزيل ميكنه رو در بارسا هم انجام بده.
    آنجلوتي؟ مادريد مربي خيلي خوبي داشت و حالا با يك مربي خوب ديگه هم قرارداد بسته. ما با يك تيم خيلي خوب كه بازيكنان عالي دارد، رقابت خواهيم كرد.
    -١١ بازيكن بارسا در فينال جام كنفدراسيون ها حضور خواهند داشت.
    -اينيستا با ١٥ دريبل موفق، آمار بيشترين دريبل موفق را در جام كنفدراسيون ها در اختيار دارد.
    -بوسكتس: فكر كنم اين دومين پنالتي من به عنوان بازيكن حرفه اي بود. اوليش رو تو بازي با ميلان در جام خوان گمپر از دست دادم.
    -پيكه: براي زدن پنالتي شما بايد مطمئن باشيد كه اون را گل خواهيد كرد. من در اين لحظه هرگز از آن نترسيده ام.
    تجربه خيلي مهمه. ما بسيار ساليان زيادي هستش كه در اين سطحيم. اين موضوع به ما در زمان پنالتي زدن كمك زيادي ميكنه.
    -روبن سوسا (بازيكن سابق لاتزيو - اينتر): نيمار و مسي بارسا را حتي قويتر از قبل خواهند كرد. آنها با هم فوق العاده خواهند بود.
    -سسك: بازي بارسا خيلي وابسته به موقعيت بازيكنان است، شما نيمتوانيد هر حركتي كه ميخواهيد بكنيد زيرا ممكن است تيم را مختل كند. من بايد خودم رو با اين موضوع هماهنگ كنم.
    -آلوز: اسپانيا كمي برتري نسبت به ما داره ولي شانس دو تيم برابر است. بازي برابري خواهد بود، من مطمئنم كه آنها به من احترام خواهند گذاشت.
    -بيشترين پاس در جام كنفدراسيون ها: آلوز ٣١٨ - اينيستا ٣١٧ - ژاوي ٢٩٣ - كيليني ٢٦٩ - بوسكس ٢٦٠ - مارسلو ٢
    -اينيستا براي جلوگيري از سقوط آلباسته به دسته چهارم ٢٤٠.٠٠٠ يورو دستمزد باريكنان اين تيم را پرداخت كرده است.
    -بارسا ميخواهد تا قرارداد مونتويا را تمديد كند

مصاحبه سانچز

شایعات در رابطه با جداییم؟ کادر فنی به من اعتماد دارد. من قطعاً فصل آینده نیز در بارسا هستم.
    - نیمار به سرعت با تیم هماهنگ خواهد شد. رقابت خوب است و باعث پیشرفت تو میشود. بازی در کنار نیمار و مسی در خط حمل زیبا خواهد بود.
    - انتقادات علیه من؟ این عادی است و من می‌پذیرم. بارسا بهترین تیم در جهان است. و اگر شما در بازی اشتباه کنی‌ تمام دنیا آنرا خواهد دید.
    - بازی در بارسا به تو این فرصت را میدهد که سبک متفاوتی از فوتبال را تجربه کنی‌، آنچه را که من در ایتالیا انجام میدادم و تجربه کردم در بارسا نمیتوانم انجام دهم.
    - تیتو حالش کاملا خوب است و آماده.او مربی خوبی‌ است امیدوارم در کنار ما بماند, ایناین نه تنها خواسته من بلکه خواسته تمام تیم است.

منبع: اسپرت
    آلبا :
    شاید سال دیگه سعی کردم گواهینامه رانندگی ام را بگیرم،اما من دوست دارم تا پدرم مرا به تمرین ببرد.این یک فرصت برای صحبت کردن است.
    بازی من در بارسا یا اسپانیا تغییری نمیکند.هر دو تیم میخواهند توپ را در اختیار داشته باشند و حمله کنند.مربیان از من درخواست کارهای متفاوت نکردند.
    دوستانم از من میپرسند که مسی چه شخصیتی دارد و من هم همیشه همین جواب را میدهم : یک پسر ساده،مثل تو و من،کاملا نرمال.
    رابطه ام رو با مسی خیلی خوب شروع کردم،او یک مرد بسیار متواضع است.

الکسیس: از کیفیت لازم برای بازی در کنار مسی و نیمار برخوردارم

الکسیس سانچس بار دیگر تاکید کرد که فصل آینده در بارسلونا می ماند. وی طی گفتگویی با رسانه های شیلیایی عنوان کرده که وظیفه ای که در بارسا از او می خواهند با آنچه در لیگ ایتالیا انجام می داد متفاوت است و در بارسا بیشتر وظیفه ی حفظ توپ و فضاسازی برای گلزنی مسی را بر عهده دارد.

در مورد حضور نیمار در بارسا هم الکسیس ابراز اطمینان کرده که نیمار در بارسا موفق خواهد بود و گفته که برای بازی در کنار او ومسی لحظه شماری می کند. از نظر الکسیس حضور توامان مسی و نیمار در بارسا هیچ مشکلی ایجاد نمی کند چراکه فلسفه ی باشگاه بر پایه ی رفاقت و فروتنی بنا نهاده شده است.

بازیکن شیلیایی همچنین گفته که بازی در بارسا مانند یادگیری فوتبال از نو است. به گفته وی :« بارسا تیمی است که در آن اگر کسی توپ را لو دهد کل دنیا خبردار می شوند! نوع بازی بارسلونا به گونه ای است که در هیچ جای دیگر دنیا مانند آن یافت نمی شود.»

به نظر میرسه تیاگو داره با بارسا به توافق میرسه که بمونه. دستمزد قرارداد جدیدش دو برابر خواهد یود.

سانتوس حریف بارسا در جام خوان گمپر در روز 2 آگوست ساعت 21:30 به وقت محلی

4. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

گوشه ای از مصاحبه رونالدیتهد با موندو دپیورتو:

"بارسلونا تیمی است که تا ابد در قلب من خواهد بود.واقعا شگفت انگیز است که بازی نیمار را در این تیم عالی و در بهترین لیگ دنیا مشاهده کنی..نیمار یک دوست عالی برای من بوده است.فردی با درک بالا از زندگی و بازی فوتبال .در کنار مسی ،دوست خوب دیگرم ،چه خواهد شد>"

6. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ایسکو: اسم سگ من مسی است

این هافبک جوان اسپانیایی که به تازگی از مالاگا به رئال پیوست، نه تنها مشکلی با ستاره بارسا ندارد، بلکه معتقد است که او بهترین بازیکن دنیاست.

سایت گل- ایسکو، خرید جدید رئال مادرید، اعلام کرد به دلیل علاقه زیادی که به لیونل مسی، ستاره بارسا دارد، نام سگش را مسی گذاشته است.

این هافبک جوان اسپانیایی که به تازگی از مالاگا به رئال پیوست، نه تنها مشکلی با ستاره بارسا ندارد، بلکه معتقد است که او بهترین بازیکن دنیاست.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من اسم سگم را مسی گذاشتم زیرا مسی بهترین بازیکن دنیاست؛ مثل سگ من که بهترین است."

این اولین بار نیست که این بازیکن جوان با اظهار نظرهایش خبرساز می شود. ایسکو زمانی که در والنسیا بازی می کرد گفته بود که به دلیل رفتار خودخواهانه باشگاه رئال، از این باشگاه متنفر است.

او همچنین بعد از دیدارهای جنجالی رئال و بارسا در نیمه نهایی چمپیونز لیگ سال 2011، ژوزه مورینیو را مورد انتقاد قرار داده بود و برای دیدار فینال بارسا-منچستر یونایتد، حمایتش را از باشگاه کاتالانی اعلام کرد.

ایسکو همچنین ستاره های بارسا مانند ژاوی و اینیستا را مورد ستایش قرار داده بود و از رونالدینیو، ستاره سابق بارسا، به عنوان یکی از الگوهایش نام برده بود.

