تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 332 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

گفتم بحث خاتمه پیدا کنه پست هایی که در این رابطه باشه پاک میشه... کسی ادامه بده درخواست اخطار براش داده میشه لطفا ترول گونه رفتار نکنید تا بهتون احترام گذاشته بشه...
    آقای 3 تا ایکس هم جوابتون کلا غیر منطقی بود معلوم بود که توی حالت خلصه خوندید پست من رو برای اینکه تسلی پیدا کنید پست قبلیم رو بخونید تا متوجه بشید که وقتی می گم جزو اشخاصی هستم که به سلیقه شخصی احترام می ذارم حرفام رو با دلایل ذکر می کنم قضیه فورتزا و tdu2 رو برای همین نوشتم...
    (حتی توی پست قبلیم هم اشاره کردم که به هیچ کس خورده نمی گرم بابت pes بازی کردنشون نمی دونم چرا فرافکنی می کنی) اگه حوصله نداشتید کامل بخونید پستم رو در نقل قول اصلا کار خوبی نکردید... زمانی که می خواهید یه پست رو نقل کنید اول کامل بخونید بعد بازخورد بدید به اون پست...
    بحث رو تموم کنید چون بحث زمانی می تونه نتیجه داشته باشه که شرکت کننده هاش دنبال فرافکنی و حاشیه افکنی نباشن...

در ضمن من پست شما رو پاک نکردم پستی که پاک کرده بودم مال یکی دیگه بود که ایشون هم جزو همون اشخاص حاشیه ساز و از آب گل آلود ماهی بگیر بودن... عاشقان سینه چاک ترولینک در محیط مجازی فروم...

باز هم تاکید می کنم پست ها لطفا در مورد بازی نه در مورد بحث حال حاضر...

2. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pooryak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام موقع نصب این پیام برام میاد چیکارکنم this patch package could not be opened........

داره خودمونی میشه sepehr 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    RACON CITY

12

داداش من شما اگه با کیبورد بازی میکنی اینکار خیلی سخته ولی اگه با دسته بازی میکنی میشه
    این دکمه ها : L1+L2+R3+L3
    اگه با کیبورد بازی میکنی میتونی بری توی قسمت Link feints و از اونجا گزینه Dive را انتخاب کنی
    سلام.
    آرش میتونی عکسشو بزاری تا دقیق تر بفهمم؟

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

از دوستان عزيزم sajjad1973 و nafare_avalكه در ترجمه بخش هايي از متن كمك كردن بسيار ممنونم.

5 دليل برتري PES 2012 بر FIFA 2012:

در طول هفته گذشته من هم FIFA 12 و هم PES 2012 رو بازی کردم . سا لهاست که من فرصت بازی با کنسولهای بازی قدرتمند رو دارم . در چند سال گذشته FIFA on the Nintendo بازی کردم که سرگرم کننده بود ولی یه تجربه تمام عیار از یک بازی خوب نبود. حالا که یه Xbox360 دارم میتونم خودم رو غرق بازی کنم و بدون طرفداری یا وفاداری به یه بازی، بازی های مختلفی بکنم.

اجازه بدید بگم که من از بازی باFIFA 12و PES 2012 لذت بردم اما حالا که من این شانس رو داشتم که هردو بازی رو امتحان کنم باید بگم که نتیجه ای که بش رسیدم اینه که PES 2012 بمراتب بازی بهتری هست. نه اینکه FIFA 12 بد باشه اما فقط اینو بگم که pes 2012 بهتره - پنج دلیل من برای بهتر بودن اون به شرح زیر هست:

1-
    pes 2012
    گرافیک بمراتب بالاتری داره درحالی که گرافیک بازی FIFA 12 مثل یه بازی کامپیوتری میمونه pes 2012 درست مثل این میمونه که داری یه بازی فوتبال رو ازتلوزیون میبینی. یه مثال خیلی خوب برای این حرفم همسرم هست که وقتی تو نشیمن راه میرفت متوجه نشد که من کنسول بازی دستمه و دارم بازی میکنم- اون به تلوزیون نگاه کرد و فکر کرد من دارم یه مسابقه فوتبال واقعی رو که از تلوزیون پخش میشه میبینم. درحالی که من داشتم pes 2012 بازی میکردم.

2-
    گیم پلی pes 2012 قشنگتر و بازی کردنش حس بهتری به ادم میده...رد و بدل کردن پاس و جا گذاشتن مدافعان راحت تر انجام میگیره...در نتیجه اگر بخوایم با فیفا 2012 مقایش کنیم,pes 2012 بازی خوشایند تری هست...

3-
    جزئیاتی که شرکت konami در pes بوجود اورده فوق العادست...چهره بازیکنان واقعا شبیه بازیکنان واقعیه...عملکرد و حرکات بازکنان در زمین خیلی نزدیک به بازیکنان حقیقیست...در فیفا بازیکنان در حالت کلی عملکردی
    در حد ستاره ها دارند اما جزئیات انقدر به چشم نمی ایند.... از رابی کین بازیکن گلکسی میتونیم بعنوان یک مثال کامل نام برد ...در تیمش خوش اندام,درخشانو دارای عملکرد سریع هست و همچینین به اسانی خوش میدرخشه(شک دارم ترجمه این قسمتو)در صورتی که اگر اخیرا به نقشش در بازی های گلکسی توجه کرده باشید تفاوت را حس خواهید کرد

4-
    من عاشق
    PES 2012 و بازی در ارتباط هستم. ممکنه یکی از ویژگی های کوچک و ناچیز به نظر برسه، اما من دوست دارم كه در بازي شما می توانید پیام را با حریف خود را پس از لحظات کلیدی در بازی های از جمله صرفه جویی و یا اهداف بزرگ تجارترد و بدل كنيد. با فشار دادن چند دکمه بر روی کنترل شما، شما می توانید حریف خود را در یک shot خوب قرار دهيد - که بر روی صفحه نمایش- را برای هر دو شما را به دیدن نمایش داده شده است. این به ویژه زمانی که شما بازی آنلاین با کسی مي كنيد. این به شما کمک می کند تا اتصال را به حریف خود، که آیا آنها يار خودي یا حريف هستند.

5-
    FIFA 12 بیش از حد اعتیاد به مواد مخدره و بازاریابی است. FIFA 12 توسط ورزش به نظر می رسد مانند تاریخ گرم است. مانند یک شب که در بيرون زیبا می پوشد، همه از لباس مناسب و نگاه دانستن است که او را. PES 2012 که شریک که زیبا است در درون ، و آن کسی که شما می توانید یک رابطه طولانی مدت با توسعه ايجاد كيد. در مقایسه در کنار هم، من واقعا بر این باورم که PES 2012 سالي بهتر از FIFA 12 رو دارد.

PES 2012
    از همه لحاظ کامل است. بزرگترین شکایت موافقت نامه صدور مجوز است، اما تکه های در دسترس است که می تواند به سرعت حل و فصل این مسئله وجود دارد. بزرگترین 2 گله، کیفیت commentating. مارتین تایلر و آلن اسمیت به طور قابل توجهی بهتر از جان قهرمان و جیم Beglin. Beglin شرکت مفسر مشکل است را بشنوید و درک در زمان. به نظر می رسد که صداهاش او mumbling.

اما این مسائل به کنار، PES 2012 رو به شدت توصیه می كنم و در اخر اینکه بازی pes 2012 بازی لذت بخش تری هست...

ببخشيد كه بعضي جاها رو كه خودم ترجمه كردم غلط داره و درست وحسابي در نيومده اما معني كلي رو به نظرم ميرسونه،
    لينك منبع:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشيد.

6. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی گزارشگر فارسی pes2012 عادل فردوسی پور را داره؟؟؟
    اگه آپ کنین ممنون میشم!

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    آرش میتونی عکسشو بزاری تا دقیق تر بفهمم؟
    داداش الان با لپ تاپ هستم نمیتونم عکس بزارم ..... توضیحش اینه که وقتی دسته بازی را دستت میگیری دکمه های جلوی دسته که میشه دست چپ خودت میشه L1 و L2 و 2تا شوک وسط میشه L3 و R3 که اگه این 4تا دکمه را با هم فشار بدی دایو میکنه
    اصلا اگه میخوای راحت تر باشی برو از Link feint گزینه Dive را روی یکی از جهات 4گانه بزار ......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام...دوستان فايلي هست كه بشه باهاش اسامي بازيكنان تيمهاي كلاسيك رو تصحيح كرد؟ با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کسی جواب منو نمیده؟
    گزارشگر فارسی، عادل فردوسی پور را واسه pes12 میخوام!

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان گل
    من چند وقتی بود بازی رو نصب کرده بودم اما به دلیل مشغله بازی نکرده بودم . الان که خواستم بازی کنم فهمیدم صدای گزارشگر نمیاد !! چرا ؟!

راستی چرا ما هر وقت اینجا اومدیم دعوا بود سر فیفا یا پی ای اس ؟! خوب هرکی هرچی دوست داره بازی کنه ، دعوا نداره که !

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام به دوستان گل
    من چند وقتی بود بازی رو نصب کرده بودم اما به دلیل مشغله بازی نکرده بودم . الان که خواستم بازی کنم فهمیدم صدای گزارشگر نمیاد !! چرا ؟!

راستی چرا ما هر وقت اینجا اومدیم دعوا بود سر فیفا یا پی ای اس ؟! خوب هرکی هرچی دوست داره بازی کنه ، دعوا نداره که !

سلام به شما

داداش بايد بري دان كني صدا گزارشگرش رو چون نسخه فاينال نيس احتمالا ايني كه شما گرفتي منم همين نسخه رو گرفتم ولي رفتم دان كردم صدا گزارشگر رو البته گزارشگر انگليسي رو ولي گزارشگر فرانسوي و فك كنم الماني روش هست كافيه بري انتخاب كني تو تنظيماتش فرانسوي رو اون وقت ديگه گزارشگر فرانسوي برات گزارش ميكنه اگه انگليسي رو بخاي همونطور كه گفتم بايد دان كني

13. 2 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •