برای تغییر در تعداد سرور در نرم افزار IDM به مسیر Options > Connection برید و گزینه Max. connection number را بر روی16 تنظیم کنید تا موقع دانلود فایل تقسیم به 16 بشه![]()
برای تغییر در تعداد سرور در نرم افزار IDM به مسیر Options > Connection برید و گزینه Max. connection number را بر روی16 تنظیم کنید تا موقع دانلود فایل تقسیم به 16 بشه![]()
سلام دوستان به یک نکته بسیار بسیار ظریفی برخورد کردم
من دانلود منجر رو 16 کانکشن هست سرعت دانلودم صبح ها که بیشتره رو 800 کیلوبایتهاما با دانلود منجر فایرفاکس سرعت 30-40 کیلوبایته!!! برای همین تو سایتهای پخش فیلم یا آهنگ که خیلی کم حجمن مثل آپارات
فیلم رو تیکه تیکه پخش میکنه اما ظرف 10 ثانیه میتونم کلش رو دانلود کنم چیکار کنم فایرفاکس هم مثل دانلود منجر 16 کانکشن داشته باشه برای پخش فیلم و اهنگ انلاین![]()
باسلام
مرسی از جوابت ولی دان استریم من روی 18000 هست و این مورد رو شما مطمئن هستید و چرا این کار رو میکنن و امکان تغییر ندادن و موندن تو این حالت هست اگه نمیشه خودم برم مخابرات؟
وضعیت دانلود شبانه دوستان چطوره من که حدود 6 گیگ دانلود دارم هرشب
سلام.به نظر من خودتون برید پیشن مهندس یا برید مرکز مخابراتیت.
مرکزتون کجاست؟
من سریال میگیرم شبی حدود 10 گیگ البته دانلود باید همزمان باشه 8 لینک باهم وگرنه تک لینک تا صبح هم نمیتونم 2 گیگ بگیرم
اگه دان استریمتون 18000 هستش پس با نرم افزار محدود شدید شما،مخابرات که برید بگین سرعتم رو اینه ،می گن درسته دیگه،خیلی هم بیشتر بهتون سرعت دادیم![]()
دوستان راسته که دیگه مخابرات سرویس نامحدود نمیده ؟
بیشتر این بچه که اینجا هست محدودشون رو دارن.اگه محدودش باشه نمیگیرین هم ریسکش بالاست هم اینکه سرعتش زیاد پایینه.مخابرات سرعت بالایی که داره به خاطره همین محدودیتی که داره.
متوجه نشدم دقیق . الان سرویس نامحدود میدن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)