Isco: Why my dog is called Messi

8. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

نيمار و اينيستا , رقابت براي كسب توپ طلايي جام كنفدراسيون ها

آندرس اينيستا و نيمار دو بازيكن از 6 بازيكن نامزده شده براي كسب توپ طلا مي باشند. جايزه اي كه فيفا به بهترين بازيكن اين رقابت ها در روز يكشنبه در ماراكانا اهدا خواهد كرد.
    سرخيو راموس از اسپانيا , پائولينيو از برزيل , آندره پيرلو از ايتاليا و لوئيس سوارز از اروگوئه 4 نامزد ديگر را تشكيل مي دهند.
    همچنين جايزه ي توپ نقره اي و برنزي هم براي نفرات دوم و سوم مسابقات در نظر گرفته خواهد شد.
    نكته اي كه حائز اهميت است اين است كه تمامي نامزد ها از بين 4 تيمي كه در نيمه نهايي قرار داشتند انتخاب شدند.
    در اين ميان بارسا با دو نماينده و بعد از آن يوونتوس , رئال مادريد , ليورپول و كورينتياس بيشترین نماينده را دارند.
    ياد آوري ميشود كه آندرس اينيستا بهترين بازيكن رقابت هاي يورو 2012 اوكراين - لهستان مي باشد.

منبع : موندو دپورتیوو
    فک میکردید بارسا در قسمت بانوان هم تیم ب داشته باشه؟
    اینم تیم ب بانوان

11 بازیکن بارسا شانس حضور در فینال را خواهند داشت

والدس, آلبا ,پيكه, بوسكتس, سسك, ژاوي ,اينيستا ,پدرو, ويا به همراه آلوس و نيمار اين شانس را خواهند داشت كه در فينال يكشنبه شب حضور بيابند

11 بازيكن از بارسا در فينال يكشنبه شب در ماراكانا شانس حضور يافتن دارند. والدس, آلبا ,پيكه, بوسكتس, سسك, ژاوي, اينيستا, پدرو, ويا در مقابل هم تيمي حاضر و جديد خود يعني آلوس و نيمار قرار خواهند گرفت.

اين خود يك تركيب كامل از بارسا خواهد بود . با سيستم 3-4-3 .والدز به عنوان دروازه بان , آلبا پيكه و آلوز به عنوان مدافعان. بوسكتس سسك ژاوي و اينيستا هافبكان تيم و پدرو , ويا و نيمار به عنوان مهاجم اين تيم.

والدس در رقابت ها 90 دقيقه مقابل نيجريه به ميدان رفته است و شانس حضور در فينال را نيز دارد. جوردي آلبا با 300 دقيقه و 2 گل , پيكه با 300 دقيقه و دني آلوس با 360 در ميدان حضور داشته اند. در خط مياني سرجيو بوسكتس با 300 ژاوي با 287 و اينيستا با 314 نقش كليدي در تركيب تيم دل بوسكه داشته اند. همچنين فابرگاس با 140 دقيقه و از دست دادن بازي با ايتاليا براي حضور در فينال آماده خواهد بود. در خط حمله پدرو با 235 و به ثمر رساندن 1 گل , داويد با 105 دقيقه و هتريك مقابل تاهيتي و نيمار با 322 دقيقه و 3 گل رهبري خط حمله برزيل را بر عهده دارد.

8 مرحله پاياني تا فينال

ديدار فينال جام كنفدارسيون ها ميان قهرمان فعلي جهان و قهرمان 5 دوره از ادوار گذشته اين رقابت ها برگزار خواهد شد. دو تيم آخرين بازي خود را 14 سال گذشته (1996) و در يك بازي دوستانه در حالي كه اسپانيا بازيكناني همچون پپ گوارديولا و لوئيز انريكه را در تركيب خود داشت به نتيجه0-0 با برزيلي دست يافت كه ريوالدو رو در تركيب خود ميديد. اما اخرين بازي رسمي دو تيم در سال 1986 و در مرحله گروهي جام جهاني در گوادالاخارا برگزار شد و نتيجه 1-0 به سود برزيل خاتمه يافت با گلي كه سوليراتي به ثمر رساند.

این دو تیم در کل 8 بار رو در روی یکدیگر قرار گرفته اند. 5 بار در بازی های رسمی و 3 بار بازی دوستانه. برزیل 4 بار پیروز شده، اسپانیا نیز دو برد بدست آورده است.

منبع : سایت رسمی باشگاه / مترجم : محمدرضا فلاح FCBarca.ir

10. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

امروز سالگرد تولید سزار رادریگز یکی از بزرگترین اسطوره‌های تاریخ بارسلوناست

سزار در 29 ژوئن 1920 متولد شد و فوتبال حرفه‌ای خود را از سال 1939 برای بارسلونا آغاز کرد. ولی به خاطر مشکلات نظامی مجبور شد دو فصل به صورت قرضی در گرانادا بازی کند که این تیم را به لالیگا رساند و سپس به بارسا بازگشت.
    سزار با به ثمر رساندن 232 گل تا مدتها بهترین گلزن باشگاه بود. او در کنار رامالتز، ولاسکو، اسکولا، سگارا، باسورا، و گونزالوو تیم بسیار خوبی را تشکیل داده بودند.
    سزار در سال‌های پایانی دوران حضور 16 ساله خود در باشگاه، با کوبالا، ادواردو مانچون و مورنو خط حمله آتشینی را در اوایل دهه 50 تشکیل داده بودند که در فصل 1951-52 موفق به کسب 5 جام شدند.

او پس از خداحافظی از فوتبال به مدت 16 سال در تیم‌های مختلف اسپانیا مربیگری کرد که از آن جمله یک سال مربیگری در بارسلونا بود.

12. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض بارسلونا و سانتوس در جام خوان گمبر

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir

بارسا با در اختیار داشتن ستاره سابق سانتوس به میدان می رود و سانتوس نیز با چالشی برای مهار مهاجم سابق خود مواجه است.

سانتوس حریف بارسا در جام خوان گمبر خواهد بود که این رقابت در دوم آگوست، ساعت 21:30 به وقت محلی برگزار می شود. این بازی که در مقابل تیم پیشین نیمار برگزار می شود، نخستین حضور نیمار با لباس آبی اناری در زمین است.

شروعی کند در لیگ برزیل

سانتوس در لیگ برزیل با پنج امتیاز از مجموع پنج بازی کار خود را در رده پانزدهم جدول دنبال می کند. این تیم در فصل پیش نتوانست به رتبه ای بهتر از هشتم دست یابد.

در ماه مه گذشته، تیم سابق نیمار در رقابت سخت و تنگاتنگی با تیم کورینتیانس برای کسب جام پائولیستا بود، ولی کورینتیانس توانست با نتایج 1 بر 1 و 2 بر 1 دست شاگردان ویلا بلمیرو را از این جام کوتاه کند و این عنوان را از آن خود کند.

اگرچه سانتوس توانست پس از تحمیل شکست 2 بر صفر به تیم یونیورسیداد عنوان قهرمانی سودامریکانا را از آن خود کند.

رقابت ها پس از خروج نیمار

این تیم تاریخی کشور برزیل پس از فروش ستاره بزرگ خود، با چالشی بزرگ برای کنار آمدن با نبود این بازیکن مواجه است. علاوه بر خروج نیمار، مربی تیم، موریسی رامالیو نیز از کار برکنار شده است. البته باشگاه سانتوس اعلام کرده است که در حال بازسازی خود است. سانتوس در حال حاضر با هدایت کلودینی اولیویرا، مربی تیم زیر 18 سال برزیل به تمرین مشغول است.

بار مسئولیت موفقیت تیم اکنون بر دوش آروکای 26 ساله و هافبک آرژانتینی سانتوس، یعنی والتر مونتیا است. مارکوس آسانسائو، بازیکن سابق بتیس نیز نقش مهمی را در تیم ایفا می کند و باید تا با تجربه خود، جمعی از بازیکنان جوان و با استعداد تیم را مدیریت کند.

دو بازی دوستانه در قرارداد نیمار

حضور سانتوس در جام خوان گمبر یکی از شروط باشگاه سانتوس برای انتقال نیمار بود. علاوه بر این بازی، این دو تیم یک بازی دوستانه دیگر نیز در برزیل انجام خواهند داد. تاریخ و زمان انجام این بازی متعاقباً تعیین خواهد شد.

فروش بلیط از سوم جولای

از روز چهارشنبه سوم جولای، بلیط مسابقه بارسا برابر سانتوس از رقابت های جام کنفدراسیون ها به فروش می رود. قیمت این بلیط ها از 19 تا 89 یورو خواهد بود و اعضای باشگاه بارسلونا از 25% تخفیف بهره مند می شوند.

فونت آنا ویوز

در این بازی، فونت کار شده بروی لباس بارسا همانند لباس های عادی تیم نخواهد بود. طبق توافقات انجام شده توسط باشگاه، فونت جدیدی که توسط آنا ویوز طراحی شده، جایگزین فونت رسمی لباس آبی اناری ها در جام خوان گمبر خواهد شد.

14. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

هفت دلیل که چرا بعضی ها از مسی متنفر هستند:

اول: او برای تیم مورد علاقه شان بازی نمی کند.

دوم: او تیم مورد علاقه شان را تحقیر می کند.

سوم: او صد برابر بهتر از بازیکن مورد علاقه شان است.

چهارم: او هیچگاه نامردی نمی کند.

پنچم: او تمام ارقام و رکورد های فوتبالی را می شکند.

ششم: وقتی بازنشسته شود، هرگز کسی قادر به بازی کردن مثل او نمی شود.

هفتم: احتمالا او بهترین بازیکن فوتبال برای همیشه است.

+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+

Last edited by M E S S I; 30-06-2013 at 07:27.

16. 6 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آیا می دانستید ؟

در اسپانیا رکورد بیشترین تعداد پیروزی های متوالی در بازی های رسمی خارج از خانه در اختیار بارسلوناست .
    13 بازی بین 21 سپتامبر 2008تا 11 ژانویه 2009
    8 بازی در لالیگا ، 3 بازی در لیگ قهرمانان اروپا و 2 بازی در کوپا دل ری (جام حذفی)

بیش از 100 هزار نفر امروز در نیوکمپ در کنسرتی که برای استقلال کاتالونیا از اسپانیا برگزار شد حضور داشتند.باشگاه فوتبال بارسلونا هم میزبان خیل عظیم مردم بود.این عکسم از امروزه

Last edited by runner; 30-06-2013 at 00:06.

18. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض مسی در 4 بازی خیریه

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: علی هادی فر / FCBarcelona.ir

فوق ستاره بارسلونا بهترین بازیکنان جهان را برای 4 بازی در مدالین، لیما، لوس آنجلس و شیکاگو دور هم جمع می کند.

روز شنبه، شروع چهار بازی خیریه «دوستان مسی» در مقابل «بقیه جهان» خواهد بود. مدالین (کلمبیا) اولین توقفگاه این تور خواهد بود که بازی در استادیوم آتانازیو خیراردات برگزار خواهد شد. ستاره های این بازی عبارتند از: آبیدال، ماسکرانو، ماتراتزی، بویان، کان آگرو، دمیکیلیس و روبینیو.

مسی در مقابل نیمار

روز سه شنبه استادیوم ناسیونال میزبان دوئل غول ها خواهد بود. در پایتخت پرو مسی مقابل هم تیمی آیندش، نیمار، همراه با آبیدال، سرجیو بوسکتس، ماسکرانو، ژولیو سزار و داوید لوئیز قرار خواهد گرفت.

روز چهارشنبه 3 جولای، مسی و برخی از بازیکنانی که در بازی قبل حضور داشته اند، بازی سوم را در لس آنجلس برگزار می کنند. برخی از بازیکنای حاضر در این بازی آبیدال، سسک، سانگ، بوسکتس، پیکه، پینتو، برادران دوس سانتوس و بواتنگ و لواندوفسکی هستند.

بازی آخر 6 جولای در شیکاگو خواهد بود که آلبا و تیری آنری هم حضور دارند.

20. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •