مگه تو شبانه رایگان همه سرعتا یکی نیست؟ اگه نه سرعت شبانه رایگان کدوم طرح بیشتره؟
مگه تو شبانه رایگان همه سرعتا یکی نیست؟ اگه نه سرعت شبانه رایگان کدوم طرح بیشتره؟
پینگت چه قدره؟
اطلاعات مودم رو بزار ببینیم وضعیت چه جوریه
تایم اوت که نداری؟
بستگی به خط تلفن داره من با یکی از خط هام 300 دانلود میشه ولی با خط دیگه که همون یوزر وپس رو بهش میدم 120 دانلود می کنه![]()
اره یکیش آشنای خانواد از این 25 تومانی های یک ساله که دانلود رایگان شبانه داره
یکیش هم طلایی 6 ماهه
البته باید لینکش واقعا مستفیم باشه تا 300 تا بگیره مثل آپارات یا سافت گذر
خوب منم الان تا ده دقیقه پیش مثل دیروز بودم زنگ زدم 2828 گفت شما که وصلی وقتی بهش گفتم چراغ اینترنت مود ام قرمزاست بهم پس جدید داد اوکی شد
اما الانم چراغ اینترنت مودم قرمز است ولی با کانکشنی که درست کردم و با پس جدید کانکت شد
باید دوباره مودم را ریست وکانفینگ کنم تا اتو کانکت بشم الان حس اش نیست
اونا سروراش تو ایرانه واسه همینم اون جوریه! مخصوصا که سافت گزر که اصلا تو سایبتش نوشته
- سرعت دانلود فایلها افزایش پیدا کرده و دانلود از طریق شبکه اینترانت ملی فعال شده است.
با فرانکفورت گرفتم 188بود (سایت اسپید تست)237 هم از (سایت پینگ تست) قبلا هم همین حدود بود ولی میتونستم ps3 انلاین بازی کنم ولی الان نه . مشکلم اینه که به سرور mw3 وصل میشه ایدیم رو هم نشون میده ولی بعد از 5 دقیقه انتظار بیخود ارور میده در حال سرچ کردن میپره بیرون
تایم اوت برای شبکه psn چرا خیلی سخت وصل میشه 5 بار میزنم تا وصل میشه بعد از ظهر تا صبح فرداش هم که اصلا وصل نمیشه . برای دانلود هم هست ولی خیلی کمه
Update Counter : 4003
Lan Tx : 124563
Lan Rx : 52111
ADSL Tx : 39925
ADSL Rx : 88393
CRC Down : 0
CRC Up : 0
FEC Down : 2
FEC Up : 0
HEC Down : 0
HEC Up : 0
Line State : 3
Modulation : 4
SNR Up : 22.5
SNR Down : 33.1
Line Attenuation Up : 13.8
Line Attenuation Down : 24.9
Data Rate Up : 767
Data Rate Down : 3069
الان پینگم که تست کردم شده 345شبها افتضاح میشه سرعت دانلود هم میرسه به 20 کیلوبایت
Last edited by f_22; 13-06-2013 at 22:04.
دوستان ساعت شبانه بعثت مگه از 12 نبود؟
الان رفتم تو سایت دیدم 1 کیلوبایت هم رایگان نگرفتم و از حجم کم شده!!!
خط مشکل خاصی نداره
نباید مشکل ساز باشه
پیش میاد! زنگ بزن پشتیبانی پیگیری کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)