دوستان عزیز تیبا مدل sl و lx چه فرقی دارند ؟
دوستان عزیز تیبا مدل sl و lx چه فرقی دارند ؟
در همه موارد یکسان هستن به جز یه مورد اونم چراغ مه شکن جلو هست که تیپ SL نداره.
دوستان عزیز این بحثی نیست که بشه بهش افتخار کرد یا ازش دفاع کرد. تو یه انجمن دیگه رو همین عکس صحبت کردیم کسی خواست بگم بهش. فقط مسئله اینه که بحمدلله خداروشکر ماشینم تا این سرعت تو یه جاده کاملا صاف و بدون شیب البته تو یه بیابون که جاده راست و خلوت بود این سرعت رو گرفتم.
من نرمی تیبارو گفتم اکثر صحبتها رفت طرف پراید...نرم تر از پراید هست چطوره؟
اونهایی که دارن خواهشا بدون تعصب بگن....
کیفیت تیبا چه طوره هنوز مثل پراید بعد کلی رانندگی برای سرویس کامل باید بره نمایندگیو سروتهش تعمیر شه ؟ تحویلش چه طوره ؟ دارم یه خودرو فرسوده رو میدم شاید تیبا با پراید گرفتم , مصرف تیبا چنده از پراید بهتره یا نه ؟ ایمنیش چه طور ؟ اصلا ارزش اون قد پولو داره ؟
کیفیتش از پراید بهتر هست اما نه خیلی .
تمام ماشین های ایرانی و خارجی بعد از کلی رانندگی ( به قول خودتون ) باید سرویس و در صورت لزوم تعمیر بشن .
تحویلش مشخص نیست ، یه موقع دیدید زود دادن یه موقع هم دیرتر
مصرفش 0.5 لیتر از پراید بیشتر هست .
ایمنیش هم در حد پراید کمی بیشتر . پراید 18 امتیاز از 100 امتیاز رو گرفته که حتی یک ستاره ایمنی هم نشد بگیره ( هر 20 امتیاز یک ستاره ) تیبا رو میگن 32 امتیاز گرفته .منبع رسمی با مدرک هم ندیدم
به نظرم میشه با این پول انتخاب بهتری داشت ، مثلا یک ملیون بزارید روش سمند صفر SE بردارید یا 405 بسیار تمیز کم کار میتونید بخرید .
سلام
مامان من 6ساله پراید داره،الان تصمیم گرفته ماشینشو عوض کنه و با توجه به قیمتای ماشینای مختلف واینکه حتما میخواد ماشین صفر بخره تیبارو انتخاب کرده،
چطور ماشینی هست؟
واسه یه خانوم خوبه؟اذیت نمیکنه؟
از نظر سبک رانندگی و راحتی برای خانوم ها به خصوص دید جلو بسیار مناسب هست
تیبا ماشین کم آزاریه و توی این چند وقته من تا به حال خرابی ازش ندیدم,مهمتر از اون اصطلاک پایین و مصرف سوخت مناسبی داره
بهترین انتخاب با توجه به شرایط و بودجتونه
اتفاقا در حال حاضر سمند و 405 بصرفه نیست شکایاتش خیلی زیاد شده... در این وضع بازار و این قیمت همچنین میزان شکایت کمتر تیبا خیلی بصرفه تره..
عموما 405 اس ال و معمولی کمترین مشکل رو بعد از ال90 بین تولیدات داخل ایران خودرو داشتن،سمند هم به همین صورت، تنها مشکلاتی که برای سمند XU7 خیلی پیش آمده قاطی کردن سیستم مالتی پلکس بوده که با یه ریست حل میشده اما شکایت از همین مورد بوده و خرابی موتور XU7 بسیار بسیار کم بوده و سابقه نشون داده بهترین موتور تولید داخل تا به الان بوده . در مورد EF7 هم که تکلیف مشخص هست ، هنوز هم خرابی های پی در پی این موتور برای ایرانخودرو و سمند مشکل ساز شده .
پس 405 که ابدا مشکل ساز نبوده
سمند هم خواستید بخرید XU7 معمولی ( بدون مالتی پلکس ) رو خریداری کنید عالیه.اگر هم میفرمایید تیبا به صرف هست که من صحبتی ندارم هرچی خودتون صلاح میدونید خرید کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)