تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 555 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

داره خودمونی میشه mohammadsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

از نظر سیست عامل و برنامه کدوم بهتره ؟
    من کسایی رو که ایفون دارند دیدم که توی گوشیشون برای هر چیزی یه برنامه دارن
    اما نمی دونم مشابه اون برای اندروید پیدا میشه یعنی برنامه های کدوم بیشتر و بهتره ؟
    برنامه هاي يفون واقعا زياده ولي آندرويد هم خيلي عقب نيست و هر روز داره پيشرفت ميكنه و خيلي نرم افزار هاي جالبي براش هست مثلا فهميدن ارتفاع يك جسم با دوربين گوشي فهميدن سرعت يك جسم در حال حركت بازم با دوربين و ...و هر برنامه و بازي خوبي كه براي آيفون مياد مطمعن باشيد كه بعدش صد در صد براي آندرويد هم مياد
    Last edited by mohammadsm; 18-08-2011 at 11:42.

2. این کاربر از mohammadsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

100% نیست و هنوز هم اندو عقب تر از آیفونه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دکتر جون یکبار گفتی دیگه اینجا کسی ایفون نداره...همه عشق کهکشونن.
    در مورد ایفون از نظر گیم اندروید از مک عقب تره...انشالله درست میشه.
    ولی ایفون 4 به غیر از سیستم عاملش در مقابل gs2 هیچی نداره...حداقل وایسا برای ایفون5 .
    دوستدار شما یاشار

5. 3 کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

دوستان پیشنهاد میکنم گوشیهاشونو فعلا ارتقا ندهند
    منتظر نسل بعد باشید

شایعه هست که ویندوز 8 مشترک برای pc ها و اسمارت فونها عرضه میشه
    و شما میتونید برنامه ها رو هر دو پلتفرم اجرا کنید
    من که فعلا بی خیال ارتقا شدم تا ببینیم چی میشه

داره خودمونی میشه qazplm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

منم يك گلگسي ٢ دارم با 3 تا ایفون 4 عوض نمیکنم

8. این کاربر از qazplm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    تعداد نرم افزارهای آیفون خیلی بیشتر از آندروید هست و به نظر من لذتی که آیفون داره و سیستم عاملش آندروید نداره

به طور مثال دوتا بازی مثل هم که با سنسور عمل کنه رو روی هر دو سیستم نصب کنید . واقعاً حساسیت و دقت و سبک عملکرد سنسور متفاوت هست در آیفون .

درضمن طبق آمار دیدم جایی نوشته که آندروید هم پای ios شده ولی زیرش نوشته بود آندروید تیم شناسایی نرم افزارهای تکراری نداره و این اعداد واقعی نیست در صورتی که اپل این تیم رو داره و نرم افزارهای مشابه حذف می شوند

10. این کاربر از farzad_sh_2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان پیشنهاد میکنم گوشیهاشونو فعلا ارتقا ندهند
    منتظر نسل بعد باشید

شایعه هست که ویندوز 8 مشترک برای pc ها و اسمارت فونها عرضه میشه
    و شما میتونید برنامه ها رو هر دو پلتفرم اجرا کنید
    من که فعلا بی خیال ارتقا شدم تا ببینیم چی میشه
    تا جایی که ما شنیدیم ویندوز 8 واسه ی تبلت ها مستقیمه... واس موبایل ویندوز فون 8 میاد که چیزیست در حد ویندوز فون 7 به نظرم : دی

سلام
    تعداد نرم افزارهای آیفون خیلی بیشتر از آندروید هست و به نظر من لذتی که آیفون داره و سیستم عاملش آندروید نداره

به طور مثال دوتا بازی مثل هم که با سنسور عمل کنه رو روی هر دو سیستم نصب کنید . واقعاً حساسیت و دقت و سبک عملکرد سنسور متفاوت هست در آیفون .

درضمن طبق آمار دیدم جایی نوشته که آندروید هم پای ios شده ولی زیرش نوشته بود آندروید تیم شناسایی نرم افزارهای تکراری نداره و این اعداد واقعی نیست در صورتی که اپل این تیم رو داره و نرم افزارهای مشابه حذف می شوند
    تایید می شود : دی
    این نکته رو در نظر بگیرین که همه جا نشون میده که اندو فروشش رو دست آیفون بوده ، اما این نکته رو در نظر بگیرین که آیفون فقط 4 تا سری بوده ، اما گوشیای مبتنی بر اندو چند تا هستن؟؟؟ منطقیه که 4 تا رو با بیش از 200-300 تا مقایسه کنین؟؟؟

12. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

صبر كردنا كه من اصلا پيشنهاد نمي كنم چون بعد دو هسته اي سوني اريكسون بعد دو هسته اي 1.5 htc و همينجوري هي مياد

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

خداحافظی سامسونگ، HTC و سونی اریکسون با سیستم عامل اندروید!

26/05/1390
    گروه خبری GSM: کارشناسان معتقدند گوگل با خرید واحد موبایل شرکت موتورولا عملاً شانس حضور در گوشی‌های ساخت شرکت‌های سامسونگ و اچ تی سی را از دست داده است.

به گزارش فارس، گوگل روز گذشته از برنامه خود برای خرید این واحد بزرگ تجاری با پرداخت ۱۲.۵ میلیارد دلار خبر داد. ناظران بازار می‌گویند این اقدام گوگل به مایکروسافت فرصت می‌دهد تا سامسونگ و اچ تی سی را برای استفاده از سیستم عامل ویندوز فون تحت فشار بگذارد.

این شرکت‌ها که پیش از این هم نگران انحصارطلبی تجاری گوگل بوده‌اند ممکن است با این اقدام گوگل وحشت زده شده و استفاده از سیستم عامل آندروید را در تولیداتشان کاهش دهند.

فرانسیسکو جرونیمو تحلیل گر موسسه آی دی سی معتقد است که اگر چه این قرارداد از نظر مالی به نفع موتورولا بوده اما ممکن است در درازمدت به ضرر گوگل تمام شود که رقبا را به شدت ترسانده است.

گوگل با عقد این قرارداد وارد رقابت مستقیم با شرکت‌های بزرگ سازنده گوشی مانند اچ تی سی، سامسونگ و سونی اریکسون شده و به همین علت این شرکت‌ها را به سمت استفاده از تولیدات مایکروسافت سوق می‌دهد که تنها سیستم عامل تولید می‌کند و بازگیر مهمی در حوزه سخت افزارهای همراه نیست.
    عمرا
    گوگل هم اعلام کرده که روابطشو با تمام تولید کننده ها حفظ میکنه و آندورید همچنان یک سیستم باز خواهد بود
    و موتورولا هم مستقل به کارش ادامه میده

14. 2 کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

How To Install MIUI ROM Android 2.3.4 On Samsung Galaxy S II [Tutorial]d

:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما گلکسی بازا از اونجایی که آیفون کشین ، نریزین اینو... گوشیتونو خورد میکنین گرونه : دی اینترفیسش خیلی شبیه آیفونه... مث آیفون فقط یه صفحه داره که اینور اون ور میره...
    کلا این همه رام هست ، شما که گوشیتون غوله نمیخواین بنچمارک گنده بزنین باهاش ، با رام های دیگه سر کنین : دی مای یو آی واس ایکس 10 بازاس که میخوان همه چی رو فدای بنچمارک و سرعت کنن : دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •