راستی تو اجرای ویدیو های HD1080 یکمی لگ داره! و فیلمبرداریش هم 480 هست
سوالی بود من در خدمتم
راستی تو اجرای ویدیو های HD1080 یکمی لگ داره! و فیلمبرداریش هم 480 هست
سوالی بود من در خدمتم
همه این چیز هایی که گفتید رو هم درسته هم میدونم ولی کاریش نمی تونم بکنم البته اینم بگم خود طرف هم گوشی باز نیست خیلی استفاده های معمولی داره ییشتر دوربین ال سی دی براش مهمه و نمی خوام هنگ کنه
گوشی LG Optimus L5 E610 چه طوره؟هنگ زیاده میکنه؟ من از ال سی دی دوربین و باطریش خوشم اومد با این چیپ هم یکی دوبار کار کردم ولی همشون فرکانس 1GHz بوده این 800مگاهرتز هست
Y300 رو نمیدونم چه طوره؟ تو طولانی مدت چه طوره باشه
اخه یه مشکلات خیلی ساده و پیشه پا افتاده ای ازش شنیدم ممیترسم البته مربوط به Y300 نبود مربوط به G510 و گوشی های 2012 بود
Last edited by vahidsport; 07-09-2013 at 13:33.
دوست عزیز من خودم u دارم ، نمی دونم و نمیفهمم منظورتون از فاجعه چیه؟
نمیخوام از گوشیم طرفداری کنم ولی وقتی شما 180 گیگ حافظه نیاز داری ، دلیل نمیشه که بقیه هم همین قدر فضا بخوان
در کل توی این قیمت بهترین گوشی همین u هست.
برای کارت حافظه هم درسته نمیخوره ولی اگه روش کاستوم بزنی میتونی یه هارد 500 بهش وصل کنی
فاجعه بدلیل حافظه کمش!! من کی گفتم 180 گیگ حافظه می خوام؟
خب عزیز من شما میگی حافظه کمش ، یعنی اینکه برای شما کمه
ممکنه برای طرف مقابل کافی باشه
البته نباید از ضعفهاش چشم پوشی کرد ولی نه در حدی که بشه گفت فاجعه ، چون حافظه چیز دل بخواه هست ممکنه طرف استفاده ایی نداشته باشه
حافظه کم میتونه تو سرعت هم تاثیر بزاره علاوه بر این فایل های سیستمی هم خودشون حجم میگیرن تازه خود برنامه ها هم به جز حجم خودشون مثلاً اگه 30 مگ باشه وقتی نصب بشه میشه 60-70 مگ تازه جا واسه save بازی ها و برنامه ها هم نیاز دارن بعلاوه 4 گیگ که 4000مگ نیست میشه حدود 3.4 گیگ
قبلاً حتی گوشی های جاوا هم 8 گیگ حافظه داشت
الان دیگه باید 8 گیگ یا 16 باشه
خب اون جز موارد خاصه که طرف 4 گیگ براش مناسبه. ولی در کل 4 گیگ خیلی کمه.
Last edited by Iloveu-ALL; 07-09-2013 at 22:16.
تایید میشه
صد در صد 4گیگ فاجعه است...
کسی که میخواد اسمارت فون بگیره حتما میخواد توش آهنگ و موزیک ویدیو و یا بازی و... بریزه دیگه وگر نه چه دردیه که بخواد بره کتلت بخره! با نوکیا1100 هم میتونه ز بزنه و اس بده![]()
نه...علاقه ای به خرید سامسونگ یا حتی سونی ندارم؛
فقط یه گوشی درست درمون با ابعاد 4.5-5 اینچ از ال جی میخوام که از هر نظر تک باشه! مخصوصا دیزاین و سخت افزار و نرم افزار؛حالا کتاب خونی بیخال؛وب گردی عذاب آور نباشه باهاش کافیه؛
این فناوری In CELL خیلی تفاوت ایجاد میکنه بین بهترین گوشی ال جی با Nexus ؟
G2 کی میاد بازار ایران؟به نظرتون بیاد قیمتش تا چه حد هست همون اوایل؟صبر کنم G2 بیاد و بخرم یا بین LG Optimus G E975 و LG Optimus Vu و LG Nexus 4 E960 یکی رو انتخاب کنم؟
اگه حتما ال جی میخوای الان بهترین گوشی برای شما همون Optimus G هستش.... G Pro با صفحه نمایش بزرگتر "5.5 ـی هم گزینه ی بدی نیست فقط اگه با سایزش مشکلی ندارید...
اون تاچ اینا هم خیلی حساس نباشید به اندازه ی کافی حساس هستن...
G2 هم تا بیاد با این وضعیت خاورمیانه فک نکنم به ما برسه هرچی میخوای بخری بخر تموم شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)