آقا من از MineCraft TeamXtrem استفاده میکنم نمیدونم چطوری باید optifine رو روش برزیم (آخه فایل minecraft.jar ) نداره در ضمن وقتی تکسچر پک رو میزم تو فولدرresourcepacks تو بازی هیچ تکسچرپکی رو نشون نمیده
اگه کسی بلده بگه لظفا![]()
آقا من از MineCraft TeamXtrem استفاده میکنم نمیدونم چطوری باید optifine رو روش برزیم (آخه فایل minecraft.jar ) نداره در ضمن وقتی تکسچر پک رو میزم تو فولدرresourcepacks تو بازی هیچ تکسچرپکی رو نشون نمیده
اگه کسی بلده بگه لظفا![]()
آموزش نصب OptiFine :
ابتدا به سایت Optifine.net بریدروی downloads کلیک کنید یا روی لینک های زیر کلیک کنید.
پیشنهاد من Ultra هستش چون FPS رو خیلی بهتر میکنه.
آخرین نسخه Ultra رو دانلود کنید سپس به Run رفته دستور %APPDATA% رو تایپ کنید.
به فولدر .minecraft رفته و فایل versions رو باز کنید.
یه فایلی به اسم 1.6.2 وجود داره یه کپی از اون بگیرید و اسمش رو به 1.6.2Optifine تغییر بدید یا همین رو تغییر بدید.
توی اون 2 فایل به نام های 1.6.2.jar و 1.6.2.json وجود داره .
اسم اون ها هم به 1.6.2Optifine تغییر بدید.
مثال : 1.6.2Optifine.jar و 1.6.2Optifine.json
بعد 1.6.2Optifine.jar رو با WinRAR یا 7zip باز کرده و فایل های .class که توی Optifine وجود داره رو توی اون بریزید.
نکته: فایل META-INF رو حتما پاک کنید.
از ماین کرافت با FPS بالا لذت ببرید
اینم یه Texturepack عالی که ماین کرافتتون رو زنده میکنه![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورژن 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورژن 128
یه خورده اطلاعات نمیدین بگین چجوریاست امکاناتش چیه ؟؟؟
شاید تا پس فردا زنده نموندم![]()
Last edited by Public Enemy; 06-08-2013 at 19:04.
یه سوال.....من الان مود لودر رو ریختم چجوری هم اینو داشته باشم هم اون؟؟؟؟؟؟؟
آقا یکی لینک دانلود رو به من پ.خ کنـه
تا الان 3ـه تا خسته گرفتم همه مشکل دار بوده ...
آموزش نصب OptiFine :
من همه ی اینکارا رو کردم ولی چون اسم فایل ها عوض شده خودش اوتوماتیک فایل 1.6.2.jar و 1.6.2.json رو دانلود میکنه دوباره چیکار کنم کمکککککککابتدا به سایت Optifine.net بریدروی downloads کلیک کنید یا روی لینک های زیر کلیک کنید.
OptiFine HD Standard
OptiFine 1.6.2 HD B4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 19.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD B3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 17.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD B2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD B1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13.07.2013
OptiFine HD Ultra
OptiFine 1.6.2 HD U B4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 19.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD U B3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 17.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD U B2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD U B1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD U A4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD U A3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD U A2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 08.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD U A1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 08.07.2013
یه فایلی به اسم 1.6.2 وجود داره یه کپی از اون بگیرید و اسمش رو به 1.6.2Optifine تغییر بدید یا همین رو تغییر بدید.
بعد 1.6.2Optifine.jar رو با WinRAR یا 7zip باز کرده و فایل های .class که توی Optifine وجود داره رو توی اون بریزید.
اینم یه Texturepack عالی که ماین کرافتتون رو زنده میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ورژن 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ورژن 128![]()
آموزش نصب OptiFine :
من همه ی اینکارا رو کردم ولی چون اسم فایل ها عوض شده خودش اوتوماتیک فایل 1.6.2.jar و 1.6.2.json رو دانلود میکنه دوباره چیکار کنم کمکککککککابتدا به سایت Optifine.net بریدروی downloads کلیک کنید یا روی لینک های زیر کلیک کنید.
OptiFine HD Standard
OptiFine 1.6.2 HD B4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 19.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD B3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 17.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD B2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD B1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13.07.2013
OptiFine HD Ultra
OptiFine 1.6.2 HD U B4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 19.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD U B3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 17.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD U B2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD U B1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD U A4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD U A3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD U A2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 08.07.2013 OptiFine 1.6.2 HD U A1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 08.07.2013
اینم یه Texturepack عالی که ماین کرافتتون رو زنده میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ورژن 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ورژن 128![]()
خیر
شرمنده هیچی نمیشه گفت سورپرایزه
Optfine با مود لودر و فورج مشکلی نداره فایل های دانلود شده رو از حالت فشرده خارج کنین . توی فایل جار مورد نظرتون کپی کنین . در آخر برید توی پوشه META-INF اون ۲ تا فایلی که با اسم Mojang شروع می شه ( در صورت وجود ) پاک کنین
اونجور که من فهمیدم دوستان اون قسمت قبل از ریختن فایل های جدید رو مشکل دارن سغی می کنم بهتر توضیح بدم ...
پوشه ۱.۶.۲ رو Duplicate کنین !یعنی کپی کنین پوشه رو و همون جا پیست بزنین ولی یا یه اسم جدید . یعنی شما باید توی پوشه ورژن ۲ تا ۱.۶.۲ داشته باشین . یکی که اصلیه نباید دست بزنین دومی هم کپی اولی با یه اسم دلخواه مثلا بذارین Modded
خوب حالا برین توی پوشه جدید و اسم ۲ تا فایل رو همون اسم پوشه بذارین مثلا اگه اسم پوشه رو گذاشتین Modded شما باید اون ۲ تا فایلتون به این صورت تغییر کنه Modded.jar , modded.json
خوب اگه درست انجام داده باشین الان شما باید توی پوشه Versions دو تا ۱.۶.۲ داشته باشین که یکیش که دست نخوردست دومی کپی اولی با یه اسم دلخواه حاوی ۲ تا فایل با همون نام
ــــــــــ
برید توی پوشه ای که تغییر نام دادین فایل json رو با notepad ویرایش کنین خط اول اونجا که توشته 1.6.2 رو به اسم دلخواهتون تغییر بدین فایل رو سیو کنین .
فایل Jar توی همون پوشه رو هم با Winrar باز کنین . یه پوشه هست به نام META-INF . اون پوشه رو کامل پاک کنین و یا برید توش ۲ تا فایل هست با Mojang شروع میشه . اون ۲ تارو پاک کنین
خوب تا اینجا ما یه کپی از پوشه ۱.۶.۲ ساختیم . اسمشو یه چیز دلخواه گذاشتیم و فایل های توش رو هم به همون نام تغییر دادیم و فایل json تو همون پوشه رو هم یه دستکاری کوچیک کردیم ...
۲ تا فایلی هم که توی فایل جار تو پوشه ی META-INF بود و اول اسمشون با Mojang شروع میشد رو پاک کردیم .
ــــــــــ
برای راحتی کار حالا برین توی لانچر بزنین New Profile یه اسم بدین . گزینه Use Version رو بذارین روی همون اسم انتخابیتون ( اگه درست انجام داده باشین تو لیست هست . ) سیو کنین حالا هر دفعه خواستین می تونین هم ماینکرافت دستکاری نشده
و هم ماینکرافت دستکاری شده رو دارین که تغییرات رو روی اون انجام میدیم مثلا مود لودر رو روی اون نصب می کنیم
خیلی راحت هم می تونین بین پروفایل ها سویچ کنین
ـــــــــــ
تمام تغییرات هم که مهران اشاره کرد روی فایل های جدید انجام بدین . البته دیگه لازم نیست دوباره پوشه جدید بسازین . فقط مود دانلود شده رو از حالت فشرده خارج و بریزین توی فایل جار دستکاری شده . ساختین هم مشکلی نیست فقط باید از چیزایی که گفتم پیروی کنه .
Last edited by Public Enemy; 06-08-2013 at 21:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)