دمت گرم داداش حالا درست شده...![]()
دمت گرم داداش حالا درست شده...![]()
دوستان منم یکی از این کوکی ها برای برادرم خریدم، شارز رو فقط یه روز نگه میداره و شارز کردنش هم خیلی طول میکشه....میخواستم بدونم مال شما هم اینطوری هستش؟؟؟؟؟؟؟؟
ورزنش هم اینه:kp500at-00-v10h-arb-xxx-mar-5-2009
میخواستم بدونم اخرین ورزنش چیه و در ضمن چیکار کنم با باطریش؟؟؟؟؟؟
سلام شارژ که یک روز باید بیشتر نگه داره. زود هم شارژ بشه.
فریمورشم قدیمیه و عربی. باید یا خودتون فریمور پیدا کنید و نصب کنید. یا ببرین نمایندگی گاجره براتون نصب کنن.
خوب این فریمور جدید چیش از این فریمور من بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
با سلام به همگي....
من از طرف يكي از دوستان شنيدم كه جديدا اين شكلات الجي رو قلابي ميدن تو بازار و با اون گوشي كه اوايل اومده بود از نظر مشكلات فرق داره و زياد شده....
يعني تا اطمينان نداريد اين گوشي رو نخريد(فعلا)....
عزيزاني كه قصد خريد رو دارند حتما با گارانتي بخرند
خوش به حال خودمون كه رديف اول بوديم
واسه شارژ حداقل بايد 2روز و نصف داشته باشه........ اين گوشي شما موردي داره، حتما ببريد نمايندگي...![]()
سلام دوستان
فایلهای فلشو چطور میشه در این گوشی اجرا کرد؟
برنامه خاصی نیازه؟یا باید فایل خاصی رو در محل مخصوصش بندازیم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
دوستان این گوشی من وقتی توسط LG PC Suite وصل میکنم اصلا مودم گوشی رو شناسایی نمیکنه که بتونم از طریق ایرانسل به اینترنت وصل بشم. لازم به ذکر که USB Driver هم نصب کردم.
با تشکر قبلی
LG Internet Kit رو نصب کردی؟
فقط کافیه اینو نصب کنی دیگه به هیچی نیاز نیست و براحتی به اینترنت وصل میشه.
Last edited by poshkin; 07-12-2010 at 23:57.
دوستان من خط همراه اول دارم , چجوری از اینترنت همراه اول رو گوشیم استفاده کنم ؟ سایت همراه اول میگه این تنظیمات رو وارد کن توو گوشیت :
حالا من اینا رو هر کدوم رو یه جا باید وارد کنم (توو سه قسمت مختلف) و همشون یه جا نیستن , گزشته از اینا فقط یک گزینه ی Proxy و یک گزینه ی Port دیدم توو گوشی و WAP Proxy و HTTP Proxy گزینه ی مجزا نداره توو کوکی ! من چیزایی که بالا گفته شده رو وارد کردم ولی وقتی صفحه باز میکنم میگه Connection Fail ! اصلا این گوشی گزینه ای به اسم اتصال به اینترنت داره ؟ یعنی بعد اینکه تنضیمات رو وارد کردیم و ذخیره کردیمشون , بریم اون گزینه رو بزنیم و به اینترنت وصل شه ؟ همه گوشی ها یه همچین گزینه ای دارن ولی من توو کوکی هرچی گشتم ندیدم ! خود به خود وصل میشه ؟
دوستان اگه کسی از اینترنت رو گوشیش استفاده میکنه (چه اینترنت ایرانسل چه همراه اول) لطفا بگه چجوری اینکار رو میکنه . یه دنیا ممنونش میشم
یه نرم افزار برای کوکی برای ضبط صدا حدود یک ساعت یا بیشتر میخواستم
ضبظ صدای خود گوشی 3 دقیقه بیشتر ضبط نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)