تسک کیلر رو استاد کردی؟اونی که من معرفی کردم و گذاشتم رو هم تست کن.su per task killer .خیلی خوبه.
تسک کیلر رو استاد کردی؟اونی که من معرفی کردم و گذاشتم رو هم تست کن.su per task killer .خیلی خوبه.
بگیر تعریف کن
اوکی
پاپا عکسی که روی باکس خود گوشیه رو نگااااااا
مرسی مهدی .....راستی توی فیلم و اینهایی از وحید ما خبر نداری؟
ها خیر ببینی الهی...خدا راه زندگیتو روشن کنه که راه اسماعیلی ها رو واسه من روشن کردی
از کیلر هنوز استفاده نکرده ام.چیز خوبیه اما هنوز استفادش نکردم...از سرعتم راضیم اخه
شارژ باشید دیگران رو هم شارژ کنید![]()
Last edited by mostafa_khan001; 10-04-2011 at 23:19.
سلام
یکی از دوستان من یه سوالی براش پبش اومده و اون اینکه چطوری میتونه اس ام اس رو برای گروه ارسال کنه البته میدونه دونه دونه میشه اضافه کرد ولی دنبال راهی هست که بتونه مثل گوشی های معمولی کنار اسامی تیک بزنه و اس ام اس رو ارسال کنه نه اینکه لیست دونه دونه اضافه بشه...
ممنون میشم راهنمائی کنید.....
( نرم افزار handcent رو دیدم فکر کنم اون این کارو بکنه ولی می خوام ببینیم تو خود گوشی امکانی براش نیست ؟ )
Last edited by Mig33; 11-04-2011 at 09:20.
جیگر طلا اون علاوه بر آزاد کردن رم و افزایش سرعت توی مصرف باتری هم تاثیر دارهاز کیلر هنوز استفاده نکرده ام.چیز خوبیه اما هنوز استفادش نکردم...از سرعتم راضیم اخه
اون که همون timescape هست .قسمت عکسش.پاپا عکسی که روی باکس خود گوشیه رو نگااااااا
یه gallery 3D هست فولدرارو اینطوری نشون میده. همینو میگی مصطفی؟-اقا من هر چی کشتم خودم نتونستم این عکسها رو مثل عکس تیزر تبلیغاتی ها 3 بعدیش کنم....این برنامه گالری هه که حامد بهم دادی تا حدودی اونجوری میکنه عکسها رو...اما خوب من میخوام نمایش عکسهام مثل تو عکس تبلیغاتی ها بشه...
من وقتی برنامه FaceFighter Gold رو اجرا میکنم میخواد بره تو مبارزه صفحه سیاه میشه
توی 2.2 درست بود ولی توی 2.1 گیر میکنه
نسخه های 1 ، 1.02 و 1.03 رو هم امتجان کردم .
کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه ؟
آقا زدن نداره که...چشم استفاده میکنم تا کتک نخورده ام
اهوووووووم
شارژ باشید.
عزیز خودت مشکلو پیدا کردیتوی 2.2 درست بود ولی توی 2.1 گیر میکنه
نسخه های 1 ، 1.02 و 1.03 رو هم امتجان کردم .
کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه ؟
-------------------------
مصطفی زیاد به تسک کیلر دل نبند که همش شرو وره.
اصلا برنامه هایی که ازشون استفاده نمیکنی از باتری و رم استفاده نمیکنن. میتونی 1 بار امتحان کنی. چند تا برنامه باز کن و بعد دکمه home رو بزن تا مینیمایز بشننیم ساعت بعد برو تو قسمت battery use ببین از باتری استفاده کردن یا نه. درضمن 90% برنامه ها وقتی با تسک کیلر ببندیشون 2باره بعد از چند ثانیه باز میشن.
حامد تو هم بیخیالش بشو بابا دکتری ناسلامتی![]()
جدی؟من شافتک زدن تسک کیلر برام شدن تیک عصبیتا نزنم آروم قرار ندارم
ولی اینکه رام رو خالی میکنه و همچین نفس گوشی بالا میاد که توش شکی نیست.بگین نیست که امشب خوابم نمیبره![]()
Last edited by hamed1297; 11-04-2011 at 19:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)