داداش تامین کنندشه نه تولید کنندش.اونا قضیه شون کلا جداست.
داداش تامین کنندشه نه تولید کنندش.اونا قضیه شون کلا جداست.
جای تمامی دوستان خالی امروز رفتم کوچه مروی عطر گردی مغازه گل سنگ هم رفتم تمامی عطرهاش لیبل داشت چند نمونه عطر داشت
که به نظر من تقلبی نبود چون هم کیفیت بسته بندی وشیشه و هم بوی عطر هاش با نمونه های اصلی تقاوتی نداشت دوباره یه آرمانی کد 50 میل هم به قیمت 67 تومن گرفتم که نسبت به مغازه های دیگه که 75 میگفتن خوبه در هر صورت مروی رو به قائم به ترجیح میدم همون نسبت که تو قائم دزد هست توی مروی هم هست من توی قائم نمونه 212 تقلبی دیدم که طرف پورو پورو میگفت اصله
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
فکر کنم منظورت چاره هست
احتمالا اسم فروشگاهی یا شرکتی باید باشه چون بعضی عطرها رو تامین کننده رو چیزه دیگه زده
Last edited by pour-homme; 25-12-2011 at 00:42.
دیشب توی محل یه عطرایی دیدم 22 میلی لیتری به اسم jacsof ساخت کیش یا kfz .
والا قرمزشو خریدم بوی شکلاتی پیچیده ای کپی udv v.i.p داشت .بوشم انصافا 2 ساعتی حداقل دوام داشت رو پوستم.قیمتم که یارو باهام 5000 تومن حساب کرد.
مدلای اسپرت شبیه الوره هوم اسپورت که بوی لیموی تلخ وتند داشت و نمیدونم magic , black,یه مدل طلایی رنگم داشت. به نظرم صرف با خرید ایناس تابیک 2500 تومنی و فقط هم برای دم دستی و سر کار و استفاده روزمره.
داداش اونارو که خریدی 5 تومن اینجا 3.5 قیمت دارم.چند وقته پیش هم دوستان در موردش صحبت کردن.اونم
خوبه ولی کیفیت نداره.برایه تنوع خوبه.ولی نظرم اینه که فقط الکله.اقلا 100 میلش رو بگیر که 15 تومنه.
Last edited by cyber861; 24-12-2011 at 22:21.
موندگاری زیادی نداشتم برای من قیمتش من یدونه خریدم 3700
من امروز رفتم چند تا عطر بیک رو بو کردم شماره 2 و 5 واقعیت زیاد خوشم نیومد بوی عطر های زنونه رو میدادن !
من خودم دنبال شماره 13 بودم که نداشتکسی اینجا 13 رو تست کرده ؟ یادمه قدیمی یکی برادرم داشت خیلی بوی باحالی داشت
امروز یه سر طرفایه ناصر خسرو و کوچه مروی رفتم .
اینقدر ادکنایه جور واجور تست کردن برام که گیج شدمهر تکونی که میخورم یه بویی بهم میخوره
نظرم در مورده تام فورد بلک ارکید عوض شد.این دفعه خیلی خوشم اومد.
این آنجل هم تست کردم.قیمتش 35 تومن بود.خیلی خوشم اومد
دوباره وینتیج بلک کنت کول هم تست کردم.خوشم نیامد.نمیدونم تقلبی بود یا کلا من حسم عوض شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرش هم یه لاگرفیلد لایت رفت تو پاچمون![]()
میخواستم بپرسم میتونی اطلاعاتی راجع به remy یا شایدم ramy باشه و همچنین spoil به ما بدی ؟
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
به نظرم 1و 9 اش را هم تست کن چون مثل 13 کاملا مردونه اند واز خیر مدلای اسپرتش مثل 2 بگذر.
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
دور از جونت چرا تو پاچه ؟ مگه با میل خودت نخریدی؟ حالا چقدر پول دادی؟
1 رو قدیما خودم داشتم بد نبود - ولی هیچی 13 نمیشه !!! شما تستش نکردی ؟به نظرم 1و 9 اش را هم تست کن چون مثل 13 کاملا مردونه اند واز خیر مدلای اسپرتش مثل 2 بگذر.
بالاخره لالیک آنکق نواق خریدم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)