بچه ها حال پدرم دوباره خراب شده بازم باید ببرمش آلمانمعافیت خدمتم رو هم که گرفتم اگه بازم وقت نشد برای کنکور دیگه اصلا ایران برنمیگردم میرم مالزی یا هند درس بخونم
![]()
بچه ها حال پدرم دوباره خراب شده بازم باید ببرمش آلمانمعافیت خدمتم رو هم که گرفتم اگه بازم وقت نشد برای کنکور دیگه اصلا ایران برنمیگردم میرم مالزی یا هند درس بخونم
![]()
دوستان معماری تبریز قبول شدنش سخته؟
رتبه بالایی میخواد؟
ببخشید اینجا پرسیدم دیدم زود جواب میدید بازم معذرت
من ادبيات و بينش ام نسبتا" خوب هستعربيم هم معمولی رو به بالا
اما اين زبان...
اقا اين صحافي كتاباي خيلي سبز واس شمام انقدر اشغاله ؟
من سومين باره كه دارم فيزيك 3 احمد مصلايي رو روزنامه وار ورق ميزنم...ولي الان 8 تا از ورقه هاش در اومده ...
خدا كنه بقيه كتابام مث اين نشه ...تا كنكور چيزي از كتابا نميمونهشايد منگنشون كردم
![]()
سلام
بده بیرون سیم کنن
هیچیشون نمی شه اون وقت!
۱۲۰۰ تومن من دادم واسه کتابایی مثله شیمی ۳ خیلی سبز.
اصلا خراب نمی شن
کلا کتابهای پر حجم همین جوری هستند....
منگنه هم نمیخورن اغلب .....
اتفاقا به نظر من جرخوردن يك كتاب لذت بخشه، به آدم اعتماد به نفس ميده! مثلا من وقتى حسابان گاجم رو ميبينم كه تمام جلد و برگه هاش پاره پوره شدن كلى اعتماد به نفسم بالا ميره :دى
یه نصیحت دارم برا بچه هایی که تو درسای عمومی مشکل دارن ، من خودم سال 88 تا بعد از عید فقط معارف دوم رو اونم دست و پا شکسته خونده بودم اما از 14ام تا اوایل خرداد با روزی یک ساعت خوندن و نیم ساعت تست زدن تو کنکور 86 درصد زدم پس مطمئن باشید اگر تو درسای عمومی هنوز لنگ میزنید به راحتی میتونید به نقطه قوت تبدیلش کنید و وقت هم زیاده تا کنکور البته اگه روزی حدود 10 ساعت درس بخونید و امتحانای پیش2 رو هم اگه پیش هستید جدی بگیرید چون میتونید در عرض دو هفته پیش2 رو کلا برای کنکور جمع کنید
پس میخواستی کجا بپرسی؟
کاش میگفتی منطقه چندی
دانشگاه تبريز منطقه 1: 3600 منطقه 2: 3400 رتبه كشوري 7700
دانشگاه هنر تبريز-نيمسال دوم منطقه 1: 6900 منطقه 2: 4500 منطقه 3: 2200 رتبه كشوري 14000
برو از سایت کانون یادگار ماندگار قلمچی رو دانلود کن همه ی رشته ها و شهرهارو نوشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)