تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 323 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام
    خواستم چندتا سوال کنم از دوستانی که این گوشی را خریدن:
    1.گوشی مجاری هست یا فنلاند؟

2.زبان فارسی داره یانه؟

3.عمر باطری این گوشی تا چند روز دوام داره؟

4.ایا داخل کارتن گوشی cdگوشی موجود هست یا نه؟

چون یکی از دوستان خریدن و گفتن cdنداره ولی بجاش داخل مموری کارت برنامه های کاربردی موجود هست.

5.صفحه لمسی این گوشی کار باهاش راحت هست ؟/منظورم این بود صفحه لمسی حساس هست که با اشاره انگشت عکس العمل نشون بده؟

ممنون میشم کاربران بزرگوار , بنده را راهنمایی کنند...

شاد و پیروز باشید
    سلام عزیز!
    در مورد سوال سوم باید بگم که این گوشی و تمام گوشی های همرده اگه ازش بیشتر از تماس تلفنی داشته باشید یعنی بازی کنید، فیلم بگیرید، فیلم تماشا کنید، اینترنت برید، با GPS کار کنید و ... باطریشون زود خالی میشه، یعنی شاید در بهترین حالت به 1/5 روز برسه، ولی در استفاده های معمولی تا 2 3 روز توام میاره(البته گوشی من N97 هست و فکر کنم باطری X6 ضعیف تر هست و البته بدلیل صفحه نمایش کوچیک تر مصرفش هم کمتره!)

در مورد سوال چهارم هم اینو بگم که در بعضی سری ها DVD وجود نداره و داخل مموری هست نرم افزار های لازم!(مثلا N97 خودم DVD داشت ولی مال دوستم توی مموری کپی شده بود!)

حدر مورد سوال چهارم هم اینو باید بدونید که تمام گوشی های موجود بازار بقدری حساس هستند که براحتی بشه باهاش کار کرد، یعنی از مارک های معتبر نمیتونید گوشی پیدا کنید که حساسیت تاچش خیلی ضعیف باشه!

در آخر اگه هنوز این گوشی رو نخریدید توصیه میکنم به هیچ عنوان نخرید، چون گوشی های جدید تری در بازار هست که امکانات بیشتری دارند و تقریبا قیمتشان برابر هست!

2. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام عزیز!
    در مورد سوال سوم باید بگم که این گوشی و تمام گوشی های همرده اگه ازش بیشتر از تماس تلفنی داشته باشید یعنی بازی کنید، فیلم بگیرید، فیلم تماشا کنید، اینترنت برید، با GPS کار کنید و ... باطریشون زود خالی میشه، یعنی شاید در بهترین حالت به 1/5 روز برسه، ولی در استفاده های معمولی تا 2 3 روز توام میاره(البته گوشی من N97 هست و فکر کنم باطری X6 ضعیف تر هست و البته بدلیل صفحه نمایش کوچیک تر مصرفش هم کمتره!)

در مورد سوال چهارم هم اینو بگم که در بعضی سری ها DVD وجود نداره و داخل مموری هست نرم افزار های لازم!(مثلا N97 خودم DVD داشت ولی مال دوستم توی مموری کپی شده بود!)

حدر مورد سوال چهارم هم اینو باید بدونید که تمام گوشی های موجود بازار بقدری حساس هستند که براحتی بشه باهاش کار کرد، یعنی از مارک های معتبر نمیتونید گوشی پیدا کنید که حساسیت تاچش خیلی ضعیف باشه!

در آخر اگه هنوز این گوشی رو نخریدید توصیه میکنم به هیچ عنوان نخرید، چون گوشی های جدید تری در بازار هست که امکانات بیشتری دارند و تقریبا قیمتشان برابر هست!
    میشه نام ببرید این گوشی ای بهتر چه گوشی هایی هستن؟

من میخوام این گوشی رو بخرم از دوستان تقاضا دارم اگر گوشی بهتری سراغ دارن در این رنج قیمت (320) نام برن.
    ممنون

