آره اکثرا معاف میشن
مدرکت چی هست؟
آره اکثرا معاف میشن
مدرکت چی هست؟
سلام
داشتم خاطرت دوستان رو میخوندم یه نکته ذهنم رو مشغول کرد.
چرا بجای اینکه سختی های دوره آموزشی رو به مدت 2 ماه تحمل کنید ، تو دوره های 45 روزه بسیج ثبتنام نکردید که هم از آموزشی سربازی دوماهه معاف بشید و هم تو سپاه مشغول به کار ؟
هر چیزی ارزش انجام دادن نداره که ! من حاضرم 1 سال آموزشی برای ارتش خدمت کنم این کارو نکنمچرا بجای اینکه سختی های دوره آموزشی رو به مدت 2 ماه تحمل کنید ، تو دوره های 45 روزه بسیج ثبتنام نکردید که هم از آموزشی سربازی دوماهه معاف بشید و هم تو سپاه مشغول به کار ؟
وا مصیبتا !!
سلام دوستان ، آيا كسي ميدونه راهي واسه تمديد 2 ماهه زمان اعزام وجود داره؟ ( البته غير از اون شرايط خاص مثل تاهل يا فوت يكي از اعضاي خانواده يا ....)
بنا به تجربه ی شخصی :دوستان کسی میدونه داشتن دیسک کمر = معافیت پزشکی هست یا نه ؟
مشکلات دیسک کمر ( شامل پارگی و ... ) معافیت در پی نداره و شاید نهایتا معاف از رزم داشته باشه ، اما جراحی اون ( هرچند سبک) منجر به معافی میشه طبق اون بندی که میگه : "هرگونه عمل جراحی ستون فقرات معافیت دائم"
والا این همه بهشون میگیم هر روز یه چیز چدیدی میخوان با خودشون ببرن!!! از ما ریش سفیدها که عبرت نمیگیرن!!بلاخره هرچی باشه ماها 4تا غلط و بدو بایست (
) بیشتر از این دوستانمون رفتیم...
حالا فردا یکی هوس میکنه لپ تاپ با خودش ببره اون یکی PS2 و...![]()
اگه برگه سفیداومده باشه و پادگانت مشخص شده باشه راهی نیست؛ من رفتم نظام وظیفه پرسیدم گفتن هیچ راهی نداره و اگه نری 3 ماه اضافه میخوری
البته شاید با بند پ بشه! اونو دیگه حقیقتا نمیدونم![]()
قطعا با بند پ هم نمیشه...مگه اینکه پ اون خیلی بزرگ و کله گنده باشه...اونم شاید!!![]()
دوستان من تصمیم گرفتم دیگه از امشب نیام نت برای این چند روز باقی مونده تا کم کم عادی بشه برام بی اینترنتی
همین طور یکه الان 5 روزه تمرین رو شروع کردم و دهن مهن نمونده
خواستم اخرین نکته هایی که باید بدونیم برا اموزشی رو اگه مونده بگید و یک جمع بندی نهایی از تجربیات
مثل موردی که شک دارم روش و یک سری میگن همش سوده و خوردن و خوابیدن یک سری هم میگن درد سر خالص هست
اونم ارشد شدن هست تو اونجا
مرسی
با سلام
من تهران..... لیسانس..... اعزام 1 تیر.... و مازاد هستم
یه اشنایی داریم که میتونه برای صنایع دفاع برام پارتی بازی کنه
من کی باید برای پارتی بازی اقدام کنم با توجه به اینکه 1 تیر اعزام هستم
ایا وزارت دفاع لیسانس هم قبول میکنه؟؟؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)