تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 354 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نه متاسفانه اینو هم رو گوشی کپی می کنم مثه تمام فایلهای جاوا که کپی کردم پیغام Unsupported file type میده ... هیچکس به سوال من جواب نداد من پرسیدم خوب چرا وقتی فایل جاوا رو کپی می کنم تو بخش other file گوشی همین پیغام میاد حتی تو memory cart هم پوشه درست کردم اونجا ریختم اما بازم همین پیغام میاد ... یکی بگه باید چیکار کنم ؟ من هر برنامه ی جاوا میریزم همین پیغام میاد ... روش نصب خاصی داره ؟ چون من معمولی کپی می کنم فایل رو میریزم تو گوشی اما باز نمیکنه ... یکی بگه باید چیکار کنم ... من اونشب شک کردم شاید این طرف جعبه ی گوشی رو به من اشتباه داده رو جعبه نوشته Gt-S5230 من شک دارم شاید مدل گوشی Tocco Lite باشه لطفا کمکم کنید بتونم برنامه بریزم رو گوشی ...
    میشه چند تا از برنامه هایی که خواستی روش نصب کنی و نصب نشد، اسمش رو بگی.

من تو همین تاپیک یه سری دیکشنری واسه این گوشی گذاشته بودم که رو مال من نصب و اجرا شدن. اگر تونستی اونا رو هم امتحان کن ببین چی میشه.
    من خودم اول فایلهای با پسوند Jar رو میریزم رو گوشی در قسمت Other files (من از طریق کابل و حالت Mass Storage این کار رو میکنم) و بعد هم از رو گوشی میرم اجراشون میکنم و بعد از کمتر از 2 ثانیه نصب میشه و گوشی به صورت اتوماتیک میره به قسمت Games and more که بازی یا نرم افزار نصب شده اونجا هست و میتونم اجراش کنم.
    شما اگر با همین روش این دیکشنریهایی که گذاشتم رو نتونستی نصب کنی پس گوشیت مشکل داره.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

جناب milad_4171 بابت راهنمایی هاتون متشکرم،مشکلم با دانلود و نصب برنامه حل شد!
    یه سوال دیگه :
    توی گوشیم چند تا group ساختم ولی توی برنامه pc studio اونها را نشان نمی دهد،چرا؟
    این گوشی ، pc studio اش گروه ها رو ساپورت نمیکنه

3. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه teshneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این گوشی ، pc studio اش گروه ها رو ساپورت نمیکنه
    واقعا؟!؟!؟
    مگر این pc studio برای سامان دادن به لیست تلفن ها نیست و همچنین موارد دیگر مثلا سازمان دهیی عکس،آهنگ ،...؟
    اگر نه ،پس موارد استفاده این نرم افزار چیه؟

در آغاز فعالیت nimaclip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Bizhan Yord

پيش فرض

روشش همینه دیگه . کپی کن ف اجرا کن . خودش نصب میشه . غیر از این روش نداره که .

برا من هم این پیغام می اومد . ولی فقط برای بعضی نرم افزار ها که مثل اینکه مشکل از اون نرم افزار ها بود . اما شما فک کنم فریم ور گوشیت مشکلی داره که هیچی روش نصب نمیشه .
    خوب یه راهی میشه معرفی کنید من این مشکل رو حل کنم ؟ حالا باید چیکار کنم ؟ چون تازه هم گوشیو گرفتم و همه چیش ردیفه فقط نصب برنامه روش مشکل داره

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

واقعا؟!؟!؟
    مگر این pc studio برای سامان دادن به لیست تلفن ها نیست و همچنین موارد دیگر مثلا سازمان دهیی عکس،آهنگ ،...؟
    اگر نه ،پس موارد استفاده این نرم افزار چیه؟
    خیلی کارای دیگهمیتونید باهاش انجام بدید ... مدیریت پیام کوتاه ، مدیریت قابل و تبدیل فایل های تصویری . اتصال به اینترنت . مدیریت بخش To-Do و یادداشت ها و ....

فقط گروهها در دفترچه تلفن رو نمی تونه هماهنگ کنه با گوشی ...

خوب یه راهی میشه معرفی کنید من این مشکل رو حل کنم ؟ حالا باید چیکار کنم ؟ چون تازه هم گوشیو گرفتم و همه چیش ردیفه فقط نصب برنامه روش مشکل داره

گوشیت اگه گارانتی داره ببر نمایندگی بگو مشکلش اینه ، سه سوته حل میکنن . به هر حال فک کنم یه آپدیت فریم ور نیاز داشته باشه .

7. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Bizhan Yord

پيش فرض

خیلی کارای دیگهمیتونید باهاش انجام بدید ... مدیریت پیام کوتاه ، مدیریت قابل و تبدیل فایل های تصویری . اتصال به اینترنت . مدیریت بخش To-Do و یادداشت ها و ....

فقط گروهها در دفترچه تلفن رو نمی تونه هماهنگ کنه با گوشی ...

گوشیت اگه گارانتی داره ببر نمایندگی بگو مشکلش اینه ، سه سوته حل میکنن . به هر حال فک کنم یه آپدیت فریم ور نیاز داشته باشه .

مشکل اینه گارانتی نداره و خودم باید مشکلشو حل کنم که هیچکس از دوستان اینجا هم نمیدونه باید واسه حل مشکل چه کاری باید انجام بدم ...

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

مشکل اینه گارانتی نداره و خودم باید مشکلشو حل کنم که هیچکس از دوستان اینجا هم نمیدونه باید واسه حل مشکل چه کاری باید انجام بدم ...
    خوب بازم ببری نمایندگی ماکروتل واست درست میکنه ... ولی هزینشو میگیره دیگه ...

البته اگه واقعا مشکل از فریم ور گوشی باشه (که احتمالا هست) ...

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Bizhan Yord

پيش فرض

میشه چند تا از برنامه هایی که خواستی روش نصب کنی و نصب نشد، اسمش رو بگی.

من تو همین تاپیک یه سری دیکشنری واسه این گوشی گذاشته بودم که رو مال من نصب و اجرا شدن. اگر تونستی اونا رو هم امتحان کن ببین چی میشه.
    من خودم اول فایلهای با پسوند Jar رو میریزم رو گوشی در قسمت Other files (من از طریق کابل و حالت Mass Storage این کار رو میکنم) و بعد هم از رو گوشی میرم اجراشون میکنم و بعد از کمتر از 2 ثانیه نصب میشه و گوشی به صورت اتوماتیک میره به قسمت Games and more که بازی یا نرم افزار نصب شده اونجا هست و میتونم اجراش کنم.
    شما اگر با همین روش این دیکشنریهایی که گذاشتم رو نتونستی نصب کنی پس گوشیت مشکل داره.

من لینک دانلود دیکشنری شما رو پیدا نکردم ... اما داشتم پست های بچه ها رو بررسی میکردم متوجه شدم بعضی از دوستان بعضی لینک ها رو معرفی کردند که خودشون ریختن رو گوشی و نصب شده اما من همونارو ریختم و بازم با پیغام اینکه نمیتونه پشتبانی کنه از این فایل مواجه شدم ... نمیدنم دیگه باید چیکار کنم ... گوشی گارانتی هم نداره منم چون طراح وبسایت و آهنگسازم شدید به برنامه های جاوا نیاز دارم که با این وضع فقط وقت خودمو تلف کردم ... اگه میشه شما هم یه لینک از نرم افزاری که خودت نصب کردی و اجرا میشه بزار دانلود کنم ببینم میشه یا نه که اگه نشد فکر دیگه ای کنم ...ف

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این دیکشنری مطمئنا رو استار نصب میشه. من امتحان کردم. اون دیکشنریهایی که خودم گذاشته بودم مثل اینکه پاک شدن.

این جور که شما میگین هیچ برنامه ای روش نصب نمیشه پس مشکل از نرم افزار گوشیه و باید بدی تعمیر
    اگر میخوای همه نوع جاوا بدون مشکل نصب شه باید سونی اریکسون بگیری
    Last edited by romantic; 05-07-2010 at 18:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بچه ها این گوشی منشی داره دیگه؟! باش مشکلی ندارید؟ خوب کار می کنه؟
    دوربینش چی؟ خوبه؟
    می خوام یکی بخرم گفتم ببینم درست حسابی هست یا نه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •