تفاوت نسخه رایگان با پولی سر گارانتی 500 دلاری و وایرلس سکوریتی و ساپورت هست.فقط همین.
بنظر من شما یا اینترنت سکوریتی رو بریز یا آنتی ویروس کاسپر + فایروال کومودو.ناد 32 به درد نمیخوده.
تفاوت نسخه رایگان با پولی سر گارانتی 500 دلاری و وایرلس سکوریتی و ساپورت هست.فقط همین.
بنظر من شما یا اینترنت سکوریتی رو بریز یا آنتی ویروس کاسپر + فایروال کومودو.ناد 32 به درد نمیخوده.
1) هیچ پورتی لازم نیست بسته بشه ، پورت اضافی توی ویندوز نداریم که بسته بشه ، پورت هارو کمودو از خارج (درحدتوان) غیر دسترس کرده و کاره اضافی بجز دقت در رول دادن به فایل ها بر عهده ی شما نیست.
2) اختلالی ایجاد نمیکنه. بهتره هنگام اجرا شدن با نرم افزار sandboxie ، سندباکس کمودو خاموش باشه.
==|اخطار مهم به کاربران کومودو در ویندوزهای 7 و XP|==
طبق تست های انجام شده، کومودو در نسخه 5.5 فینال و نسخه 5.8 بتا در ویندوزهای 7 و XP مشکل جدی دارد و مشکل از این قرار است:
وقتی کومودو فایلی را به عنوان ویروس می شناسد و کاربر دکمه Clean را می زند بلافاصله، فایل موردنظر به لیست Trusted Files در Defense+ اضافه می شود و درصورت اجرای دوباره همان ویروس، سیستم در 70% موارد، آلوده خواهد شد.
تا رفع این باگ، از استفاده از کومودو به عنوان آنتی ویروس،فایروال در ویندوزهای 7 و XP"به همراه Defense" خودداری شود.
پس از نصب آنتی ویروس-فایروال، Defense خاموش شود( Deactivate Defense Permanently)
فیلم ضبط شده عملکرد کومودو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pcsoft; 03-11-2011 at 18:28.
سلام
میخواستم بپرسم در همه اسکن مخرب ها این مشکل هست یا فقط مخربی که شما با اون تست کردید؟
یه تست بکن ببین یا با زدن دکمه قرنطینه باز مخرب وارد لیست سفید میشه یا نه؟
اگر این باگ را مدیرای کومودو / قبول کنن در نسخه بعدی / این مشکل رفع میشه.
منتظر تست شما هستم
مرسی
سلام
در اکثر مخرب هایی که کومودو "شناسایی" کنه این اتفاق می افته.
مثل اینکه رویه خاصی نداره. یکبار بدون زدن دکمه ای میره لیست سفید، دفعه بعدی با کلین میره. اصلا یکدفعه نرفت داخل لیست سفید!
راستی این 5.8 بتا که دکمه قرنطینه نداره(موقع شناسایی)![]()
Last edited by pcsoft; 21-09-2011 at 18:48.
مرسی رضا جان
به نظر من یه باگ باید هم در انتی ویروس باشه و هم دیفنس پلاس.
چون با اسکن این مشکل پیش میاد / با گارد هم این مشکل پیش امده ؟
که کومودو با گارد بشناسه و وارد لیست سفید بشه ؟
به نظر من کاربرای نسخه های 64 بیتی ویندوز / فعلا از انتی ویروس و دیفنس + استفاده نکنن یا اگر استفاده میخواهند بکنن / خیلی احتیاط کنن.
مرسی رضا جان
شاد زی عزیز
از کجا باید بفهمیم که توسط اون گواهینامه جعلی ما هم قربانی شدیم یا نه؟
بعد طریقه بستن یک آی پی از طرف فایروال کمودو چه طوریه؟
بعد من یک بار با کمودو اسکن کردم خودشو ویرس شناخت..دلیلش چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ila; 22-09-2011 at 11:18.
من برا بلاک کردنش به ترتیب این مراحل رو انجام دادم . ببین درست بلاکش کردم :
firewall > network security policy > blocked zones > add > a new blocked address... > Type > IPv4 single address
بعد از این مراحل تو فیلد خالی این IP ای که شما گفتی رو کپی کردم و apply زدم . درست انجام دادم ؟
سلام
چند روزیه که کومودو به بعضی فایلهای اجراییم گیر میده
جالب اینه که فایلهای اجرایی دو تا هستن
یکیشون با قواعد کامل انگلیسی(اول حرف بزرگ و بقیه حروف کوچک) و دیگریشون با حروف بزرگ انگلیسی مثل عکس پایینی:
اگر هم Clean رو بزنم فایل اجراییم خراب میشه.حالا سوالم اینه که آیا این ویروسه؟!!
خبر جدید درباره مشکل جدی کومودو
با تلاش هایی که با همراهی کاربران فروم کومودو انجام شد نتیجه این شد که کاربر SivaSuresh زحمت فرمت استاندارد باگ رو کشید و دستش هم درد نکنه و این باگ گزارش شد.
و یکی از مدیران از من ویروس تست شده در فیلم رو خواست که براش آپلود کردم و این هم پیام های خصوصی من:
Last edited by pcsoft; 27-09-2011 at 20:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)