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

Galaxy Aceیه خورده بیشتره ولی خیلی بهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام.من 1سال این گوشی رو داشتم.زیاد ازش راضی نیستم .ولی اون زمان انتخاب بهتری واسم وجود نداشت. در مورد مزایای این گوشی فقط از نظر کیفیت اسپیکرهاش و باتری قوی بیادم میمونه.البته تاچ حساس و خوبی هم داره ولی چون سیستم عامل خوبی نداره و پردازنده ی ضعیفی داره زیاد خوشایند نیست.این گوشی پردازنده ی واقعا ضعیفی داره.بدتر از اون کارت گرافیک هم نداره رمش هم اصلا خوب نیست.هر کس که این گوشیو با اون قیمت می خرید انتظار داشت به جز موسیقی به قابلیتهای دیگه هم که تو گوشیهای دیگه سراغ داشت راحت دست پیدا کنه.مثلا بازی های با کیفیت.ولی این گوشی همرو ناامید کرد.این گوشی حتی تو خیلی از بازیهای جاوای با کیفیت مشکل داره.گالری کنده و اصلا بدرد دیدن ویدئو نمیخوره چون پردازنده ضعیفه با اکثر فرمت ها مشکل داره حتی عقب جلو کردن کلیپ ها هم اذیت می کنه .در مورد پردازنده 434 مگاهرتزی بگم که نو کیا فهمید چه گندی زده با این پردازنده های کند که تو گوشی هایی مثل این و n97 که با اون قیمت و سرو صدا به بازار عرضه کرد که پدر همرو در اورد مثلا گوشی c7 که پردازندش 680مگاهرتزیه ولی در حد 4برابر سریعتره نسبت به این پردازنده ها.در واقع تازه نوکیا از یه پردازنده ی مناسب استفاده کرد واسه گوشیهای جدیدش ولی خیلی دیر.وقتی هم که یک گوشی پردازنده ی ضعیفی داره یعنی ضعف و کندی و محدودیت در همه چیز.همش هم به خاطر مدیر ...قبلیه نوکیاست که سر مست موفقیتهای قبلی نوکیا بود نمیدید چقدر داره نوکیا عقب میوفته از رقیباش .همش از این ور اون ور گوشیها میزد تا بیشتر سود کنن.از کوتاه کردن کابل گرفته تا نزاشتن باتری سیموس و کارت گرافیک و نساختن برنامه و...خدارو شکر که سر نگون شد.به هر حال من که دارم گوشی رو میفروشم.احتمالا ویو 2بگیرم تا وقتی که اکسپریا نئو بیاد یا ارک ارزون شه.به دیگران توصیه میکنم بادقت زیاد گوشی انتخاب کنیدو پولاتونو به خاطر یه هوس علکی تو جیب مردم نریزید.با تشکر از شما که نوشته های منو خوندید.

6. این کاربر از omidxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

میشه نام ببرید این گوشی ای بهتر چه گوشی هایی هستن؟

من میخوام این گوشی رو بخرم از دوستان تقاضا دارم اگر گوشی بهتری سراغ دارن در این رنج قیمت (320) نام برن.
    ممنون
    عزیز مثلا همین Galaxy Ace S5830:
    نمایشگر بزرگتر
    باریکتر و سبک تر هست
    از مموری کارت پشتیبانی میکنه
    از وارلس سری n پستیبانی میکنه
    سیستم عاملش انروید هست
    پردازنده 800MHz + چیپ مستقل گرافیکی (توی X6 از این خبرا نیست)
    تنها برتری X6 در مقابل این گوشی فیلم برداریش هست که هر دو در زیر حد متوسط هستند.

یا مثلا Samsung S8000 Jet:
    باریکتر و سبک تر هست
    رزولیشن خیلی بیشتر + نمایشگر
    AMOLED که کیفیت خیلی بیشتری از TFT ها داره
    پشتیبانی از Virtual 5.1 channel Dolby surround
    از مموری کارت پشتیبانی میکنه
    قابلیت تشخیص چهره و فیلم برداری با ابهاد بالاتر
    پردازنده 800MHz + چیپ مستقل گرافیکی

تنها برتری X6 در مقابل این گوشی تاچ خازنی هست (مال این گوشی مقاوتی هست)

و گوشی های مشابهی مثل Samsung Galaxy Gio S5660 که قیمت حدود 260 270 داره ولی از نظر پردازنده برتر هست!

کلا X6 و گوشی های مشابه از رده خارج هستند!

8. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

برای ایران نقشه های کامل GPS اومده؟ جی پی اس این گوشی خیلی خوب عمل میکرد

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

سلام
    یه آنتی ویروس واسه x6 میخواستم

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    Netqin بهترین فایروال وآنتی ویروس

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

سلام
    کلا نصب نکنی هیگچی بهتره
    ادم خودش باید انتی ویروس باشه
    کاری هم زیاد انجام نمیدن !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستانی که با GPRS برای GPS استمداد می کنند آیا فقط در لحظه اول از اینترنت استفاده میشه یا در طی استفاده از GPS اینترنت و اکانت مصرف میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •