سلام.با این نرم افزار میتونید از یک کی تا پایان زمان اون استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.با این نرم افزار میتونید از یک کی تا پایان زمان اون استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت پایین نرم افزار گزینه اپگرید رو بزن و یه کی بده بهش تریال رو انتخاب کن
ممنون
ولي تو اين فاصله درسش کردم
اگه کسي به مشکل مشابه من برخورد :فقط کافيه سريال رو پاک کنيد و يک کي اي که مربوط به اينترنت سيکيوريتيه رو بهش بديد خود کسپر پيام مي ده که بايد پروسه تبديل از آنتي ويروس به اينترنت سيکيوريتي رو طي کنه .بعدش دوباره اينترنت سيکيوريتي مياد
سلام خدمت کلیه دوستان
دوستان می توانند از Trial Reset که در امضای من هست تا عمر استفاده کنند . 25 کیلوبایت هست و فایل رجیستری هست و اصلا ویروس نیست . 10000% هم تست شده برای همه ویندوزها.
قابل شما و دیگر دوستان را نداره.این یک وظیفه از جانب من به دوستان است.همیشه شکیبا باشید
دوستان بیاد داشته باشید صرف فایل ریجستری بودن دلیل بی خطر بودن اون فایل نیست!
البته من فایل مربوط به Trial Reset Kaspesky 2008 & 2009 & 2010 AV & KISرو تست کردم و مشکلی از لحاظ امنیتی نداشت. برای 2011 هم فقط روی فولدر سرتفیکیت اطلاعات میریزه و بعید میدونم تغییراتی توی تنظیمات فایروال و سیستم بده.
به هر صورت من همون کلید اصلی رو ترجیح میدم چون تجربه خوبی از دستکاری نرم افزار امنیتی(بیت دیفندر 2006) ندارم.
23 كي جديد تست شده در 27 شهريور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم ساختمش از شما هم بیشتر وسواس دارم . برای همین تنها Trial Reset هست که اصلا صدمه نمی زنه . حالا شما برو با بقیه استفاده کن بعدش می فهمی .!
موفق باشی.
دوستان سلام این هم یک سری کی جدید واسه محصولات کاسپرسکی.خودم تستشون نکردم بعد از تست .جوابش را بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان گل
من یه مشکلی برام پیش اومده
یه مدت بود که کاسپر اسکایم نسخه 9.0.0746 هست از کار افتاده بود و خواستم مث همیشه با تریال ریستر فعالش کنم . Self-Defence را خاموش کردم و وقتی خواستم عملیات را شروع کنم ، گفت که هنوز روشنه . من دوباره چک کردم ولی خاموش بود .
این راهو ول کردم رفتم با کلید فعالش کنم ، وقتی اون کلید سوخته را دستی وارد می کنم ارور را می ده ولی به صفحه بعدی نمیره !!!
می تونم کاری کنم فعال شه یا نه ؟
خیلی ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)