وقتی اکسترکت کردم همه فایلها توسط کسپر و Panda Cloud پاک شدند بعد بدون Panda اکسترکت کردم که این دو تا توسط کسپر شناخته نشدند
key_0504.exe
video_id01045.45047.exe
که برای کسپر فرستادم
وقتی اکسترکت کردم همه فایلها توسط کسپر و Panda Cloud پاک شدند بعد بدون Panda اکسترکت کردم که این دو تا توسط کسپر شناخته نشدند
key_0504.exe
video_id01045.45047.exe
که برای کسپر فرستادم
f-secure همه رو شناخت به جزء key_0504.exe که اونم وقتی اجرا میکردم پروسسش قطع میشد ولی پیغامی از طرف f-secure دریافت نمیکردم!
Emsisoft هم 7 تا رو شناخت
![]()
کلیه فایل ها توسط ناد 32 شناخته شدند به جز video_id01045.45047 که وقتی اجراش کردم خواست خودش رو به اینترنت متصل کنه و توسط فایروال جلوگیری کردم و بعد از این کار خودش خود به خود پاک شد !
این فایل از رستهی FakeAV ها هستش.گاهی اوقات برای فریب کاربر به ظاهر خودشون رو پاک میکنن!!!
احتیاط کنید.
دوست عزیز این مخرب بعد از اجرا توسط شما خود به خود پاک نشده بلکه بعد از اجرا شدن محو میشه.
و الان در حال اجرا هست.
شما فقط درخواست وصل شدن به نت را بلاک کردید.
به نظرم سیستم شما الوده شده باشه !
بهتر هست سیستم خودتون را با این برنامه اسکن کنید تا پس از شناسایی الودگی رفع بشه.
نصب و اپدیت و اسکن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
کومودو 8 مورد را شناسایی کرد:
این دوتا را نشناخت:
و اما دو مورد دیگر که من هم معمولا اجرا میکنم:
و فایل پی دی اف هم در سندباکس اجرا . . .و تمام.
آره فکر کنم .
من برای نصب لینوکس از ماشین مجازی (Virtual Mashin) استفاده نکردم لینوکس و ویندوزم جدا از هم هستند
آنتی ویروس لینوکس:
BitDefender for linux: فقط ۱ی از ۳ تا رو شناختloader_1.exe' is ) 'Trojan.Generic.KD.212260')
avg for linux: نشناخت
clamav for linux:فقط ۱ی از ۳ تا رو شناخت(sex18girl_920_eroad.exe is 'Trojan.Dropper-25041')
5نورتون+4کانتراسپای+1امسی سافت مورتور ایکاروس=10
![]()
آنتی ویروس لینوکس:
BitDefender for linux: از ۱۰ تا ۱۰ تا رو شناخت
avg for linux: از ۱۰ تا ۶ تا رو شناخت
clamav for linux: از ۱۰تا ۲ تا رو شناخت
log viewer BitDefender
List of objects to be scanned:
- /home/Evil/Templates/P30virus32
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/vero.jpg' is infected with 'Backdoor.PHP.RemoteAdmin.D'
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/video_id01045.45047.exe' is infected with 'Trojan.Generic.KD.212403'
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/dnf1.exe' is infected with 'Gen:Trojan.Heur.RP.gmHfa8UZ60eb'
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/centic.scr' is infected with 'Trojan.Generic.KD.210974'
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/rk24.exe' is infected with 'Trojan.Generic.5853572'
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/qqwg.exe=>soft/54600.exe' is infected with 'Trojan.Generic.5096392'
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/qqwg.exe=>soft/maxthon2.0.exe' is infected with 'Trojan.Generic.4972291'
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/bmysfsyvjvevezg.pdf=>(JAVASCRIPT)' is infected with 'Exploit.PDF-JS.Gen'
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/d.exe' is infected with 'Dropped:Trojan.Generic.5854335'
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/modulob.swf' is infected with 'Trojan.Packed.Libix.Gen.2'
Last edited by Devil Persian; 06-05-2011 at 00:28.
البته خود کانتراسپای 7 تا رو میشناسه,گفتم بگم چیزی از شایستگی های کانتر کم نشه4کانتراسپای
بازم ممنون به خاطر معرفی برنامه,مکمل عالی ای برای آنتی ویروس است
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)