سلام
میخواستم ببینم گزارس عادل فردوسی پور مثل گزارسهای المانی فرانسوی ایتالیایی نیومده ؟
حتما باید بازیش رو خرید ؟ فایل گزارشش نیست بندازیم تو کیت ؟
سلام
میخواستم ببینم گزارس عادل فردوسی پور مثل گزارسهای المانی فرانسوی ایتالیایی نیومده ؟
سلام
میخواستم ببینم گزارش عادل فردوسی پور مثل گزارشهای المانی فرانسوی ایتالیایی نیومده ؟
با سلام 1سوال داشتم در مورد این فیس پک ها که گذاشتین
من از کیت سرور استفاده میکنم
تا اونجایی که متوجه شدم باید این فایل های مربوط به صورت و مو باید کد یا همون عدد داشته باشه
ولی اینا کد ندارن و هر چقدر سعی کردم نتونستم پیدا کنم
لطفآ راهنمایی کنید.
با سلام 1سوال داشتم
این فیس پک هایی که گذاشتین رو دانلود کردم
برای بریزمشون تو dt0c متوجه شدم باید کد یا عدد مربوط به بازیکن باشه ولی اینا نداره
و من نتونستم ادیتش کنم لطفآ راهنمایی کنید
fh==من یه پیشنهاد می کنم حتما تمام کسائی که pes2010 بازی می کنن واسه یه بارم که شده یه سر به پست 9000 تو صفحه 900 بزنن جواب خیلی از سوالاتون اونجاست.من تعجب می کنم تو پست به اون خوبی و کاملی فقط 4 نفر از آرمین تشکر کردن مرام به خرج بدین تورو خدا.
اگه امکانش برات هست این فایل رو تو یه آپلود سنتر دیگه آپ کن خیلی سرعتش پائین رسیوم هم که نداره تازه وسط کار هم مال من قطع شد.
سلام دوست عزیز من که صفحه مورد نظر رو گیر نیاوردم اگه میشه آدرسشو اینجا قرار بدید.ممنون.![]()
Last edited by sajjad147; 07-04-2010 at 19:49.
اینم آدرس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست رفیق گلمون آقا rmjn 7 درد نکنه برای گذاشتن آدرس ولی من تو یه چیز موندم اونم اینه که چرا بچه ها دوتا تایپک برای pes2010 گذاشتن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)