هارد داخل adata از کدوم برند هست؟
میدونید،دوستمون همچین گف حساسه و از دست نباید بیفته که هول کردم آخه تا حالا n بار گوشی و فلش و..(لپ تاپ نه) از دستم افتاده!!
ممنونم
هارد داخل adata از کدوم برند هست؟
میدونید،دوستمون همچین گف حساسه و از دست نباید بیفته که هول کردم آخه تا حالا n بار گوشی و فلش و..(لپ تاپ نه) از دستم افتاده!!
ممنونم
هارد adata چند مدل داره كه بعضي هاشو قبلا گفتم از چه نوع هارد اينترنالي استفاده شده .
Last edited by ata.royalfalcon; 09-10-2011 at 16:54.
خوب این توشیبا و سامسونگ چجور هاردهایی هستن قابل مقایسه هستن با وسترن؟!
ببخش دوباره میپرسم ولی واقعا وسترن اینقدر حساسه که نباید مثلا از دستت بیفته روی میز یا زمین یا مثلا بهش ضربه بخوره؟!!
ممنونم
اگه اینجوری بخوای در نظر بگیری که در اصل هیچ هاردی نباید زمین بخوره چون بالاخره قطعه مکانیکی داره و حساس هست. میتونی از هاردهای ضد ضربه که فکر کنم الان تو بازار فقط سیلکان پاور داره استفاده کنی.
سیلیکان پاور ، ترنسند ، ای دیتا و و و ... .
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
هارد های پرتابل بنظر بنده خودشون کمی مقاوم شده اند.همین وسترن پاسپورتی من تا حالا چند بار افتاده و چیزیش نشده.خود من تو نگهداری این جور جیزا خیلی ناشیانه عمل میکنم.![]()
باشه پس همین پاسپورت رو میگیرم ولی شما کی خریدی؟راضی هستی؟چند گیگ؟چند؟(میشه قیمت ظرفیت های مختلفشو بگی؟) تو سایت دیجی کالا اینو زده usb2 که!! مطمئنی usb3 هست؟نگران شدم.
راستی این قضیه مقدار کش هارد چیه؟چند باید بگیرم؟
ممنون
Last edited by salar_aziz; 10-10-2011 at 02:18.
کدوم یکی از این دو هارد رو واسه خرید توصیه میکنید؟
1- seagate FreeAgent GoFlex Desk USB 3.0 2TB
2- Westrndigital My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0
نظرتون راجع به هارد های سامسونگ چیه؟ جدیدا اومده و 500 و 750 و 1 ترا داره و همه هم usb 3.0
در حال حاضر هارد My Passport Essential با اينترفيس usb3 توليد و فروخته ميشه .
اگر در جايي مدل پاسپورتي ديديد كه usb2 هست يا از مدلهاي قديمي و منسوخ شده هست يا از مدلهايي هست كه براي mac ساخته شده .
همين مدل My Passport Essential داراي 8 مگ كش هست و انتخابي نيست . اكثر مدلهاي 2.5 اينچي 8 مگ كش دارن و 5200 الي 5400 دور هستن مگر مدلهاي استثنايي كه براحتي در بازار پيدا نميشن مثل سيگيت مدل GoFlex Turbo يا GoFlex pro كه 7200 دور و 16 مگ كش دارن
---------- Post added at 08:46 AM ---------- Previous post was at 08:45 AM ----------
سلام
گزينه دومي بهتر هست .
ببخشید ، یه سوال بازاری ...
قیمت هارد اکسترنال کشیده بالا؟ کی میاد پایین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)