سلام
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
مدل Z1000 سونی ایراد سورس پلیر رو نشون میده؟ اگه میده، ارزون ترین پلیری که باهاش درایو شه چیه؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
مدل Z1000 سونی ایراد سورس پلیر رو نشون میده؟ اگه میده، ارزون ترین پلیری که باهاش درایو شه چیه؟
تا 50 تومن یه هدفون میخاستم که خوب تو گوش قرار بگیره. در مورد صداش هم شفافیت و کیفیتش برام مهمه نه باسش. الان beats tour دارم که راضی نیستم ازش.
ممنونم
Last edited by pooyahacker; 17-07-2013 at 18:07.
سلام.
متاسفانه فروشگاه های چاره و دیجی کالا EP-630 موجود نداشتند و من متاسفانه فقط همین دو فروشگاه را می شناسم. این مدل را فقط با گارانتی شاب تهیه کنید.
در مورد سونی هم لینک زیر می تواند مفید باشد که در آن اشاره شده است که کیفیت این هدفون از هدفون های اپل بالاتر است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حال هدفون های همراه گوشی ها گاهی فقط برای پر کردن سبد محصولات به کار می روند که این مدل سونی هم از این قاعده مستثنی نیست و در بخشی از لینک بالا اشاره شده است:
به نظر من خرید EP-630 انتخاب بهتری است.MH750 is a side project of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with the goal of maintaining the same tuning, but with cheaper cost of manufacturing.
موفق باشید.
سلام.
سوالتان کمی نامفهوم است اما تا جایی که منوجه شدم به این مربوط می شود که آیا برای درایو z1000 به آمپ نیاز دارید یا خیر. شما با استفاده از iPod می توانید این هدفون را تقریبا" کامل درایو کنید اما برای اینکه بیس را تقویت کنید و به حداکثر توانایی هدفون دست پیدا کنید به آمپ نیاز خواهید داشت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخشی از لینک بالا:موفق باشید.The nice thing about having the Z1000 headphone is that it’s very easy to drive, even a tad easier than the Audio Technica M-50. Plug it in to an Ipod directly, or even better to a HM-602/601, and you’re good to go. With the Ipod, a good portable amp would help improve bass articulation slightly, but the Z1000 is very good sounding even driven direct.
سلام.
با کمی افزایش بودجه هدفون Creative EP-630 با گارانتی شاب قابل تهیه است. این مدل نسبت به قیمتش کیفیت قابل قبولی دارد و اتفاقا" بیس نسبتا" قوی هم دارد.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 17-07-2013 at 18:17.
سلام
این هدفون یه هدفون 500 دلاری هست
اگر توسط منبع ضعیفی درایو بشه جواب خوبی نخواهید گرفت.
به نظر یا ایپاد نانو نسل جدید
یا خود mp4 های سونی
موفق باشید.
اتفاقن بهتره که بیس قوی نداشته باشه. چون به کارم نمیاد و آهنگو خراب میکنه. در مورد شفافیت و تفکیک صدای این مدل هم چیزای خوبی نشنیدم.
در مورد قرار گیری هدفون تو گوش هم من جدیدن PHILIPS SHQ1000 رو تست کردم که خوب بود, یه چیزی تو این مایه ها باشه بهتره تا شبیه ep 630 یا همین beats tour.
به نظر من هم Creative بهتره اصلا هدفون تولید نکنه.
من هدفون اصلی Iriver خریدم 3 تا 20 تومن! صداش به مراتب از کریتیو بهتره. به نظر من شما اگه Klipsch S4 بتونی بگیری صدای خوبی بهت میده به نسبت بیتز که داری.
ولی فکر کنم Klipsch S4 قیمتش خیلی بیشتر از 50 تومنِ مد نظر منه.
پس با این حساب ، توی این رنج انتخاب ها روی
AKG
K 328
Q350
K340
Sennheiser
CX 300-II
PC 300 G4ME
CX 310
OMX 680i
MM 70i
محدود میشه به نوعی
پیشنهاد شما چیه ؟
Klipsch S4 که دیگه اصلا گیر نمیاد... اگرم گیر بیاد قیمتش بالای 300 تومنه ... حواستم باید باشه فیک بهت نندازن بتونی اصل گیر بیاری خوبه![]()
سلام
من تو رنج 100 تومن میخوام یه هدفون بگیرم لطفا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)