تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 416 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

بازیکن 10 قرار است برسد به...100

دیگر پیشخوانها:

ژاوی به باشگاه صد تایی های می آید و در کنار ایکر ، رائول و زوبی قرار می گیرد

در یک بازی بسیار سخت و تعیین کننده

ممکن است به خاطر هزینه پارخو رئال به دنبال بورخا والرو برود

مورینیو میخواهد هیگواین را در بازی با اسپورتیگ به بازی بفرستد

ممکن است گرت بیل بازی با رئال مادرید را از دست بدهد

جمهوری چک - اسپانیا ساعت 22:00

ترکیب اسپانیا:

کاسیاس

کاپدِویلا......راموس......پیکه.. ....آربلوا

بوسکتس

ژاوی...............ژاوی آلونسو

ویا............................................ ....اینیستا
    تورس

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

ژاوی 100

دیگر پیشخوانها:

"این برای شما"

"من اینجا هستم برای ماندن"

تاکتیک تیم از تیکی تاکا به بازی سرعتی تغییر کرد

راموس و پیکه زوج خط دفاع

جمهوری چک - اسپانیا ساعت 22:00

//با تشکر از کیارش عزیز بابت ترجمه

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برونتزتی: لیونل مسی در سال 2004 پیشنهاد اینتر را رد کرده بود

به گفته برونتزتی دستمزد پیشنهادی اینتر بالا بود.

سایت گل – تصمیم لیونل مسی برای عقد قرارداد حرفه‌ای با بارسلونا 1 میلیون یورو برایش سود کمتر به همراه داشت، چرا که اینتر قرارداد بهتری به او پیشنهاد داده بود.

اینتری‌ها تنها یک تماس تلفنی با خرید این ستاره آرژانتینی در سال 2004 فاصله داشتند، اما مسی پس از مذاکره با ماسیمو موراتی، رییس باشگاه اینتر ترجیح داد در نوکمپ بماند و اولین قرارداد حرفه‌ای‌اش را با باشگاهی امضا کند که دوران نوجوانی را در آن گذرانده بود.

برونتزتی گفت: «لیونل مسی چیزی نمانده بود به اینتر برود.

سال‌ها پیش، موراتی شیفته مسی شده بود. من در خانه پدر لیونل مسی بودم؛ لیو در آن هنگام تنها 17 سال داشت. مشکلی در قرارداد او وجود داشت: او باید قرارداد با تیم جوانان را به قرارداد حرفه‌ای با تیم بزرگسالان تبدیل می‌کرد، اما پیش از آن برای تیم اصلی بازی کرده بود.

موراتی به من گفت بروم و او را بیاورم. لیونل و پدرش آن روز بعد از ظهر قراری با بارسلونا داشتند تا پیشنهاد آنها را بشنوند. تضمین می‌کنم که موراتی با مسی و پدرش، تلفنی صحبت کرد. اینتر 1 میلیون یورو بیشتر از بارسا پیشنهاد می‌داد، اما او با اسپانیایی‌ها قرارداد امضا کرد چون احساس می‌کرد بسیار به این باشگاه وامدار است.»

لیونل مسی حالا پردرآمدترین بازیکن دنیاست و درآمد او در سال 2010 حدود 31 میلیون یورو بوده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/3/25

بویان کرکیچ: در بهترین باشگاه دنیا بازی می‌کنم

او گفته می‌خواهد در بارسلونا بماند.

سایت گل – بویان کرکیچ، مهاجم بارسلونا گفته قصد ندارد «بهترین باشگاه دنیا» را ترک کند.

پپ گواردیولا چندان به او فرصت بازی نداده و می‌گویند بویان را تیم‌های بسیاری می‌خواهند، از جمله ناپولی و میلان.

اما این بازیکن 20 ساله مطمئن است فرصت بازی را پیدا خواهد کرد: «هدف من این است که تا حد نهایت روی این فصل تمرکز کنم و بعد ببینم چه می‌شود.

