خوبه، اگه راضی بودی یه ندا هم به ما بده نصب کنیم، میگن این ورژن بر خلاف ورژن قبل میتونه فایل های فلش رو هم تو بروزر اجرا کنه.
خوبه، اگه راضی بودی یه ندا هم به ما بده نصب کنیم، میگن این ورژن بر خلاف ورژن قبل میتونه فایل های فلش رو هم تو بروزر اجرا کنه.
تا فردا شب گوشی دستم نمیرسه...
چشم نصب کردم خبرش رو میدم...
با اینم درست نشد...
سرعتش هم خیلی کمتر از قبلیست...
ماله لنز قرمزارو فلش زدم گفتم یه وقت تو تشخیص رنگ لنز اشتباه کردم؛سرعتش از این خیلی بهتر بود ولی بازم نمیشه فیلم گرفت...
سلام , گوشیم دیگه بالا نمیاد
وارد بوت لودر هم نمیشه چیکار باید کرد
لطفا کمک کنیدفقط وقتی به شارژر وصل میکنی آرم موتو دیده میشه
یکمی بیشتر توضیح بدین دوست عزیز. مثلا چه فیرمویری داشتین ؟ آخرین بار چیکار کردین که دیگه بالا نمیاد؟ کامپیوتر گوشی رو میشناسه؟ واد بوت لودر نمیشه اروری میده؟ حالت عادی که گوشی رو روشن میکنین میمونه روی آرم موتو؟باتریتون شارژ داره؟
فریمورش دقیق یادم نیست چون چند ماهی دست من نبود ولی 2.3.4 بود و کاستوم میوی روش نصب بود, دست اون کسی که بود نمیدونست حالت ریکاوری فعاله و با یه برنامه میخواست فعال کنه که گوش بعد ریستارت دیگه بالا نیومد کامپیوتر هم گوشیو نمیشناسه و اروری هم در بوت لودر نمیده در حالت عادی هم گوشی اصلا روشن نمیشه باتری رو هم با باتری شارژکن شارژ کامل کردم
در کل فقط وقتی گوشی رو به شارژر وصل میکنی عکس العمل نشون میده
وقتی به شارژر وصل میکنی آرم موتو میاد یا ال ای دی فقط روشن میشه؟ شما یه بار باتری رو در بیار ، volume + رو بگیر بعد باتری رو جا بزن و کابل یو اس بی کامپیوتر رو وصل کن ( البته مطمئن شو که درایورها نصبه ) ببین عمل نمیکنه؟
آرم موتو میاد با ال ای دی سبز بعد علامت باتری میاد که روش علامت سوال هست
این کارم امتحان کردم ولی عکس العملی نیست
وحید جان این نشون میده که ولتاژ کافی به گوشی نمیرسه! شما اول اینکه مطمئن شو باتری کامل شارژ شده. دوم اینکه از یه باتری دیگه استفاده کن ( هرچند گیر آوردن باتری دیفای سخته،شاید یکی از بچه های اینجا بتونه قرض بده ) بازم اگه نشد usb jumper cable solution روشیه که میتونی باهاش گوشی رو روشن و شارژ کنی!
مرسی از راهنماییتون اول اینکه اگه rsd lite گوشیمو شناخت چه رامی نصب کنم که گوشی بالا بیاد؟ یعنی لینکشو بدین
و اینکه usb jumper cable solution از کجا میتونم گیر بیارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)