تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 1024 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351401801 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون چند صفحه قبل در مورد تیک تاک دوستان سوال کرده بودن من چند روز پیش تیک تاک و تاکتیک گرفتم نظر خودمو در موردشون میگم:
    دوستان به همگی توصیه میکنم یه دفتر تست زنی تیک تاک بگیرید تا تست زدنتون بی ارزش نشه این دفتر تیک تاک 113 صفحه پاسخ نامه داره که تقریبا میشه 18000تا تست(هر صفحه 159تا تست)+7 صفحه هم واسه آزمون های جامع ، فکر کنم بشه لیست همه کتب تست وارد این دفتر کرد تازه پشت صفحه هم میتونید نکات مربوط به اون درس بنویسد یا تست های مهم علامت گذاری کنید تا بعدا دوباره دنبال تست های مهم و .... من که از تیک تاک خوشم اومد راستی اولش هم فهرست داره که لیست کتابارو فهرست کنید مثلا من واسه ریاضیات 2 آبی کانون که 1100تا تست داره 17 صفحه جا گذاشتم و نوشتم از صفحه 13تا 20 ریاضیات 2 خلاصه بهتون توصیه میکنم حتما یه تیک تاک واسه تست زدن بگیرید.
    تاکتیک هم گرفتم چون دفترهای برنامه ریزی سایر انتشارات ندیدم نمیتونم بگم نسبت به اونا خوبه یا نه ولی این دفتر با من سازگاره من که به کمک این دفتر امروز از ساعت 7:30تا 13 تقریبا 5ساعت درس خوندم (قبلا خودمو میکشتم طی 24ساعت به زور 5 ساعت میخوندم ) ولی این تاکتیک واقعا بهم کمک کرد.
    یک عمر من به دنبال توضیح کامل این تیک تاک و تاکتیک بودم

تیک تاک رو من نمیدونستم چقد توش جا میشه 2تا سفارش دادم حالا تا برسه لابد نصف کتابهامو تو خودشون تست زدم

یه سوال: ببخشید این تاک تیک همون دفتر برنامه ریزیه...فیلدهاش چه جوریه؟ یعنی تا چه حد شما میتونی
    اطلاعات رو توش وارد کنی؟
    مثلا جا داره که زمان شروع و پایان بنویسی بعد کنارش بنویسی چی خوندی؟
    میشه یه توضیح کوچولو بدی چه طوری پرش میکنی؟
    ممنون میشم
    حالا اگر وقت بود فعلا عجله ای نیست

2. این کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

منم سایت همین آقا پیروز رو دیدم خوب بود عضو شدم
    اسم سایت اقاا پیروز چیه به منم بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

سلام دوستان راستش من به خودم استراحت دادم خواستم 1 کار مفید انجام بدم.گفتم نکاتی که به ذهنم میرسه رو بنویسم.:
    1.اول از همه باید بگم که تکنولوژی خوبه به شرطی که ازش درست استفاده بشه.این قضیه شامل کامپیوتر و موبایل و..... میشه.یعنی دوستانی که نمیتونن از این وسایل درست و معتدل استفاده کنن بهتره که کلا کنارشون بزارن.مخصوصا موبایل .....اگه باور نمیکنید امتحان کنین نتیجه شو میگیرید.

2.سعی کنید که بیشتردروس رو قبل از عید تموم کنین این عمل علاوه بر اینکه کمک میکنه شما بیشتر مرور کنید مهمترین اثرش ، بار روانی هست که از رو دوش شما برداشته میشه.و اونایی که اینکارو میکنن حتما باید بعد عید طوری درس بخونن که زده نشن(تفریح متعادل داشته باشن)

3.هرگز قبل از تسلط کامل بر درس شروع به تست زنی نکنید که معمولا دلیل بی علاقه گی نسبت به 1درس همینه که شما به اصطلاح درس رو میخونید بعد میرید تست میزنید و بعد میبینید که نمیتونید درست جواب بدید ،بعد از اون درس زده میشید.

4.هیچ وقت نه کمیت رو فدای کیفیت کنین و نه هیچ وقت کیفیت رو فدای کمیت. سعی کنین با عمق درس درگیر بشین با این روش شما کمتر به ساعت نگاه میکنین..مقدار ساعت مطالعه باید برای شما در راستای هدف باشه ونه خود هدف.همیشه هم یادتون باشه که اگه روی 80%مطالب تسلط 100%داشته باشین بهتر از اونه که روی 100%مطالب تسلط 80%.

5.دوستانتون رو در راستای هدفتون انتخاب کنین یعنی اگه میخوای 2رقمی بیاری با کسی ارتباط داشته باش که 2رقمی آورده و از دوستی با کسایی که ناخواسته (شایدم خواسته)شما رو از رسیدن به هدفتون باز میدارند بیرهیزید.

6.حتما حتما حتما تفریح بکنید. ولی نه اینکه کلا درسو ول کنید تفریح کنید.هروقت احساس نیاز پیدا کردید تفریح کنید.سعی کنید تفریحتون به عادت تبدیل نشهچون اونوقت دیگه تفریحتون هم تفریح نیست و لذتی توش نیست و این بدترین عذابه.

7.عربی رو مثل ریاضی بخونید و تست بزنید. یعنی هیچ مطلبی از عربی رو بدون استدلال نپذیرید.

8.اکثر بچه ها توی هندسه و مثلثات مشکل دارن که منبع هر دوتا مشکل هم عدم تمرین کافی هست.
    شما باید اینقدر هندسه تمرین کنید تا به عینه هندسه رو توی اتاقتون،خونتون،و همه جا ببینید.
    برای مثلثات هم فقط تمرین و تمرین و تمرین

9. سعی کنید غورباقه را غورت دهید.یعنی از دروسی که سخت مشکل به نظر میرسن نترسید و به اونا به چشم ابزاری برای رسیدن به هدف نگاه کنین.و به جنگ اونا برید یادتون باشه که همیشه غیر ممکن غیرممکنه.

10.برای کنکور درس بخونید نه برای آزمون.با این کار میتونید کیفیت درس خوندنتون رو بالا ببرید.

11.برای شروع منتظر شرایط خارق العاده نباشید از فرصت های کوچیک استفاده کنین حتی برای خودتون فرصت سازی کنین.

12.همیشه یادتون باشه:رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود......رهرو آنست که اهسته و پیوسته رود.

13.سیزده به هیچ وجه نحس نیست.

14. یادتون باشه 100%از افرادی که موفق شدن درس هر روز رو همون روز میخونن.این جمله ایه که همه شنیدن ولی فقط تعداد کمی از افرا د بهش عمل میکنن.فقط هفته اول عمل به این روش سخته بعدش میتونید ازش لذت ببرید.

15.مهمترین چیز خداست.واقعا به خدا توکل کنید.برای ارتباط با خدا هم راهش مهم نیست(راههای رسیدن به خدا به تعداد انسانهاست)
    به قران من کسی رو دیدم که با آهتگ گوش کردن(آهنگ استاد شجریان)چنان از خود بی خود شد و خدا خدا میزد که فقط تا نیم ساعت داد میزد خدااااااااااااااااااااا
    فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیزسه.

پن:دوستان اینها تنها مواردی هستند که به ذهن ناقص من میرسه ممکنه 100%اشتباه باشه.پیشاپیش میبخشید.
    Last edited by mazg; 05-10-2009 at 18:28.

5. 12 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    می گم زبان انگلیسی رو من باید چه جوری واسه کنکور بخونم ؟ :( اگه کتاب خوبی در این زمینه می شناسید لطفا معرفی کنید بهم
    یکی از دوستام گفت برای تقویت واژگان کتاب 601 واژه ی ضروری زبان(فکر کنم همین بود اسمش ) رو بگیر.

راستی !
    با رفتن به آموزشگاه های یادگیری زبان میشه خیلی خوب یادبگیری و توی کنکور به راحتی به سوال ها پاسخ بدی ؟!

مرسی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نوشته شده توسط frnsh

راستی نگفتین واسه زمین شناسی چه کتابی خوبه؟
    من که قلم چی آبی رو گرفتم ...خوبه نسبتا ...سوم و پیش با هم هست.

8. این کاربر از Ghorbat22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه شکوفـه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    In My Dreams

پيش فرض

برای زبان کتاب مبتکران واسه کنکور عالیه
    مگه زبان کنکور چیه که میخوای بخاطش کلاس بری!!!
    بهتره گرامر رو از همین کتابا بخونی
    لغت هم در کنارش کار کنی یا تست های زیاد بزنی
    ولی همین کتاب خوبه
    ولی مولفش نمیدونم کیه
    سالارکیا که میگن عالیه کتابش یه سایتم داره ولی یادم نیس

10. 2 کاربر از شکوفـه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    می گم زبان انگلیسی رو من باید چه جوری واسه کنکور بخونم ؟ :( اگه کتاب خوبی در این زمینه می شناسید لطفا معرفی کنید بهم
    یکی از دوستام گفت برای تقویت واژگان کتاب 601 واژه ی ضروری زبان(فکر کنم همین بود اسمش ) رو بگیر.

راستی !
    با رفتن به آموزشگاه های یادگیری زبان میشه خیلی خوب یادبگیری و توی کنکور به راحتی به سوال ها پاسخ بدی ؟!

مرسی
    منبع اصلی کتاب درسی هست اگه ضعیفی کتاب درسی بخور کتاب تست ها هم فرقی با هم ندارن همشون یجورن هر کدوم که دم دستت شروع کن تستاشو زدن کلاس رو هم بیخیال بابا زبان اصلا سخت نیست واسه خودت سختش نکن من امسال تو کنکور میتونم به جرات بگم شاید در کل سال 10 ساعت هم وقت واسه زبان نذاشتم البته پایه زبانم خوب بود فکر کنم 83 درصد زدم

12. 3 کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

می گم کتاب کنکورت رو قورت بده مربوط به درس خاصی هست یا کتاب مشاوره ایه ؟!!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    In My Dreams

پيش فرض

کتاب مشاوره ای هست
    کتاب خوبیه به شرطی که بهش عمل بشه

15. 4 کاربر از شکوفـه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    In My Dreams

پيش فرض

سایت اقای پیروزو بدین ادرسشو لطفا
    سایتش اینه

http://www.piroozgroup.ir

17. 2 کاربر از شکوفـه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •