تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 827 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351401801 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ببین عزیزم محافظت از اطلاعات فقط این نیست که هارد بدنه محکم داشته باشه و ضد گلوله باشه مگه قراره هارد رو همش مثل موبایل دستتون بگیرین که بیوفته زمین ؟ همون عمر هارد و امنیت اطلاعات ، نپریدن اطلاعات و ... از همش مهمتر هست که وسترن داره و بعدشم سیگیت. حالا این وسط برندهایی مثل سیلکان پاور و ترسند که اصلا خودشون سازنده هارد نیستن میان و قابهای محکم و ضد ضربه و ... استفاده کردن که هارد داخلون معلوم نیست چی هست ولی جنسش محکم هست و شاید برای کسانی که محتاط نیستن خوب باشه.
    ضمنا هاردهای Adata هم بدنه محکم و طراحی جالبی دارن و کسی ندیدم ازشون ناراضی باشه . یک نگاهی به اونها هم بنداز.
    هارد داخل adata از کدوم برند هست؟
    میدونید،دوستمون همچین گف حساسه و از دست نباید بیفته که هول کردم آخه تا حالا n بار گوشی و فلش و..(لپ تاپ نه) از دستم افتاده!!

ممنونم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد داخل adata از کدوم برند هست؟
    میدونید،دوستمون همچین گف حساسه و از دست نباید بیفته که هول کردم آخه تا حالا n بار گوشی و فلش و..(لپ تاپ نه) از دستم افتاده!!

ممنونم
    هارد adata چند مدل داره كه بعضي هاشو قبلا گفتم از چه نوع هارد اينترنالي استفاده شده .

دوستان
    یه مجله ای هست به اسم سخت افزار که تعداد زیادی از هاردهای اکسترنال رو تست کرده و حتی باکس اونها رو باز کرده تا معلوم بشه از چه هارد اینترنالی استفاده شده . بد نبود که بگم

1. هارد adata مدل nobility nh01 500 GB از هارد اینترنال 2.5 اینچی توشیبا مدل mk5065gsx استفاده شده .
    2. هارد adata مدل superior sh93 500GB از هارد اینترنال 2.5 اینچی توشیبا مدل mk5059gsxp استفاده شده .
    3. هارد adata مدل nobility nh92 640 GB از هارد اینترنال سامسونگ مدل hm641ji استفاده شده .
    4. هارد buffalo مدل drive station HD-LB3.0TU3 3TB از هارد اینترنال وسترن دیجیتال استفاده شده . (قابل توجه بعضی ها که از هارد بوفالو طرفذاری میکنن.)
    5. هارد buffalo مدل drive station combo 4 - 2TB از هارد اینترنال هیتاچی استفاده شده که 7200 دور هست و 32 مگ کش دارد .
    6. هارد پرتابل hp هم از هارد اینترنال وسترن دیجیتال که 5200 دور هست و 8 مگ کش دارد استفاده شده .
    7. هارد silicon power مدل stream s20 500 GB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
    8. هارد silicon power مدل armor a50 640 GB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
    9. هارد silicon power مدل armor a80 1 TB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
    10. هارد silicon power مدل armor a70 500 GB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
    11. هارد silicon power مدل diamond 1 TB هم از هارد اینترنال وسترن Scorpio blue مدل WD10TPVT استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
    12. هارد silicon power مدل armor a10 640 GB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
    13. هارد silicon power مدل stream s10 750 GB هم از هارد اینترنال هیتاچی استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
    Last edited by ata.royalfalcon; 09-10-2011 at 16:54.

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

هارد adata چند مدل داره كه بعضي هاشو قبلا گفتم از چه نوع هارد اينترنالي استفاده شده .
    خوب این توشیبا و سامسونگ چجور هاردهایی هستن قابل مقایسه هستن با وسترن؟!
    ببخش دوباره میپرسم ولی واقعا وسترن اینقدر حساسه که نباید مثلا از دستت بیفته روی میز یا زمین یا مثلا بهش ضربه بخوره؟!!

ممنونم

5. این کاربر از salar_aziz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگه اینجوری بخوای در نظر بگیری که در اصل هیچ هاردی نباید زمین بخوره چون بالاخره قطعه مکانیکی داره و حساس هست. میتونی از هاردهای ضد ضربه که فکر کنم الان تو بازار فقط سیلکان پاور داره استفاده کنی.

7. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اگه اینجوری بخوای در نظر بگیری که در اصل هیچ هاردی نباید زمین بخوره چون بالاخره قطعه مکانیکی داره و حساس هست. میتونی از هاردهای ضد ضربه که فکر کنم الان تو بازار فقط سیلکان پاور داره استفاده کنی.
    سیلیکان پاور ، ترنسند ، ای دیتا و و و ... .

---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

خوب این توشیبا و سامسونگ چجور هاردهایی هستن قابل مقایسه هستن با وسترن؟!
    ببخش دوباره میپرسم ولی واقعا وسترن اینقدر حساسه که نباید مثلا از دستت بیفته روی میز یا زمین یا مثلا بهش ضربه بخوره؟!!

ممنونم
    هارد های پرتابل بنظر بنده خودشون کمی مقاوم شده اند.همین وسترن پاسپورتی من تا حالا چند بار افتاده و چیزیش نشده.خود من تو نگهداری این جور جیزا خیلی ناشیانه عمل میکنم.

9. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سیلیکان پاور ، ترنسند ، ای دیتا و و و ... .

---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

هارد های پرتابل بنظر بنده خودشون کمی مقاوم شده اند.همین وسترن پاسپورتی من تا حالا چند بار افتاده و چیزیش نشده.خود من تو نگهداری این جور جیزا خیلی ناشیانه عمل میکنم.
    باشه پس همین پاسپورت رو میگیرم ولی شما کی خریدی؟راضی هستی؟چند گیگ؟چند؟(میشه قیمت ظرفیت های مختلفشو بگی؟) تو سایت دیجی کالا اینو زده usb2 که!! مطمئنی usb3 هست؟نگران شدم.
    راستی این قضیه مقدار کش هارد چیه؟چند باید بگیرم؟
    ممنون
    Last edited by salar_aziz; 10-10-2011 at 02:18.

پروفشنال wahid2003vj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    هرمزگان-بندرعباس-خلیج تا ابد فارس

پيش فرض

کدوم یکی از این دو هارد رو واسه خرید توصیه میکنید؟

1- seagate FreeAgent GoFlex Desk USB 3.0 2TB‎

2- Westrndigital My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0‎

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

نظرتون راجع به هارد های سامسونگ چیه؟ جدیدا اومده و 500 و 750 و 1 ترا داره و همه هم usb 3.0

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باشه پس همین پاسپورت رو میگیرم ولی شما کی خریدی؟راضی هستی؟چند گیگ؟چند؟(میشه قیمت ظرفیت های مختلفشو بگی؟) تو سایت دیجی کالا اینو زده usb2 که!! مطمئنی usb3 هست؟نگران شدم.
    راستی این قضیه مقدار کش هارد چیه؟چند باید بگیرم؟
    ممنون
    در حال حاضر هارد My Passport Essential با اينترفيس usb3 توليد و فروخته ميشه .
    اگر در جايي مدل پاسپورتي ديديد كه usb2 هست يا از مدلهاي قديمي و منسوخ شده هست يا از مدلهايي هست كه براي mac ساخته شده .

همين مدل My Passport Essential داراي 8 مگ كش هست و انتخابي نيست . اكثر مدلهاي 2.5 اينچي 8 مگ كش دارن و 5200 الي 5400 دور هستن مگر مدلهاي استثنايي كه براحتي در بازار پيدا نميشن مثل سيگيت مدل GoFlex Turbo يا GoFlex pro كه 7200 دور و 16 مگ كش دارن

---------- Post added at 08:46 AM ---------- Previous post was at 08:45 AM ----------

کدوم یکی از این دو هارد رو واسه خرید توصیه میکنید؟

1- seagate FreeAgent GoFlex Desk USB 3.0 2TB‎

2- Westrndigital My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0‎
    سلام
    گزينه دومي بهتر هست .

پروفشنال wahid2003vj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    هرمزگان-بندرعباس-خلیج تا ابد فارس

پيش فرض

ببخشید ، یه سوال بازاری ...

قیمت هارد اکسترنال کشیده بالا؟ کی میاد پایین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •