بچه ها به نظرتون یه ماهه تمدید کنم 28 چوق یا 3 ماهه ۸۰۱,۸۴۰ ریال؟
6 جوق تخفیف میخوره حدودا
چیزه بهتر نمیاد این طرفا گمونم
راستی این وایرلسش هم تخفیف زده چه طوره؟ برادرانی که دارن بگن
ماهی 30 گیگ ازشون در میاد؟
بچه ها به نظرتون یه ماهه تمدید کنم 28 چوق یا 3 ماهه ۸۰۱,۸۴۰ ریال؟
6 جوق تخفیف میخوره حدودا
چیزه بهتر نمیاد این طرفا گمونم
راستی این وایرلسش هم تخفیف زده چه طوره؟ برادرانی که دارن بگن
ماهی 30 گیگ ازشون در میاد؟
اخه با pc معمولی خیلی توفیقی نداره بالاخره اونم مانیتور و کیبورد میخاد دیگه فقط یه هوا کوچیکتره.
شنیدم حدود 150 تومنه و براحتی با کامپیوتر لینک بهش میدی و میزاری دانلود کنه .
متاسفانه اسمش رو نمیدونم
اتفاقا یبار تو همین تاپیک یه نفر معرفیش کرد ولی حیف که حوصله ورق زدن صفحات اینجا رو ندارم که پیداش کنم حالا ببینم چی میشه شایدم گشتم![]()
اره برای من معرفی کرده بودن میگفتن به درده داریوش میخوره
حالا بگیر پس به ما هم آمارش رو بده چه طوره خوبه یا نه
مینی پیسی رو آمارشو ندارم ولی به نظر گرونه هر چی هست
اقا چشمم ترکید انقد گشتم ولی سرانجام یافتم
اسم خاصی نداره
درواقع یه نوع روتر هستش که یکی از کاراش دانلوده .
اینجاس:
داریوش اتفاقا پست اخرش هم خودت دادیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رفیقمون کینگ حسابی در موردش توضیح داده.
فعلا مساله اصلی قیمت هستش.
اگه زیر 150 باشه میگیرم.
اقا این کینگ بدبخت هم که بن شده.
کسی نمیدونه کجا میتونم گیرش بیارم ؟؟؟ چن تا سوال دارم باید ازش بپرسم![]()
مدل جدیدتر این مودم ها هم ایسوس زده که فکر میکنم مودم شاخی باشه
اینم آدرس سایتش
قیمتشو پیدا نکردم .اگه کسی پیدا کرد به منم بگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قراره که همزمان با خرید یک تبلت یا یه گوشی جدید ،یه مودم وایرلس بخرم.خوبی این مودم اینکه هم با لن کار میکنه و هم وایرلس داره و از همه مهمتر هم اینکه قابلیت دانلود رو داره.اما اینکه بتونه در حالت خاموش بودن سیستم اینکارو انجام بده رو نمیدونم که باید کمی تحقیق کنم
شما اگه چیزی فهمیدید بگید.به نظرم که خودم خیلی خوبی باید باشه
نظر شما چیه؟
آره، برای منم یهو قطع شد!! گفتم حتما شارژم تموم شده اما پس چرا اس ام اس ندادن؟! وارد سایت داتک که شدم دیدم 16روز دیگه دارم!! یه 5دقیقه بعد وصل شد! پیش میاد دیگه
داریوش دقت کردی هروقت زمان تمدید میرسه هی به فکر تغییر سرویس هامون میفتیم؟ آخرش هم همینو تمدید میکنیم.
درمورد مالیت هم آره! من ماه پیش تمدید کردم دیدم زیاد شده
قیمتش رو که همونجا زده
برو ولیعصر آمار بگیر، احتمالا اونجا میتونی ردش رو بزنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آره ایران باید داشته باشه
منتها مشکل اینجاست که من اگه جای شما باشم اینهمه پول نمیدم بابتش! یه سیستم نقلی میگیرم هم به کارام میرسم هم برای دانلود و ... اسلیوری میکشم ازشمثله همین کاری که با این بدبخت میکنم
البته من چون اکثرا هم کارم خونه هست و با سیستم به کارم اینطوری بیشتر میاد
نظر خاصی ندارم باید ببینیم چی از آب در میادمن قراره که همزمان با خرید یک تبلت یا یه گوشی جدید ،یه مودم وایرلس بخرم.خوبی این مودم اینکه هم با لن کار میکنه و هم وایرلس داره و از همه مهمتر هم اینکه قابلیت دانلود رو داره.اما اینکه بتونه در حالت خاموش بودن سیستم اینکارو انجام بده رو نمیدونم که باید کمی تحقیق کنم
شما اگه چیزی فهمیدید بگید.به نظرم که خودم خیلی خوبی باید باشه
نظر شما چیه؟
تست کن شما بوگو به ما هم
خوب آخه این موقع ها هنوز پول تو جیبمونه براش آرزوها داریمره، برای منم یهو قطع شد!! گفتم حتما شارژم تموم شده اما پس چرا اس ام اس ندادن؟! وارد سایت داتک که شدم دیدم 16روز دیگه دارم!! یه 5دقیقه بعد وصل شد! پیش میاد دیگه
داریوش دقت کردی هروقت زمان تمدید میرسه هی به فکر تغییر سرویس هامون میفتیم؟ آخرش هم همینو تمدید میکنیم.
درمورد مالیت هم آره! من ماه پیش تمدید کردم دیدم زیاد شده![]()
من الان سره 1 ماهه یا 3 ماهه موندم! 6 چوق فرق میکنهمیشه باهاش کلی کار کرد!!!×@!@#%@#@#
![]()
سرعتشو نصفه شب تست نکردی ؟
سمت مخابرات کلانتری(گاندی) از دیروز سرویس خیلی ناجور شده هی قطع و وصل میشه هر چند دقیقه یبار! نزدیک تمدید رسیده ولی از وقتی اینجوری شده به شک افتادم ، دوستان تغییر سرویس دنگ و فنگش زیاده؟ باید با داتک هماهنگ کنیم یا فقط پولشو نمیدیم میریم از یجا دیگه سرویس میگیریم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)