سعی کنید نسخه جدیدی روی دستگاه نصب کنید ( ویندوز )
سعی کنید نسخه جدیدی روی دستگاه نصب کنید ( ویندوز )
ممنونم از راهنمایی وکمک شما . واسه خاطر اینکه بیشتر نرم افزارها 32 بیتی هستند مجبورا نسخه ویندوز 32 بیتی نصب کردم . اگه ممکنه لطفا میشه بفرمایید چه دلایلی می تونه داشته باشه تا چک کنم .
با سپاس فراوان
موفق باشید
ببینید ممکنه ایراد از فایل های سیستمی باشه ، ممکنه از خود ویندوز و نسخه ویندوزی که نصب کردید باشه
ممکنه از عدم هماهنگی درایورها با سخت افزار باشه ، ممکنه از نسخه BIOS باشه که با XP سازگار نباشه
پیشنهاد میکنم یکبار دیگه XP Pro 64bit نصب کنید با درایورهای دقیقا مدل خودتون مخصوصا چیپست
اگر فقط نیاز به XP دارید که باید با همین روش ایراد رو پیدا کنید و رفع کنید در غیر اینصورت نصب Windows 7 شدیدا توصیه میشه
سلام ویندوز نت بوک من vista basic بود اما پاک شده میشه دوباره ویندوز اصلی رو بریزم که معتبر باشه؟
اساتید گفتن این سوال رو باید اینجا مطرح کنم
دو تا سوال فنی!
-به شارژ زدن لپ تاپ داخل قطار مشکلی به وجو میاره؟(آخه یکی می گفت برقی که داخل قطار تولید میشه نوسانات زیادی داره که طبیعتا باعث آسیب رسوندن به دستگاه میشه)
- آیا شارژر(آداپتور) خود لپ تاپ میتونه جلوی نوسانات رو بگیره؟ یا که باید از محافظ استفاده کرد؟
سلام ویندوز نت بوک من vista basic بود اما پاک شده میشه دوباره ویندوز اصلی رو بریزم که معتبر باشه؟
به گمانم باید از ریکاوری استفاده کنی تا اورجینال باشه
Last edited by masoud8; 03-12-2009 at 12:38.
سلام دوستان
یه لپ تاپ Lenovo V500 دارم
و روش ویندوز 7 رو نصب کردم
میخواستم ببینم آیا برای این لپ تاپ برنامه ای برای وبکمش هست ؟
یعنی بتونم از وبکم به عنوان دوربین در ویندوز استفاده کنم ؟
البته این قابلیت رو ویدوز XP داشت ولی تو ویندوز 7 گویا ندارد یا اگه داره نمیدونم کجاست و چطور فعال میشه
ممنون میشم کمک کنید
دوست خوبم ممنونم از راهنمایی و کمک شما . درایورها رو از خود ایران رهجو گرفتم یعنی ممکنه با سخت افزارها سازگاری نداشته باشه ؟ امروز هم متوجه شدم دکمه ( fn+f5,f6) که نور مانیتور رو کم و زیاد میکنه کار نمیکنه . ممنون میشم راه حلی بفرمایید
با سپاس فراوان
پیروز و سربلند باشید.
سلام دوستان
من یه سوال پیش اومده واسم
لپ تاپ هایی که مودم ندارند چطور به اینترنت وصل میشن؟
عذر میخوام اگر سوالم خیلی غیر حرفه ایه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)