تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 405 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام،

سوال اینه که چرا هنوز تمایل به استفاده از بخاری و آبگرمکن دارید؟
    اونچه مسلمه از آبگرمکن نمیشه انتظاری غیر از گرم کردن آب مصرفی رو داشت.

در صورت استفاده از پکیج بو با توجه به متراژتون یا باید دریچه تامین هوای تازه ایجاد کنید یا از دودکش دوجداره بهره ببرید که این هم مستلزم ایجاد سوراخ برای خروجی دودکش خواهد بود.

با سلام
    از اساتید راهنمایی میخواستم
    آپارتمان ما از سیستم شوفاژ مشترک استفاده میکنه که بدلیل پرداخت نکردن قبوض گاز توسط همسایه ها مجبور به تفکیک کنتور گاز آپارتمان هستیم و مابقی واحدها هنوز تصمیم به استفاده از شوفاژخانه دارند
    میخواستم بدونم آیا میشه با آبگرمکن دیواری شوفاژهای خانه 60 متری رو گرم کرد و البته همزمان بخاری هم روشن باشه و البته در نظر بگیرید برای خانواده کم جمعیتی که آبگرم هم زیاد استفاده نمیشه
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

با تشکر از پاسخ شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    والا این رو بگم که مستاجر هستیم و صاحبخانه در صورتی موافق تفکیک گاز هست که کل هزینه رو ما یکجا پرداخت کنیم و بعدا از اجاره کم بشه
    و در حال حاضر هرچه هزینه کمتر بشه برای ما بهتره و صاحبخانه هم نظری راجع به پکیج یا آبگرمکن نداره
    و اگر آبگرمکن 3تا شوفاژ رو بتونه یکم گرم کنه برای ما کافیه چون علاوه بر هزینه کنتور و آبگرمکن باید هزینه تعویض کل لوله کشی جدید رو هم پرداخت کنیم
    و ممنون میشم بفرمایید آبگرمکن توان گرم کردن 3تا شوفاژ رو داره ؟ ، با توجه به اینکه در اون زمان آبگرم هم مصرف نشه
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

با تشکر از پاسخ شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

والا این رو بگم که مستاجر هستیم و صاحبخانه در صورتی موافق تفکیک گاز هست که کل هزینه رو ما یکجا پرداخت کنیم و بعدا از اجاره کم بشه
    و در حال حاضر هرچه هزینه کمتر بشه برای ما بهتره و صاحبخانه هم نظری راجع به پکیج یا آبگرمکن نداره
    و اگر آبگرمکن 3تا شوفاژ رو بتونه یکم گرم کنه برای ما کافیه چون علاوه بر هزینه کنتور و آبگرمکن باید هزینه تعویض کل لوله کشی جدید رو هم پرداخت کنیم
    البته الان با شوفازخانه ، ما مجبور به استفاده از بخاری هستیم و برای بخاری دوباره هزینه نمیکنیم

و ممنون میشم بفرمایید آبگرمکن توان گرم کردن 3تا شوفاژ رو داره ؟ ، با توجه به اینکه در اون زمان آبگرم هم مصرف نشه
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام،

از آبگرمکن نمی تونید برای گرم کردن رادیاتور استفاده کنید. ضمن اینکه با توضیحاتی که دادید بخاری به تنهایی برای گرم کردن خونتون کافی نخواهد بود.

چاره کار ادامه سیستم فعلی یا استفاده از پکیجه.

البته الان با شوفازخانه ، ما مجبور به استفاده از بخاری هستیم و برای بخاری دوباره هزینه نمیکنیم

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام - پکیچ بین دو برند فرولی 32000 و باکسی 28000 ماندم . لطفا راهنمایی کنید کدام بهتر است.

و بین رادیاتور پانلی کرمی بگیرم یا فلوری؟
    Last edited by ghiasi; 05-07-2015 at 12:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

پکیج فرولی + رادیاتور کرمی

سلام - پکیچ بین دو برند فرولی 32000 و باکسی 28000 ماندم . لطفا راهنمایی کنید کدام بهتر است.

و بین رادیاتور پانلی کرمی بگیرم یا فلوری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام ممنون از پاسختون.
    Last edited by ghiasi; 07-07-2015 at 07:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام ممنون از پاسختون.
    با توجه به انتخاب پکیج فلوری 37000 و رادیاتور کرمی و اینکه ابعاد رادیاتورهای من از 1.2 تا 2 متر میباشد و دورترین مسیر من حدود 18 متر یعنی رفت و برگشت 36 متر میباشد . نصاب به من پیشنهاد کرده از لوله 16 برای رادیاتورها استفاده کنم. گفت اگر از 20 استفاده کنی برای تبدیلات به مشکل برمیخوری.
    ضمنا برای نصب رادیاتور کرمی نصاب میگه هر دو اتصال ورودی را به یک طرف رادیاتور متصل نکن و اگر لوله ورودی را به سمت چپ رادیات وصل میکنی خروجی را به سمت راست رادیات وصل کن خصوصا برای رادیاتورهای 2 متری .

سوال من اینست که آیا لوله 16 کفایت میکند.
    جمعا 6 رادیاتور دارم . سه تا 2 متر و 160 و 140 و 120 هر کدام یکی. متراژ آپاتمان نهایتا 150 متر

لطفا در اسرع وقت متخصصین محترم جواب فرمایند. متشکرم.
    Last edited by ghiasi; 07-07-2015 at 08:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

نظر نصاب در مورد اتصال رادیاتورها کاملاً صحیحه. اگه خونه تهرانه ادیاتورهاتونم درست انتخاب شده .

لوله 3/4 یا همون 16 برای سیستم شما انتخاب درستیه.

سلام ممنون از پاسختون.
    با توجه به انتخاب پکیج فلوری 37000 و رادیاتور کرمی و اینکه ابعاد رادیاتورهای من از 1.2 تا 2 متر میباشد و دورترین مسیر من حدود 18 متر یعنی رفت و برگشت 36 متر میباشد . نصاب به من پیشنهاد کرده از لوله 16 برای رادیاتورها استفاده کنم. گفت اگر از 20 استفاده کنی برای تبدیلات به مشکل برمیخوری.
    ضمنا برای نصب رادیاتور کرمی نصاب میگه هر دو اتصال ورودی را به یک طرف رادیاتور متصل نکن و اگر لوله ورودی را به سمت چپ رادیات وصل میکنی خروجی را به سمت راست رادیات وصل کن خصوصا برای رادیاتورهای 2 متری .

سوال من اینست که آیا لوله 16 کفایت میکند.
    جمعا 6 رادیاتور دارم . سه تا 2 متر و 160 و 140 و 120 هر کدام یکی. متراژ آپاتمان نهایتا 150 متر

لطفا در اسرع وقت متخصصین محترم جواب فرمایند. متشکرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •