تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 334 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

دوستان عزیز تیبا مدل sl و lx چه فرقی دارند ؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان عزیز تیبا مدل sl و lx چه فرقی دارند ؟
    در همه موارد یکسان هستن به جز یه مورد اونم چراغ مه شکن جلو هست که تیپ SL نداره.

داره خودمونی میشه hesam4388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    کنج دل خرابم

پيش فرض

ضمنا اون عکس هم یا ماشین رو جکه یا فتوشاپ.تیبا تو کفی خیلی بعیده به این سرعت برسه.....
    احتمالا شب هم هست و نوربالا!!!!شب و این سرعت؟؟؟؟؟؟

اتفاقا راست میگن این دوستمون ، پراید خیلی نرم هست و کمکاش خیلی بازی میکنن ، من میتونم به ژیان امروزی تشبیهش کنم .
    در مورد سرعت ایشون هم کاری نداره شما یه جاده خلوت و کفی پیدا کن ، به حداکثر سرعت رسیدن کار سختی نیست ، یکم شیب هم که داشته باشه که چه بهتر . مثلا در اصفهان از صفه به سمت سپاهان شهر با پراید به راحتی 185 تا رفتم ( جاده سرازیری ) ولی واقعا ترسیدم بینهایت نا امنی رو حس میکنید . ریسکش به شدت بالاست .
    دوستان عزیز این بحثی نیست که بشه بهش افتخار کرد یا ازش دفاع کرد. تو یه انجمن دیگه رو همین عکس صحبت کردیم کسی خواست بگم بهش. فقط مسئله اینه که بحمدلله خداروشکر ماشینم تا این سرعت تو یه جاده کاملا صاف و بدون شیب البته تو یه بیابون که جاده راست و خلوت بود این سرعت رو گرفتم.

4. این کاربر از hesam4388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

من نرمی تیبارو گفتم اکثر صحبتها رفت طرف پراید...نرم تر از پراید هست چطوره؟
    اونهایی که دارن خواهشا بدون تعصب بگن....

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کیفیت تیبا چه طوره هنوز مثل پراید بعد کلی رانندگی برای سرویس کامل باید بره نمایندگیو سروتهش تعمیر شه ؟ تحویلش چه طوره ؟ دارم یه خودرو فرسوده رو میدم شاید تیبا با پراید گرفتم , مصرف تیبا چنده از پراید بهتره یا نه ؟ ایمنیش چه طور ؟ اصلا ارزش اون قد پولو داره ؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کیفیت تیبا چه طوره هنوز مثل پراید بعد کلی رانندگی برای سرویس کامل باید بره نمایندگیو سروتهش تعمیر شه ؟ تحویلش چه طوره ؟ دارم یه خودرو فرسوده رو میدم شاید تیبا با پراید گرفتم , مصرف تیبا چنده از پراید بهتره یا نه ؟ ایمنیش چه طور ؟ اصلا ارزش اون قد پولو داره ؟
    کیفیتش از پراید بهتر هست اما نه خیلی .
    تمام ماشین های ایرانی و خارجی بعد از کلی رانندگی ( به قول خودتون ) باید سرویس و در صورت لزوم تعمیر بشن .
    تحویلش مشخص نیست ، یه موقع دیدید زود دادن یه موقع هم دیرتر
    مصرفش 0.5 لیتر از پراید بیشتر هست .
    ایمنیش هم در حد پراید کمی بیشتر . پراید 18 امتیاز از 100 امتیاز رو گرفته که حتی یک ستاره ایمنی هم نشد بگیره ( هر 20 امتیاز یک ستاره ) تیبا رو میگن 32 امتیاز گرفته .منبع رسمی با مدرک هم ندیدم
    به نظرم میشه با این پول انتخاب بهتری داشت ، مثلا یک ملیون بزارید روش سمند صفر SE بردارید یا 405 بسیار تمیز کم کار میتونید بخرید .

8. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mahila.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام
    مامان من 6ساله پراید داره،الان تصمیم گرفته ماشینشو عوض کنه و با توجه به قیمتای ماشینای مختلف واینکه حتما میخواد ماشین صفر بخره تیبارو انتخاب کرده،
    چطور ماشینی هست؟
    واسه یه خانوم خوبه؟اذیت نمیکنه؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    مامان من 6ساله پراید داره،الان تصمیم گرفته ماشینشو عوض کنه و با توجه به قیمتای ماشینای مختلف واینکه حتما میخواد ماشین صفر بخره تیبارو انتخاب کرده،
    چطور ماشینی هست؟
    واسه یه خانوم خوبه؟اذیت نمیکنه؟
    از نظر سبک رانندگی و راحتی برای خانوم ها به خصوص دید جلو بسیار مناسب هست
    تیبا ماشین کم آزاریه و توی این چند وقته من تا به حال خرابی ازش ندیدم,مهمتر از اون اصطلاک پایین و مصرف سوخت مناسبی داره
    بهترین انتخاب با توجه به شرایط و بودجتونه

11. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

کیفیتش از پراید بهتر هست اما نه خیلی .
    تمام ماشین های ایرانی و خارجی بعد از کلی رانندگی ( به قول خودتون ) باید سرویس و در صورت لزوم تعمیر بشن .
    تحویلش مشخص نیست ، یه موقع دیدید زود دادن یه موقع هم دیرتر
    مصرفش 0.5 لیتر از پراید بیشتر هست .
    ایمنیش هم در حد پراید کمی بیشتر . پراید 18 امتیاز از 100 امتیاز رو گرفته که حتی یک ستاره ایمنی هم نشد بگیره ( هر 20 امتیاز یک ستاره ) تیبا رو میگن 32 امتیاز گرفته .منبع رسمی با مدرک هم ندیدم
    به نظرم میشه با این پول انتخاب بهتری داشت ، مثلا یک ملیون بزارید روش سمند صفر SE بردارید یا 405 بسیار تمیز کم کار میتونید بخرید .
    اتفاقا در حال حاضر سمند و 405 بصرفه نیست شکایاتش خیلی زیاد شده... در این وضع بازار و این قیمت همچنین میزان شکایت کمتر تیبا خیلی بصرفه تره..

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اتفاقا در حال حاضر سمند و 405 بصرفه نیست شکایاتش خیلی زیاد شده... در این وضع بازار و این قیمت همچنین میزان شکایت کمتر تیبا خیلی بصرفه تره..
    عموما 405 اس ال و معمولی کمترین مشکل رو بعد از ال90 بین تولیدات داخل ایران خودرو داشتن،سمند هم به همین صورت، تنها مشکلاتی که برای سمند XU7 خیلی پیش آمده قاطی کردن سیستم مالتی پلکس بوده که با یه ریست حل میشده اما شکایت از همین مورد بوده و خرابی موتور XU7 بسیار بسیار کم بوده و سابقه نشون داده بهترین موتور تولید داخل تا به الان بوده . در مورد EF7 هم که تکلیف مشخص هست ، هنوز هم خرابی های پی در پی این موتور برای ایرانخودرو و سمند مشکل ساز شده .
    پس 405 که ابدا مشکل ساز نبوده
    سمند هم خواستید بخرید XU7 معمولی ( بدون مالتی پلکس ) رو خریداری کنید عالیه.اگر هم میفرمایید تیبا به صرف هست که من صحبتی ندارم هرچی خودتون صلاح میدونید خرید کنید

14. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •