تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 301 از 352 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali8510's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    در استان خراسان رضوی ساکنم.

پيش فرض

این گوشی چقد با جاوا مشکل داره!تا الان دو تا بازی جاوا روش نصب کردم که اجرا نشده.این سامسونگم نه جاواش جاواست نه سیمبینش سیمبین!
    اون جاواس که هر ورژنش با ورژن دیگش فرق داره.
    منظورت از اینکه سیمبینش سیمبین نیستو نفهمیدم.شما اگه کوشیرو ه ک نکردین و برنامه روش نصب نمی شه،مشکل از سیمبین 8910 نیست

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اون جاواس که هر ورژنش با ورژن دیگش فرق داره.
    منظورت از اینکه سیمبینش سیمبین نیستو نفهمیدم.شما اگه کوشیرو ه ک نکردین و برنامه روش نصب نمی شه،مشکل از سیمبین 8910 نیست
    -- نکردم ولی...یه سوال : شما چند تا گوشی سراغ دارید که روش فیفا که جاواست نصب نمیشه؟
    حالا نرم افزار ضبط صدا رو که ما از خیرش گذشتیم.
    البته نمی خوام بگم امنیا گوشی بدیه اگه بد بود که نمی خریدمش.ولی یه سری ضعف هایی داره که حتی 6630 من نداشت.
    راستی موقع نصب پی سی استودیو پیغام داد که باید پی سی سوییت نوکیا رو آنیستال کنم چون سامسونگ باهاش ناسازگاره!البته این کارم کردم ولی بازم نصب نشد!!

3. این کاربر از Lord007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اگر ممکنه قیمت روز رو اعلام کنید و همچنین بگید تاچش چی هست

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

تا اونجایی که می دونم پی سویت گوشیای سیمبین سامسونگ بر اساس پی سویت نوکیاس.
    به همین دلیل تداخل ایجاد شده،با پی سی سویت نوکیات تست کردی ببینی 8910و میشناسه؟
    البته قبلش درایورای یو اس بی 8910و باید نصب نی،داخل اتوران پی سویت زده واسه نصب دارایور یو اس بی.
    من خودم اصلا با بازی جاوا حال نم کنم،البته اصلا منظورم این نیست که بقیه نباید باهاش حال کنن.
    شما حتما گوشیتو حک کنو بعدش چنتا بازی مث rally master proیا ferrari gt روش بریز تا یکم بیشتر از گوشیت لذت ببری.

6. 2 کاربر از ali8510 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تا اونجایی که می دونم پی سویت گوشیای سیمبین سامسونگ بر اساس پی سویت نوکیاس.
    به همین دلیل تداخل ایجاد شده،با پی سی سویت نوکیات تست کردی ببینی 8910و میشناسه؟
    البته قبلش درایورای یو اس بی 8910و باید نصب نی،داخل اتوران پی سویت زده واسه نصب دارایور یو اس بی.
    من خودم اصلا با بازی جاوا حال نم کنم،البته اصلا منظورم این نیست که بقیه نباید باهاش حال کنن.
    شما حتما گوشیتو حک کنو بعدش چنتا بازی مث rally master proیا ferrari gt روش بریز تا یکم بیشتر از گوشیت لذت ببری.
    نه هنوز تستش نکردم.
    آخه منم با بازیهای جاوا حال نمی کنم ولی چون فوتبال سیمبین روش نصب نمیشه دلمو خوش کرده بودم به جاوا که اونم نشد
    آره راست میگی باید چند تا بازی توپ بریزم انقد به این چیزا گیر ندم.مرسی
    هر بدی ای داشته باشه ولی تاچش فوق العادست.
    راستی چطوری میتونم بفهمم فرم ورش چیه؟ نوشته :Software version : I8910JVJB1

8. این کاربر از Lord007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Shadow Wolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببخشید.من یه چیزی رو متوجه نشدم و چون زیاد تو خط این چیزا نیستم نتونستم خودم بفهمم.
    می خواستم بدونم من که الان تو تهرانم و گوشیم هم اچ دیه 8 گیگه
    کدوم یکی از اینا رو باید انتخاب کنم؟

بعد یه سوال دیگه من اهنگ رو معمولا با صدای بلند گوش میدم.خواستم خواهش کنم که اگه دوستان راهی واسه بیشتر کردن صدا تو گوشی دارن به منم یاد بدن

یه سوال دیگه هم داشتم میگم از کجا میشه واسه گوشی بازی و نرم افزار دانلود کرد؟

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------

راستی موقع نصب پی سی استودیو پیغام داد که باید پی سی سوییت نوکیا رو آنیستال کنم چون سامسونگ باهاش ناسازگاره!البته این کارم کردم ولی بازم نصب نشد!!
    به من هم این پیغام رو داد و وقتی پاک کردم درست شدش.
    نمیدونم شما چرا اینجوری شدی.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نه هنوز تستش نکردم.
    آخه منم با بازیهای جاوا حال نمی کنم ولی چون فوتبال سیمبین روش نصب نمیشه دلمو خوش کرده بودم به جاوا که اونم نشد
    آره راست میگی باید چند تا بازی توپ بریزم انقد به این چیزا گیر ندم.مرسی
    هر بدی ای داشته باشه ولی تاچش فوق العادست.
    راستی چطوری میتونم بفهمم فرم ورش چیه؟ نوشته :Software version : I8910JVJB1

درسته.مال اولینو آخرین سریه فارسی دارشه،اولین سریی که این گوشی اومد اینفریمور روش بود البته الانشم همینه.مال 8 ماه پیشه.این فریموری که دو سه صفحه پیش دوستان گذاشته بودن خیلی عالیه.
    توصیه می کنم آبدیتش کنی،خیلی بهتر می شه.
    چه طور با میدیا پلیر قویش حال نمی کنی؟حتما دو سه تا فیلم دایوکس با کیفیت dvd rip روش بریز بجوری معتاد می شی.من همیشه فیلمامو با گوشی می بینم یه لذت خاصی داره مخصوصا قبل خواب.
    گوشی قبلیم 8510 بود با فیفاش خیلی حال می کردم،خیلیم گرافیک خوبی داشت.یادش بخیر.ولی حیف صفحش کنار 8910 سیاه و سفید بود.واسه همین دادمش رفت.
    واسه حک گوشی برو به این سایت از گوگل ترانسلیتم کمک بگیر.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ali8510; 07-05-2010 at 18:39.

11. این کاربر از ali8510 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشید.من یه چیزی رو متوجه نشدم و چون زیاد تو خط این چیزا نیستم نتونستم خودم بفهمم.
    می خواستم بدونم من که الان تو تهرانم و گوشیم هم اچ دیه 8 گیگه
    کدوم یکی از اینا رو باید انتخاب کنم؟

بعد یه سوال دیگه من اهنگ رو معمولا با صدای بلند گوش میدم.خواستم خواهش کنم که اگه دوستان راهی واسه بیشتر کردن صدا تو گوشی دارن به منم یاد بدن

یه سوال دیگه هم داشتم میگم از کجا میشه واسه گوشی بازی و نرم افزار دانلود کرد؟

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------

به من هم این پیغام رو داد و وقتی پاک کردم درست شدش.
    نمیدونم شما چرا اینجوری شدی.

[303"]
    کد:
    برای نرم افزار

کد:
    برای بازی.

برو بازیهای مخصوص 8910 با ستیو رو نصب کن.

---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وقتی گوشیمو نزدیک اسپیکر میذارم نویز میفته رو اسپیکر.نویزش طولانیه مثل چک شبکه یا اومدن اس ام اس نیست.یه حالتی مثل اینترنت GPRS.
    مال شمام همینطوریه؟
    بعد اینکه میشه بدون نصب نرم افزار از جی پی اسش استفاده کرد؟فعلا اینترنت هم ندارم که باهاش واسه هفت روز اون دیتا رو دانلود کنم.
    سوال آخر اینکه فرق کوک کردن و فلش کردن و -- کردن و ساین و تعویض فرم ور چیه؟!
    به ترتیب باید کدومو انجام بدم؟

---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------

راستی بهترین فرمور هایپریکسه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

وقتی گوشیمو نزدیک اسپیکر میذارم نویز میفته رو اسپیکر.نویزش طولانیه مثل چک شبکه یا اومدن اس ام اس نیست.یه حالتی مثل اینترنت GPRS.
    مال شمام همینطوریه؟
    بعد اینکه میشه بدون نصب نرم افزار از جی پی اسش استفاده کرد؟فعلا اینترنت هم ندارم که باهاش واسه هفت روز اون دیتا رو دانلود کنم.
    سوال آخر اینکه فرق کوک کردن و فلش کردن و -- کردن و ساین و تعویض فرم ور چیه؟!
    به ترتیب باید کدومو انجام بدم؟

---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------

راستی بهترین فرمور هایپریکسه؟
    سلام
    فلش کردن و تعویض فریمور در واقع یکی هستند که بصورت خلاصه میشن آپدیت گوشی!(در واقع با فلش کردن فریمور رو رو گوشی میریزن)
    کوک کردن به دستکاری کردن فریمور های اصلی گفته میشه...
    ساین هم به خاطر اینه که شما از نسخه دزدی نرم افزار ها (خریداری نشده) استفاده می کنید و برای اینکه بتونید از اونا استفاده کنید احتیاج به ساین دارید...
    چیز کردن هم برای اینه که دیگه هی ساین نکنید و بتونید به فایل های سیستمی و مخفی دسترسی داشته بایشین!

امیدوارم تونسته باشم بگم
    دوستان جایی رو اشتباه گفتم بگین

15. 2 کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •