گفتم بحث خاتمه پیدا کنه پست هایی که در این رابطه باشه پاک میشه... کسی ادامه بده درخواست اخطار براش داده میشه لطفا ترول گونه رفتار نکنید تا بهتون احترام گذاشته بشه...
آقای 3 تا ایکس هم جوابتون کلا غیر منطقی بود معلوم بود که توی حالت خلصه خوندید پست من رو برای اینکه تسلی پیدا کنید پست قبلیم رو بخونید تا متوجه بشید که وقتی می گم جزو اشخاصی هستم که به سلیقه شخصی احترام می ذارم حرفام رو با دلایل ذکر می کنم قضیه فورتزا و tdu2 رو برای همین نوشتم...
(حتی توی پست قبلیم هم اشاره کردم که به هیچ کس خورده نمی گرم بابت pes بازی کردنشون نمی دونم چرا فرافکنی می کنی) اگه حوصله نداشتید کامل بخونید پستم رو در نقل قول اصلا کار خوبی نکردید... زمانی که می خواهید یه پست رو نقل کنید اول کامل بخونید بعد بازخورد بدید به اون پست...
بحث رو تموم کنید چون بحث زمانی می تونه نتیجه داشته باشه که شرکت کننده هاش دنبال فرافکنی و حاشیه افکنی نباشن...
در ضمن من پست شما رو پاک نکردم پستی که پاک کرده بودم مال یکی دیگه بود که ایشون هم جزو همون اشخاص حاشیه ساز و از آب گل آلود ماهی بگیر بودن... عاشقان سینه چاک ترولینک در محیط مجازی فروم...
باز هم تاکید می کنم پست ها لطفا در مورد بازی نه در مورد بحث حال حاضر...