اما می‌خواهم برای جایگاهم در تیم بجنگم و این‌جا بمانم. هنگامی که باشگاه‌های بزرگ شما را می‌خواهند همیشه خوب است چرا که آنها به شما به عنوان بازیکن ارزش قائل می‌شوند، اما من برای بهترین باشگاه دنیا بازی می‌کنم.

پپ همیشه کاری می‌کند که حس خوبی داشته باشم و احساس کنم به من ارج می‌نهند. او می‌داند که سخت تلاش می‌کنم و برای تیم می‌جنگم.»

کد:
    2011/3/25

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ژاوی واقعا معرکه بازی میکنه!!!!یکی از بهترین ها هست و تو این هیچ شکی نیست!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

یک بازی به یاد ماندنی در مقدماتی یورو

دیگر پیشخوانها:

جمهوری چک 1 - 2 اسپانیا

ویا 46 گله شد و از رکورد رائول پیشی گرفت

مارسلو: "این واقعا دردناک است که من را میمون خطاب می کنند"

شعار های نژاد پرستانه در اروپا

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

ویا آقای گلِ تیم ملی

دیگر پیشخوانها:

او با دو گلی که زد از 46 گله شد و رائول را پشت سر گذاشت

"45 گلم را به تمام هم تیمی هایم تقدیم می کنم ، اما آن یکی را از قبل قول داده بودم که به په په رینا تقدیم کنم"

مورینیو: "ما می توانیم تمامی عناوین را ببریم."

مربی پرتغالی امروز 300ــمین روز حضورش در رئال مادرید را سپری می کند

ژاوی صدتایی: "من بسیار خوشحالم ، اما من هنوزم هم باید بازی های بسیاری انجام دهم."

// با تشکر از کیارش عزیز

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممکن است دنده مارسلو شکسته باشد

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

مارسلو در تمرینات تیم ملی برزیل از ناحیه قفسه سینه دچار مصدومیت شد

مارسلو مدافع رئال مادرید در تمرینات روز جمعه تیم ملی برزیل دچار مصدومیت شد. اگرچه ابتدا به نظر نمی رسید مصدومیتش خیلی جدی باشد ، اما درد های او ادامه داشت و ممکن است دنده اش دچاره شکستگی شده باشد.

مارسلو در برخورد با هموطنش رناتو آگوستو ، بازیکن تیم بایرن لورکوزن مصدوم شد. مسئولان باشگاه رئال مادرید امروز از او تست پزشکی خواهند گرفت تا میزان مصدومیتش مشخص شود.

مصدومیت او تایید شده و او قطعا بازی فردا شب تیم ملی برزیل مقابل اسکاتلند را از دست خواهد داد.

کد:
    مورینیو:"رئال مادرید یک باشگاه و یک چالش بزرگ است"

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

سرمربی پرتغالی رئال مادرید پس از دریافت آخرین جایزه اش در لندن با Talk Sport در مورد شرایط فعلی باشگاه به مصاحبه پرداخت.

زندگی در مادرید چگونه است؟
    "دائما فکر میکنم که خیلی خیلی جوان هستیم.فکر میکنم فصل دوم برای رئال مادرید فصلی عالی ای خواهد شد اما ما در ماه آوریل هستیم و راه پیش رویمان باز است.ما میتوانیم هر سه جام را از آن خود کنیم و نمیتوانیم تلاش و مبارزه برای کسب آنها را متوقف کنیم.به نظر میرسد که ما در فینال جام حذفی تیم قوی تری باشیم."

از این مسئله چه برداشتی دارید؟
    "مادرید باشگاه شگفت انگیزی است چرا که برای بزرگترین باشگاه جهان ابعاد دیگری از جمله ابعاد سیاسی و اجتماعی نیز معنا دارد.آنها تاریخِ فوتبال هستند؛9 عنوان قهرمانی در اروپا کسب کرده اند اما باشگاه نتوانست بهترین مسیرش را ادامه دهد و ما دوباره به دنبال راه موفقیت تیم هستیم.کار سختی است اما از آن لذت میبرم."

آیا از تعداد بازیهای زیادِ پیش رو مقابل بارسلونا لذت میبرید؟
    "این اتفاق نه برای اسپانیا بلکه برای کل جهان شگفت انگیز است زیرا تمام نگاهها به این دو تیم معطوف است.همه میدانند که این دو تیم در بهترین دوران خود به سر میبرند."

ترجیح میدادید به تاتنهام نخورید؟
    "نه.چلسی و اینتر را نمیخواستم.فصل گذشته بازی کردن مقابل چلسی برایم بسیار مشکل بود.بازی کردن مقابل دوستانم را دوست ندارم.اما هر رقیبی برای ما دشوار است و همه آنها انگیزه های زیادی مقابل ما دارند.تاتنهام در مرحله گروهی اینتر را شکست داده.آنها تیم فرصت طلبی هستند.ممکن است احساس کنید آنها تیم شادی هستند ولی تیمهای شاد همیشه خطرناک هستند."

شما عاشق فوتبال انگلستان هستید.آیا این کشور میتواند مقصد بعدی شما باشد؟
    "میتواند مقصد بعدیم باشد.تنها کار دیگری که میخواهم انجام دهم سرمربیگری تیم ملی پرتغال است.اما این کار( سرمربیگری تیم ملی پرتغال) آخرین کار دوران ورزشیم خواهد بود بنابراین باید 20 سال یا بیشتر صبر کنید.مقصد بعدیم پس از رئال مادرید فوتبال انگلیس است که در حال حاضر باشگاههایی وجود دارند که من را میخواهند.اما در حال حاضر رئال مادرید بزرگترین باشگاه جهان است."

برنامه ای برای بازگشت به فوتبال انگلیس در فصل آتی دارید؟
    "نه.فصل بعدی بسیار دشوار خواهد بود.چند ماه پیش هم همین را گفته بودم و باید باز هم این را بگویم.در پایان باید دید که آیا سرمربی و بازیکنان و مدیران راضی هستند یا خیر.اگر راضی باشند دلیلی برای تغییر باشگاه وجود ندارد.بنابراین در پایان فصل مردم مینشینند و اوضاع رئال مادرید را بررسی میکنند.سه سال از قراردادم باقی مانده و من در مادرید خواهم بود."

به کدام تیم لیگ جزیره میروید؟
    "تنها ایده ام این است که میخواهم خوشحال و راضی باشم و انگلستان کشوری است که در آنجا خوشحالترین و راضیترین سرمربی بودم.بنابراین میخواهم به آنجا برگردم.پس بعد از رئال مادرید اگر اوضاع رو به راه باشد برمیگردم.اما باید بگویم که من در رئال مادرید هستم؛بزرگترین باشگاه جهان و یک چالش باورنکردنی.همچنین سختترین باشگاه در جهان."

چرا؟
    "توضیح دادنش چند ساعت زمان میبرد.اما مطمئنا سختترین باشگاه در جهان است و من از آن لذت میبرم."

چگونه میتوانید کارتان در رئال مادرید را با زندگی شخصیتان هماهنگ سازید؟
    "من و همسرم میخواهیم زندگی عادی ای داشته باشیم و فرزندانمان در جامعه ای استاندارد رشد کنند.سعی میکنم با خودم روزنامه و ویدئو به خانه نبرم."

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    26.03.2011

VILLAGOAL

Overcome with record

Spain 2 – 1 Czech Republic

He has scored 46 goals. He scored two goals yesterday, becoming the Spanish national team player who has scored more goals.

Puyol will not be able to play against Villarreal.

کد:
    March 26, 2011

ویا رائول را پشت سر گذاشت/ مهاجم بارسا، بهترین گلزن تاریخ تیم ملی اسپانیا

ویا اولین گلش برای اسپانیا را در سال 2005 در پیروزی 5-0 اسپانیا مقابل سن مارینو در مقدماتی جام جهانی 2006 به ثمر رسانده بود

سایت گل- داوید ویا با دو گلی که در دیدار مقابل جمهوری چک در مرحله انتخابی رقابت های یورو 2012 به ثمر رساند، آمار گل هایش با پیراهن تیم ملی اسپانیا را به 46 رساند و با پشت سر گذاشتن رائول، عنوان بهترین گلزن تاریخ اسپانیا را از آن خود کرد.

او در دیدار مقابل چک ابتدا در دقیقه 69 با پشت سر گذاشتن دو مدافع حریف، با یک ضربه مهار نشدنی پای چپ دروازه پتر چک را گشود و سپس سه دقیقه بعد، از روی ضربه پنالتی ای که آندرس اینیستا به دست آورد، گل دوم خود و تیمش را به ثمر رساند.

ویا اولین گلش برای اسپانیا را در سال 2005 در پیروزی 5-0 اسپانیا مقابل سن مارینو در مقدماتی جام جهانی 2006 به ثمر رسانده بود.

ویا اولین بار در جام جهانی 2006 آلمان بود که جای رائول در ترکیب اصلی اسپانیا را گرفت و مدتی بعد پیراهن شماره 7 لافوریا روخا را که مدت ها در اختیار کاپیتان سابق رئال بود، به دست آورد.

ویا سپس در یورو 2008 با چهار گل زده کفش طلا را از آن خود کرد و در جام جهانی 2010 نیز با 5 گل یکی از آقای گل های رقابت ها بود.

بهترین گلزنان تاریخ اسپانیا

1- داوید ویا 46 گل در 71 بازی
    2- رائول 44 گل در 102 بازی
    3- فرناندو ایرو 29 گل در 89 بازی
    4- فرناندو مورینتس 27 گل در 47 بازی
    5- امیلیانو بوتراگنو 26 گل در 69 بازی
    6- فرناندو تورس 26 گل در 81 بازی
    7- آلفردو دی استفانو 23 گل در 31 بازی
    8- خوان سالیناس 23 گل در 56 بازی
    9- میشل 21 گل در 66 بازی
    10- تلمو ساررا 20 گل در 20 بازی

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/3/26

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

روسل: بارسلونا 50 میلیون یورو برای خرید فابرگاس ندارد

او گفته آنها قصد ندارند به هر قیمتی که شده فابرگاس را بخرند.

سایت گل – ساندرو روسل، رییس باشگاه بارسلونا گفته این باشگاه نمی‌تواند 50 میلیون یورو برای خرید سسک فابرگاس بپردازد.

آنها تابستان گذشته تلاش کردند این ملی‌پوش 23 ساله را بخرند اما آرسن ونگر حاضر نشد او را بفروشد.

بارسلونا به تلاش برای برگرداندن او به نوکمپ ادامه داده و بسیاری او را جانشین چابی در این تیم می‌دانند. سایت گل هم گزارش داده بود که توپچی‌ها تنها پیشنهادهای بیشتر از 51.5 میلیون یورو را می‌پذیرند.

در هر حال، رییس باشگاه بارسا گفته آنها هر قیمتی را برای فابرگاس نمی‌دهند: «بارسا آماده پرداختن 50 میلیون یورو برای خرید سسک فابرگاس در تابستان آینده نیست. ما تصمیم خود را گرفته‌ایم و هرچند گواردیولا گفته این بازیکن را می‌خواهد، اما ما این قیمت را نمی‌پردازیم.

دلیلش هم ساده است. در فوتبال، قیمت‌ها هر سال کاهش می‌یابند و اگر تابستان گذشته 40 میلیون یورو برای سسک پیشنهاد دادیم، حالا 50 میلیون یورو غیرممکن است. اگر مربی ما به خرید او اصرار داشته باشد می‌توانیم با توپچی‌ها مذاکره کنیم، اما با شرایط خاص خود و بدون دیوانگی، و اگر انتقال ممکن نبود، منتظر فرصت‌های دیگر می‌مانیم.»

آرسنال اخیرا جان میکل تورال هارپر 16 ساله را از بارسلونا به همان روشی خریده که سسک فابرگاس را در سال 2003 خرید. روسل می‌گوید: «روش آرسنال چندان مطابق اصول اخلاقی نیست. رابطه ما با آرسنال خوب نیست. ماجرای تورال ما را خوشحال نکرد.

آینده سسک در دست خودش است و ما تنها می‌توانیم با آرسنال مذاکره کنیم.»

فابرگاس دوست دارد به باشگاه کودکی‌اش برگردد اما هنوز قراردادی چهارساله با آرسنال دارد که طبق آن هفته‌ای 110 هزار پوند دستمزد می‌گیرد.

کد:
    2011/3/27

سیدو کیتا: می توانیم این فصل هم به سه گانه برسیم

آبی و اناری ها در اولین فصل حضور گواردیولا در این تیم قهرمان لالیگا، کوپا دل ری و چمپیونزلیگ شدند و به اولین تیم اسپانیایی تبدیل شدند که توانستند به چنین افتخاری دست پیدا کنند

سایت گل- سیدو کیتا، هافبک بارسلونا، امیدوار است تیمش بتواند با کسب سه گانه در رقابت های این فصل، افتخار فصل 09-2008 را تکرار کند.

آبی و اناری ها در اولین فصل حضور گواردیولا در این تیم قهرمان لالیگا، کوپا دل ری و چمپیونزلیگ شدند و به اولین تیم اسپانیایی تبدیل شدند که توانستند به چنین افتخاری دست پیدا کنند.

کیتا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما فوتبالیست هستیم و هدف ما قهرمانی در همه رقابت هاست اما گفتن این حرف از رسیدن به آن آسان تر است. البته ما این کار را دو فصل قبل انجام دادیم.

ما می خواهیم آن کار را بار دیگر تکرار کنیم اما هنوز بازی های زیادی باقی مانده است.

دیدارهای لیگ طولانی است و همیشه بهترین تیم ها به قهرمانی می رسند اما در رقابت های جام حذفی و چمپیونز لیگ عوامل زیادی تعیین کننده است. اما ما سخت تلاش می کنیم و با کمی شانس می توانیم در این رقابت ها نیز به قهرمانی برسیم."

این ستاره اهل مالی همچنین در مورد شرایطش در بارسا گفت:" من به اندازه دیگر بازیکنان تیم جاه طلب هستم و می خواهم تا جایی که می توانم بازی کنم اما می دانم که برای بهترین تیم دنیا بازی می کنم."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/3/27

گوتی: الان دیگر همه بچه ها می خواهند به بارسلونا بروند

ستاره سابق باشگاه رئال مادرید، به بررسی اوضاع لالیگا و ستاره های این لیگ پرداخته

سایت گل- گوتی، ستاره سابق باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که همچنان از خداحافظی سردی که با رئال مادرید و باشگاه برنابئو داشت، دل شکسته است.گوتی در گفت و گو با شبکه تلویزیونی کواترو، گفت:« تصمیم به ترک رئال گرفتم، چون رابطه بین باشگاه و ما بازیکنانی که سالها بود در تیم بودیم، اصلا خوب نبودو همچنین به این دلیل که مدتی طولانی بود که در دستیابی به جام قهرمانی ناکام بودیم.»

گوتی ادامه داد:« در آینده امیدوارم که زمانی که من و رائول از دنیای فوتبال خداحافظی می کنیم، شرایط تغییر کرده باشد و بتوانیم روز ویژه ای را در برنابئو رقم بزنیم. خداحافظی من از باشگاه در شرایط سردی انجام شد. امیدوارم که روزی بتوانم در برنابئو کار کنم و به کودکان فوتبال بیاموزم و به آنها بگویم که پوشیدن این پیراهن چه ارزشی دارد. ولی مشکل اینجاست که الان دیگر همه بچه ها می خواهند به بارسلونا بروند.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/3/26

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پیکه: ترانه مورد علاقه ام؟واکا واکا؛ خواننده موردعلاقه ام؟شکیرا

سایت گل- جرارد پیکه، مدافع جوان باشگاه بارسلونا در گفت و گو با سارا کاربونرو، نامزد ایکر کاسیاس و خبرنگار شبکه تلویزیونی کواتروی اسپانیا، به این نکته اشاره کرد که ترانه مورد علاقه اش «واکا واکا» و خواننده مورد علاقه اش ، «شکیرا»است.

در برنامه مورد نظر، میهمان باید با پاسخ های کوتاه، جوابگوی خبرنگار باشد و مدافع جوان بارسلونا و تیم ملی اسپانیا،بدون هیچ شک و شبهه ای از علایقش صحبت کرد.

او اعلام کرد که الخاندرو سانز و خوان مانوئل سررات هم دیگر خواننده های مورد علاقه او هستند. غذای مورد علاقه پیکه، برنج کوبایی است و کتاب مجبوبت، کتاب «سایه باد» نوشته کارلوس روئیس سافون است.

طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت، پیکه توئیتر و فیس بوک را شبکه های اجتماعی خوبی برای ارتباط برقرار کردن با دوستانش می داند.

کد:
    آنتونیو آدان: مورینیو از همه ما بازیکنان بهتری ساخت

سایت گل – آنتونیو آدان، دروازه‌بان رئال مادرید از ژوزه مورینیو تشکر کرده که به او باور داشته است.

آدان در این فصل اولین دیدارهای خود در لیگ قهرمانان، جام حذفی و لالیگا با پیراهن رئال مادرید را انجام داد و نشان داد ذخیره خوبی برای ایکر کاسیاس است.

این دروازه‌بان 23 ساله خوشحال است که به تیم اصلی رسیده.

او می‌گوید: «سال‌هاست در این باشگاه حضور دارم و تجربه فراوانی کسب کرده‌ام.

پس از آن همه تلاش سخت و فداکاری به تیم اصلی رسیدم و می‌خواهم از این که بازیکن رئال مادرید هستم لذت ببرم.»

او از ژوزه مورینیو ستایش کرده: «او به همه ما کمک کرد به عنوان بازیکنان حرفه‌ای رشد کنیم و ما بسیار به او احترام می‌گذاریم. او سخت تلاش می‌کند و در هر جا که بوده همه چیز را فتح کرده. روشن است که باید به او احترام گذاشت.

او به همه ما باور داشته و به ما کمک کرده به عنوان بازیکن پیشرفت کنیـم. او به ما احساس این را می‌دهد که مهم هستیم و این برای بازیکنان باشگاهی مانند رئال مادرید حیاتی است.»

آدان درباره دیدار فینال جام حذفی در آوریل با بارسلونا می‌گوید: «بازی بزرگی است. در ابتدای فصل همه ما می‌خواستیم به فینال برسیم و با سخت‌کوشی رسدیم. به تدریج رئال مادرید را به بالا برگرداندیم، به جایی که باید باشد. ما در فینال جام حذفی هستیم و در لالیگا و لیگ قهرمانان هم جایگاه خوبی داریـم.

جام حذفی برای مورینیو و ما مهم است. در ابتدای فصل از سه رقابت حرف زدیم و به همه آنها اهمیت دادیم. جام حذفی ارزشی احساسی برای باشگاه و هواداران دارد و به همین دلیل به اندازه لالیگا و لیگ قهرمانان مهم است.»

کد:

first :علی انصاریان و بازیگر مورد علاقش
    Last edited by Ezel; 27-03-2011 at 18:40.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

1- داوید ویا 46 گل در 71 بازی
    ركورد ويا در تيم ملي فوق العاده اس
    اميدوارم در بارسا هم اينجوري باشه

پیکه: ترانه مورد علاقه ام؟واکا واکا؛ خواننده موردعلاقه ام؟شکیرا
    سروش جان من كه ميدونم اين خبر رو بدون هيچ منظوري گذاشتي
    كاملا واضحه

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این شکیرا من یادمه اون موقع که بکام و رونالدو تو رئال بودن می گفت عاشق رئاله و کلی اومد با بازیکنها عکس گرفت و براش پیراهن رئال امضا کردن و این برنامه ها....مشکل ایجاد نکنه یه وقت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •