تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 602 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    ببخشید زیاد سوال پرسیدم
    مدل Z1000 سونی ایراد سورس پلیر رو نشون میده؟ اگه میده، ارزون ترین پلیری که باهاش درایو شه چیه؟
    پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سلام
    تا 50 تومن یه هدفون میخاستم که خوب تو گوش قرار بگیره. در مورد صداش هم شفافیت و کیفیتش برام مهمه نه باسش. الان beats tour دارم که راضی نیستم ازش.
    ممنونم
    Last edited by pooyahacker; 17-07-2013 at 18:07.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بسیار متشکر..
    فروشگاه اینترنتی میشناسید که 630 رو بفروشه؟

راستی درمورد سونی mh750 چیزی نشنیدی؟ اینم خیلی تعریف میکنن..
    سلام.
    متاسفانه فروشگاه های چاره و دیجی کالا EP-630 موجود نداشتند و من متاسفانه فقط همین دو فروشگاه را می شناسم. این مدل را فقط با گارانتی شاب تهیه کنید.
    در مورد سونی هم لینک زیر می تواند مفید باشد که در آن اشاره شده است که کیفیت این هدفون از هدفون های اپل بالاتر است:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با این حال هدفون های همراه گوشی ها گاهی فقط برای پر کردن سبد محصولات به کار می روند که این مدل سونی هم از این قاعده مستثنی نیست و در بخشی از لینک بالا اشاره شده است:
    MH750 is a side project of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with the goal of maintaining the same tuning, but with cheaper cost of manufacturing.
    به نظر من خرید EP-630 انتخاب بهتری است.
    موفق باشید.
    سلام
    ببخشید زیاد سوال پرسیدم
    مدل Z1000 سونی ایراد سورس پلیر رو نشون میده؟ اگه میده، ارزون ترین پلیری که باهاش درایو شه چیه؟
    سوالتان کمی نامفهوم است اما تا جایی که منوجه شدم به این مربوط می شود که آیا برای درایو z1000 به آمپ نیاز دارید یا خیر. شما با استفاده از iPod می توانید این هدفون را تقریبا" کامل درایو کنید اما برای اینکه بیس را تقویت کنید و به حداکثر توانایی هدفون دست پیدا کنید به آمپ نیاز خواهید داشت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بخشی از لینک بالا:
    The nice thing about having the Z1000 headphone is that it’s very easy to drive, even a tad easier than the Audio Technica M-50. Plug it in to an Ipod directly, or even better to a HM-602/601, and you’re good to go. With the Ipod, a good portable amp would help improve bass articulation slightly, but the Z1000 is very good sounding even driven direct.
    موفق باشید.
    سلام
    تا 50 تومن یه هدفون میخاستم که خوب تو گوش قرار بگیره. در مورد صداش هم شفافیت و کیفیتش برام مهمه نه باسش. الان beats tour دارم که راضی نیستم ازش.
    ممنونم
    سلام.
    با کمی افزایش بودجه هدفون Creative EP-630 با گارانتی شاب قابل تهیه است. این مدل نسبت به قیمتش کیفیت قابل قبولی دارد و اتفاقا" بیس نسبتا" قوی هم دارد.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 17-07-2013 at 18:17.

4. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    ببخشید زیاد سوال پرسیدم
    این هدفون یه هدفون 500 دلاری هست
    اگر توسط منبع ضعیفی درایو بشه جواب خوبی نخواهید گرفت.
    به نظر یا ایپاد نانو نسل جدید
    یا خود mp4 های سونی
    موفق باشید.

6. 4 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سلام.
    با کمی افزایش بودجه هدفون Creative EP-630 با گارانتی شاب قابل تهیه است. این مدل نسبت به قیمتش کیفیت قابل قبولی دارد و اتفاقا" بیس نسبتا" قوی هم دارد.
    موفق باشید.
    اتفاقن بهتره که بیس قوی نداشته باشه. چون به کارم نمیاد و آهنگو خراب میکنه. در مورد شفافیت و تفکیک صدای این مدل هم چیزای خوبی نشنیدم.
    در مورد قرار گیری هدفون تو گوش هم من جدیدن PHILIPS SHQ1000 رو تست کردم که خوب بود, یه چیزی تو این مایه ها باشه بهتره تا شبیه ep 630 یا همین beats tour.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اتفاقن بهتره که بیس قوی نداشته باشه. چون به کارم نمیاد و آهنگو خراب میکنه. در مورد شفافیت و تفکیک صدای این مدل هم چیزای خوبی نشنیدم.
    در مورد قرار گیری هدفون تو گوش هم من جدیدن PHILIPS SHQ1000 رو تست کردم که خوب بود, یه چیزی تو این مایه ها باشه بهتره تا شبیه ep 630 یا همین beats tour.
    به نظر من هم Creative بهتره اصلا هدفون تولید نکنه.
    من هدفون اصلی Iriver خریدم 3 تا 20 تومن! صداش به مراتب از کریتیو بهتره. به نظر من شما اگه Klipsch S4 بتونی بگیری صدای خوبی بهت میده به نسبت بیتز که داری.

9. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

به نظر من هم Creative بهتره اصلا هدفون تولید نکنه.
    من هدفون اصلی Iriver خریدم 3 تا 20 تومن! صداش به مراتب از کریتیو بهتره. به نظر من شما اگه Klipsch S4 بتونی بگیری صدای خوبی بهت میده به نسبت بیتز که داری.
    ولی فکر کنم Klipsch S4 قیمتش خیلی بیشتر از 50 تومنِ مد نظر منه.

11. 2 کاربر از pooyahacker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

دنبال خرج کردن نباش،شاید همینی که داری خوب باشه یا یه هدفون ارزون قیمت کافی باشه.
    وسیله در خدمت نیازه به خودی خود خرید کردن جنس گرون قیمت بی دلیله

من خودم چند تا هدفون دارم همش با تعمیر سوکت و اتصال سر هدفون و ... چندین سال نگه داشتم اولین هدفون با کیفیتم یه سونی بود از سال 1993 داشتم تا سال 2006 که کلی کاست پلیر وسی دی پلیر ونهایتا یه پلیر کوچک کیرتیو این هدفون رو استفاده کرده بودم

مهم گوش دادن به مسیقی هست خیلی به نظر من دور خودتون رو شلوغ نکنید.

این برند ، برند لوکس اپلیکیشن و لوازم کامپیوتر هست مثلا بهترین موس دنیا به نظر من سالیان سال MX لاجیتک هست ولی این برند موس هایی داره به مراتب ساده تر وخیلی گرون تر
    اسم برجسته و قیمت گذاری فوقالعاده بالا و تخصصش هم این نیست من باشم سری گیم AKG یا sennheiser میخرم.
    پس با این حساب ، توی این رنج انتخاب ها روی

AKG
    K 328
    Q350
    K340

Sennheiser
    CX 300-II
    PC 300 G4ME
    CX 310
    OMX 680i
    MM 70i

محدود میشه به نوعی

پیشنهاد شما چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

ولی فکر کنم Klipsch S4 قیمتش خیلی بیشتر از 50 تومنِ مد نظر منه.
    Klipsch S4 که دیگه اصلا گیر نمیاد... اگرم گیر بیاد قیمتش بالای 300 تومنه ... حواستم باید باشه فیک بهت نندازن بتونی اصل گیر بیاری خوبه

14. این کاربر از The Rock 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت m.phonix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من تو رنج 100 تومن میخوام یه هدفون بگیرم لطفا کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •